16 יוני 2020, 18:26
felix_r כתב:שמואל, ראית את משחק האימון של ירושלים נגד גלבוע/גליל?
אם כן, איך היה געלד לוי?
איך הוא בכלל בגליל? הוא לא משחק יותר באסטודיאנטס?
16 יוני 2020, 18:31
16 יוני 2020, 19:42
שופי שוף כתב:felix_r כתב:שמואל, ראית את משחק האימון של ירושלים נגד גלבוע/גליל?
אם כן, איך היה געלד לוי?
ראיתי רק כמה דקות בסוף המשחק.
הבחור משחק כמו דינוזאור- הוא רץ לאט ומוזר, איטי מאוד בהגנה ובפיק אנד רול ולא ממש הצליח להתמודד מול זלמנסון וטרי בריבאונד.
הוא רק בן 17 אבל זה היה קצת מאכזב, כי ציפיתי שהוא יחזור קצת יותר משופשף אחרי השנתיים האלו בספרד.
באמת שהכדורסל הישראלי לא יכול להרשות לעצמו לאבד עוד ביגמן מוכשר שכזה.
16 יוני 2020, 20:31
אני לא מאמין שייצא ממנו שחקן לרמות הגבוהות. אולי סנטר ישראלי נחמד לליגה, אבל לא יותר.שופי שוף כתב:felix_r כתב:שמואל, ראית את משחק האימון של ירושלים נגד גלבוע/גליל?
אם כן, איך היה געלד לוי?
הבחור משחק כמו דינוזאור- הוא רץ לאט ומוזר, איטי מאוד בהגנה ובפיק אנד רול ולא ממש הצליח להתמודד מול זלמנסון וטרי בריבאונד.
הוא רק בן 17 אבל זה היה קצת מאכזב, כי ציפיתי שהוא יחזור קצת יותר משופשף אחרי השנתיים האלו בספרד.
16 יוני 2020, 21:09
שמואל1 כתב:אני לא מאמין שייצא ממנו שחקן לרמות הגבוהות. אולי סנטר ישראלי נחמד לליגה, אבל לא יותר.שופי שוף כתב:felix_r כתב:שמואל, ראית את משחק האימון של ירושלים נגד גלבוע/גליל?
אם כן, איך היה געלד לוי?
16 יוני 2020, 21:15
felix_r כתב:שמואל1 כתב:אני לא מאמין שייצא ממנו שחקן לרמות הגבוהות. אולי סנטר ישראלי נחמד לליגה, אבל לא יותר.שופי שוף כתב:felix_r כתב:שמואל, ראית את משחק האימון של ירושלים נגד גלבוע/גליל?
אם כן, איך היה געלד לוי?
אם הוא חוזר לארץ, אז בטוח לא יגדל ממנו כלום. אבל אם ישאר בספרד, אז שם יודעים לעבוד עם גבוהים.
16 יוני 2020, 21:30
שופי שוף כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:אני לא מאמין שייצא ממנו שחקן לרמות הגבוהות. אולי סנטר ישראלי נחמד לליגה, אבל לא יותר.שופי שוף כתב:felix_r כתב:שמואל, ראית את משחק האימון של ירושלים נגד גלבוע/גליל?
אם כן, איך היה געלד לוי?
אם הוא חוזר לארץ, אז בטוח לא יגדל ממנו כלום. אבל אם ישאר בספרד, אז שם יודעים לעבוד עם גבוהים.
באותו הקשר- לראות את קופרברג עכשיו בהפועל ולבכות.
לדעתי פיני אמר שאם הוא לא הופך לסנטר בנבחרת ישראל אז אפשר לסגור את הכדורסל הישראלי. עכשיו מסתבר שהוא אפילו לא שחקן לגיטימי בליגת העל.
16 יוני 2020, 21:43
אני חושב שסתם עפו עליו בעתודה. אני לא התרשמתי שיכול לצאת ממנו שחקן.שופי שוף כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:אני לא מאמין שייצא ממנו שחקן לרמות הגבוהות. אולי סנטר ישראלי נחמד לליגה, אבל לא יותר.שופי שוף כתב:felix_r כתב:שמואל, ראית את משחק האימון של ירושלים נגד גלבוע/גליל?
אם כן, איך היה געלד לוי?
באותו הקשר- לראות את קופרברג עכשיו בהפועל ולבכות.
לדעתי פיני אמר שאם הוא לא הופך לסנטר בנבחרת ישראל אז אפשר לסגור את הכדורסל הישראלי. עכשיו מסתבר שהוא אפילו לא שחקן לגיטימי בליגת העל.
16 יוני 2020, 21:50
16 יוני 2020, 22:13
felix_r כתב:בכלל העובדה עם השחקנים בארץ זה נושא לועדת חקירה. אני רואה עכשיו בטלויזיה את עוז בלייזר. גובה של זוסמן. רק יותר חזק ויותר אתלטי מזוס. ידיים עד הברכים. קליעה לשלוש. למה לעזאזל בגיל 28 הוא לא סמול פורווארד בקבוצת יורוליג? למה? לא התקדם בכלום ב 5 השנים האחרונות. לא חבל?
16 יוני 2020, 22:35
16 יוני 2020, 22:39
17 יוני 2020, 09:16
18 יוני 2020, 17:19
18 יוני 2020, 18:25
felix_r כתב:ירושלים רשמה לליגה את הליטאי הצעיר סירבידיס
19 יוני 2020, 14:04
19 יוני 2020, 14:19
Shay_uzan כתב:ליגת ווינר פח חוזרת עוד יומים! תודו שלא שמתם לב וברגע שנזכרתם עברה לכם תחושה של גועל וחלחלה בכל הגוף
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
19 יוני 2020, 14:23
Shay_uzan כתב:ליגת ווינר פח חוזרת עוד יומים! תודו שלא שמתם לב וברגע שנזכרתם עברה לכם תחושה של גועל וחלחלה בכל הגוף
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
19 יוני 2020, 16:17
19 יוני 2020, 16:22
שמואל1 כתב:סטודמאייר שוב נתפס בקניון מפר את הבידוד