המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:פותחים את הסיבוב השלישי
felix_r כתב:שמואל1 כתב:פותחים את הסיבוב השלישי
זה הסיבוב השלישי או חלוקה לבית עליון ותחתון?
אות'לו האנטר עדיין עם גב תפוס ולא התאמן מאז יום ראשון. במכבי רוצים לתת לו לנוח ולא ימהרו להחזיר אותו, ייתכן שייעדר גם מהמשחק נגד הפועל ירושלים
מזל שיש מאמן כושר שאפשר לסמוך עליו שלא ישבית לנו שחקנים.Jack55 כתב:ואלייז'ה חוזר לסגלאות'לו האנטר עדיין עם גב תפוס ולא התאמן מאז יום ראשון. במכבי רוצים לתת לו לנוח ולא ימהרו להחזיר אותו, ייתכן שייעדר גם מהמשחק נגד הפועל ירושלים
אדגר פו כתב:נשאר משהוא מהסגל המקורי של חולון חוץ מפניני ?
אני חושב שהאנטר די הודה שהוא לא זז מהכורסא במשך כל פגרת הקורונה...שמואל1 כתב:מזל שיש מאמן כושר שאפשר לסמוך עליו שלא ישבית לנו שחקנים.Jack55 כתב:ואלייז'ה חוזר לסגלאות'לו האנטר עדיין עם גב תפוס ולא התאמן מאז יום ראשון. במכבי רוצים לתת לו לנוח ולא ימהרו להחזיר אותו, ייתכן שייעדר גם מהמשחק נגד הפועל ירושלים
TAYO כתב:אני חושב שהאנטר די הודה שהוא לא זז מהכורסא במשך כל פגרת הקורונה...שמואל1 כתב:מזל שיש מאמן כושר שאפשר לסמוך עליו שלא ישבית לנו שחקנים.Jack55 כתב:ואלייז'ה חוזר לסגלאות'לו האנטר עדיין עם גב תפוס ולא התאמן מאז יום ראשון. במכבי רוצים לתת לו לנוח ולא ימהרו להחזיר אותו, ייתכן שייעדר גם מהמשחק נגד הפועל ירושלים
Sent from my iPhone using Tapatalk
BIG sofo כתב:TAYO כתב:אני חושב שהאנטר די הודה שהוא לא זז מהכורסא במשך כל פגרת הקורונה...שמואל1 כתב:מזל שיש מאמן כושר שאפשר לסמוך עליו שלא ישבית לנו שחקנים.Jack55 כתב:ואלייז'ה חוזר לסגלאות'לו האנטר עדיין עם גב תפוס ולא התאמן מאז יום ראשון. במכבי רוצים לתת לו לנוח ולא ימהרו להחזיר אותו, ייתכן שייעדר גם מהמשחק נגד הפועל ירושלים
Sent from my iPhone using Tapatalk
איפה קראת על זה?
יותר מציק לי הרעש של הקהל... פשוט לקחו הקלטה ממשחק מול חולון האחרון ושמו... זה אידיוטי, אפילו לא סיננו את השירי נאצה של חולוןMTA2311 כתב:איזה מציק זה המסכים ביציע
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־13 אורחים