מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יוני 2011, 20:23

6 לב צהוב , אתה מדבר על ה-2 מליון יורו כאילו זה הכפיל למכבי את התקציב , זה בסך הכל שווה לשנה אחת בחוזה החדש של איידסון אז איה שחקן מוכח אתה חושב שכב אפשר להביא ?

כל מה שהיה יפה בעונה האחרונה זה שאף שחקן שהגיע לא היה שחקן מוכח אבל התאים בדיוק לפאזל והפך להיות שחקן מוכח . אני חושב שלחברה ברשימה הזאת מגיע קצת יותר כבוד וצ'אנס להוכיח מה הם שווים ...

חני , הבעיה היא שעונת ה NBA מתחילה מאוחר ולכן עד שידעו בוודאות שיש שביתה זה יהיה מאוחר מידי מבחינת מכבי לסגור את הסגל וסביר שהשחקנים האלו שבלי חוזה יעידפו לחכות לרגע האחרון , במיוחד עם אנחנו מדברים על כאלו שהם שחקנים לגיטימים כי יש הרבה מחממי ספסל שם שגם באירופה לא בטוח שיהיו כוכבים כמו וון וואפר שניזרק מאולימפיאקוס וכו'...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי misha » 04 יוני 2011, 20:24

חנו'ש כתב:אולי עדיף לחכות לשחקנים מהנ.ב.א שיוכלו להיות רלוונטיים למכבי בשל השביתה?
ואני כמובן לא מדברת על קובי או לברון, אל על פרי אייג'נטס מעניינים שיישארו גם אחרי שהשביתה תיגמר.

יכול להיות שזה יהיה גם שיקול ולא ימהרו להחתים שחקן כרגע. העונה, כפי שזה נראה עכשיו, שחקנים חופשיים שהם על גבול NBA מבחינת היכולת, יעדיפו לחתום באירופה. השנה לא יהיו ליגות קיץ, מחנות וכו'...
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 יוני 2011, 20:35

yzafrir כתב:חני , הבעיה היא שעונת ה NBA מתחילה מאוחר ולכן עד שידעו בוודאות שיש שביתה זה יהיה מאוחר מידי מבחינת מכבי לסגור את הסגל וסביר שהשחקנים האלו שבלי חוזה יעידפו לחכות לרגע האחרון , במיוחד עם אנחנו מדברים על כאלו שהם שחקנים לגיטימים כי יש הרבה מחממי ספסל שם שגם באירופה לא בטוח שיהיו כוכבים כמו וון וואפר שניזרק מאולימפיאקוס וכו'...

כלומר עד תחילת העונה הבאה, איזור אוקטובר נובמבר לא ידעו אם תהיה שביתה או לא? חשבתי שזה משהו שיכריזו עליו בזמן הקרוב אחרי שתיגמר שם העונה.
אם זה ככה אז לא כדאי לחכות כל כך הרבה זמן.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - לנדסברג מתקרב

הודעהעל ידי yellowaura » 04 יוני 2011, 20:38

למכבי אין מיליונים לשפוך על שחקנים מוכחים ? היא הרגע הצטרפה לאדריאטית , אני חושב היא קיבלה איזה 2 מיליון אם אני לא טועה.
וכן כל השחקנים האלו לא מתאימים לרמה של מכבי וכן אני מצפה שהרמה של השחקנים שההנהלה תביא היו קצת יותר טובים מאלו .
קבילנו 2 מיליון לשימור הסגל ? זה לא הצליח אני מצפה למשהו טוב בכסף הזה.

אני מסכים ב- 99% גם לגבי הסיבות למה לא להביא כל אחד מהשחקנים שברשימה. בתור מי שעוקב אחר כדורסל אירופאי אני מבין מה אתה אומר. שהביאו את אידסון ואנדרסון היה ברור שמביאים שחקנים טובים והייתה התרגשות כי היו עליהם מילים טובות בפורומים הזרים ובתקשורת. האוהדים של הקבוצות שלהם התלהבו מהם. לגבי השחקנים שהעלו השנה לא ממש ראיתי תגובות נלהבות. אני לא מצפה לדיאמנטידיס או נבארו אלא לשחקנים בlevel ובמוניטין של אנדרסון ואידסון שהם הגיעו למכבי. המדד הכי חשוב מבחינתי זה התגובות של אוהדי הקבוצות שלהם. אני זוכר איזו האהדה קיבל אלן אנדרסון מאוהדי ציבונה בפורומים הזרים כנ"ל לגבי אידסון.

קארול דווקא שחקן שעומד בקריטריונים מבחינתי אבל לא מתאים לקונספט של מכבי (שמירת לחץ, הגנה). אהרון ג'קסון שחקן נחמד אבל מסכים איתך שלא ממש משתלב עם פארגו (גם הגנתית בגלל הגובה ובעיקר כי פארגו PG). כל השאר לא ברמה.

אני חושב שמה- 2 מיליון יורו+ כסף שהתפנה מאידסון ופרקינס היא יכולה בכיף להביא 2 שחקנים איכותיים לחמישייה ועוד שחקנים שוליים יותר כמחליפים (למשל לוותר על הלפרין שלא מספיק אתלטי להיות שחקן חמישייה ויקר מדי לשחקן חמישייה שניה)
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי בעל זבוב » 04 יוני 2011, 20:51

yellowaura כתב:
למכבי אין מיליונים לשפוך על שחקנים מוכחים ? היא הרגע הצטרפה לאדריאטית , אני חושב היא קיבלה איזה 2 מיליון אם אני לא טועה.
וכן כל השחקנים האלו לא מתאימים לרמה של מכבי וכן אני מצפה שהרמה של השחקנים שההנהלה תביא היו קצת יותר טובים מאלו .

אני מסכים ב- 99% גם לגבי הסיבות למה לא להביא כל אחד מהשחקנים שברשימה. בתור מי שעוקב אחר כדורסל אירופאי אני מבין מה אתה אומר. שהביאו את אידסון ואנדרסון היה ברור שמביאים שחקנים טובים והייתה התרגשות כי היו עליהם מילים טובות בפורומים הזרים ובתקשורת. האוהדים של הקבוצות שלהם התלהבו מהם. לגבי השחקנים שהעלו השנה לא ממש ראיתי תגובות נלהבות. אני לא מצפה לדיאמנטידיס או נבארו אלא לשחקנים בlevel ובמוניטין של אנדרסון ואידסון שהם הגיעו למכבי. המדד הכי חשוב מבחינתי זה התגובות של אוהדי הקבוצות שלהם. אני זוכר איזו האהדה קיבל אלן אנדרסון מאוהדי ציבונה בפורומים הזרים כנ"ל לגבי אידסון.

קארול דווקא שחקן שעומד בקריטריונים מבחינתי אבל לא מתאים לקונספט של מכבי (שמירת לחץ, הגנה). אהרון ג'קסון שחקן נחמד אבל מסכים איתך שלא ממש משתלב עם פארגו (גם הגנתית בגלל הגובה ובעיקר כי פארגו PG). כל השאר לא ברמה.

אני חושב שמה- 2 מיליון יורו+ כסף שהתפנה מאידסון ופרקינס היא יכולה בכיף להביא 2 שחקנים איכותיים לחמישייה ועוד שחקנים שוליים יותר כמחליפים (למשל לוותר על הלפרין שלא מספיק אתלטי להיות שחקן חמישייה ויקר מדי לשחקן חמישייה שניה)

לפנטז זה יופי, אבל חסר סיכוי.
מכבי תביא זר ע"ח אידסון, פרקינס או רכז במקומו, הלפרין ועוד גארד ישראלי וזה הכל.
כל מחשבה על עוד שני זרים ופרקינס, או 8 זרים סה"כ, זה קשקוש.
בעל זבוב

הודעהעל ידי refael » 04 יוני 2011, 21:07

yzafrir כתב:6 לב צהוב , אתה מדבר על ה-2 מליון יורו כאילו זה הכפיל למכבי את התקציב , זה בסך הכל שווה לשנה אחת בחוזה החדש של איידסון אז איה שחקן מוכח אתה חושב שכב אפשר להביא ?

כל מה שהיה יפה בעונה האחרונה זה שאף שחקן שהגיע לא היה שחקן מוכח אבל התאים בדיוק לפאזל והפך להיות שחקן מוכח . אני חושב שלחברה ברשימה הזאת מגיע קצת יותר כבוד וצ'אנס להוכיח מה הם שווים ...

חני , הבעיה היא שעונת ה NBA מתחילה מאוחר ולכן עד שידעו בוודאות שיש שביתה זה יהיה מאוחר מידי מבחינת מכבי לסגור את הסגל וסביר שהשחקנים האלו שבלי חוזה יעידפו לחכות לרגע האחרון , במיוחד עם אנחנו מדברים על כאלו שהם שחקנים לגיטימים כי יש הרבה מחממי ספסל שם שגם באירופה לא בטוח שיהיו כוכבים כמו וון וואפר שניזרק מאולימפיאקוס וכו'...

אני כבר אמרתי השחקן שהייתי רוצה לראות במקום אידסון זה סאטו מפנא ולא אני לא מצפה לאיזה נאברו או דיאנמטידיס כמו שאמרו פה אבל זה המינימום ,מישהו שיתקרב לרמה של אידסון .
תמונה
refael

הודעהעל ידי Euro_Basket » 04 יוני 2011, 21:07

חנו'ש כתב:אולי עדיף לחכות לשחקנים מהנ.ב.א שיוכלו להיות רלוונטיים למכבי בשל השביתה?
ואני כמובן לא מדברת על קובי או לברון, אל על פרי אייג'נטס מעניינים שיישארו גם אחרי שהשביתה תיגמר.

לדעתי גם אם לא תהיה שביתה מכבי תוכל להנחית פה את סאשה פאבלוביץ' מבוסטון, שיכול להוסיף לקו האחורי גובה, קליעה והגנה.
בעונה האחרונה הוא השתכר ב-800,000 דולר. סכום שמכבי בהחלט יכולה לעמוד בו.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי בעל זבוב » 04 יוני 2011, 21:09

6 לב צהוב כתב:
yzafrir כתב:6 לב צהוב , אתה מדבר על ה-2 מליון יורו כאילו זה הכפיל למכבי את התקציב , זה בסך הכל שווה לשנה אחת בחוזה החדש של איידסון אז איה שחקן מוכח אתה חושב שכב אפשר להביא ?

אני כבר אמרתי השחקן שהייתי רוצה לראות במקום אידסון זה סאטו מפנא ולא אני לא מצפה לאיזה נאברו או דיאנמטידיס כמו שאמרו פה אבל זה המינימום ,מישהו שיתקרב לרמה של אידסון .

מה ראית מסאטו שאני ואחרים לא? שחקן חביב, לא מעבר לכך.
בעל זבוב

הודעהעל ידי refael » 04 יוני 2011, 21:12

ראיתי ממנו הגנה רצחנית שזה לפי דעתי הדבר העקירי שבלאט יחפש בשחקנים, הוא גם לא נגר בהתקפה בסיינה הוא היה כוכב שידע גם לדפוק 20-25 נקדות , הוא יודע לפרגן לחברים ולא הולך ראש בקיר לפי דעתי מושלם לתפקיד
תמונה
refael

הודעהעל ידי בעל זבוב » 04 יוני 2011, 21:16

6 לב צהוב כתב:ראיתי ממנו הגנה רצחנית שזה לפי דעתי הדבר העקירי שבלאט יחפש בשחקנים, הוא גם לא נגר בהתקפה בסיינה הוא היה כוכב שידע גם לדפוק 20-25 נקדות , הוא יודע לפרגן לחברים ולא הולך ראש בקיר לפי דעתי מושלם לתפקיד

לדעתי ממש לא.
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 יוני 2011, 21:26

6 לב צהוב כתב:ראיתי ממנו הגנה רצחנית שזה לפי דעתי הדבר העקירי שבלאט יחפש בשחקנים, הוא גם לא נגר בהתקפה בסיינה הוא היה כוכב שידע גם לדפוק 20-25 נקדות , הוא יודע לפרגן לחברים ולא הולך ראש בקיר לפי דעתי מושלם לתפקיד

הוא כבר בן 30
יש לו עדיין יכולות הגנתיות? כן
ורסטילי הוא לא,ומכבי צריכה מישהו שיכול גם להוביל כדור,גם לקלוע,גם להוריד ריבאונדים וגם להתחבר בצורה מושלמת לחלקים שכבר יש..
סאטו הוא לא הבן אדם לתפקיד הזה..מה גם שהוא יהיה יקר יותר מכל שחקן אחר שיש למכבי בראש(ואני בטוחה בזה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 04 יוני 2011, 22:00

Euro_Basket כתב:

לדעתי גם אם לא תהיה שביתה מכבי תוכל להנחית פה את סאשה פאבלוביץ' מבוסטון, שיכול להוסיף לקו האחורי גובה, קליעה והגנה.

מאיפה אתה מפליץ תשמות האלה אלוהים, מתי הפעם האחרונה שהכף רגל שלו דרכה במשחק בכלל? :throwup2
itai7

הודעהעל ידי misha » 04 יוני 2011, 22:12

itai7 כתב:
Euro_Basket כתב:

מאיפה אתה מפליץ תשמות האלה אלוהים, מתי הפעם האחרונה שהכף רגל שלו דרכה במשחק בכלל? :throwup2

זלזול לא במקום. הוא שיחק 31 משחקי NBA העונה בעיקר בדאלאס, סלטיקס וקצת הורנטס. בסלטיקס במעט הדקות ששיחק נראה לא רע. בסוף העונה שיחק 31 דק' נגד הניקס במשחק בו הכוכבים של הירוקים נחנו והיה טוב מאוד (19 נק').
יש לו נתונים כדי להיות טוב באירופה וסה"כ שם שיכול להיות רלוונטי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 יוני 2011, 22:14

שאלה לגבי הלפרין-
אני מניחה שיהיו שני ישראלים בחמישיית היורוליג,אחד בקו הקדמי ואחד בקו האחורי.
מי הייתם מעדיפים שיהיה הפותח בקו האחורי? פניני או הלפרין?
אני אישית הייתי מעדיפה את פניני בגלל שמכבי אוהבים ללחוץ בהתחלה עם הגנה טובה מאוד..מה שאנחנו יודעים שאין להלפרין.
הבעיה עם הלפרין זה שאם אתה לא מתחיל איתו בחמישייה אז הוא באמת נעלם..
ככה שאם בלאט יחליט לשים את פניני בחמישייה ואז כשהלפרין יעלה הוא יהיה אותו הלפרין אנמי שאנחנו מכירים,אותו הלפרין שאתם אומרים שרואים עכשיו באולי' בגלל שאין לו ביטחון..באמת שווה לבזבז על שחקן כזה 600K?
כי צריך לקחת בחשבון שהישראלי שנביא יכול לעלות מהספסל עם אותה כמות ביטחון ועם אותן יכולות שהוא היה מביא למשחק במידה והוא היה פותח בחמישייה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 יוני 2011, 23:03

yellowaura כתב:

ולאיזה הישג הגענו בעונה שאידסון ואנדרסון נחתו פה? אפילו לפיינל-פור הישראלי בקושי עלינו.

אני מזכיר שבאותה עונה כמעט כל שחקן שנחת במכבי היה שחקן עם נסיון יורוליג או בעל נסיון דומה לזה של אידסון ואנדרסון.
אנדרו וויזניבסקי הגיע לכאן לאחר עונה בליגה הרוסית החזקה כשבאמתחתו גם עונת יורוליג בציבונה, סטפון לאזמה הגיעה לכאן הישר מרבע גמר היורוליג, מאצ'יי לאמפה הגיע לכאן כשחקן עתיר נסיון בכדורסל האירופאי ואפילו באנ.בי.אי וכמובן, אליהם הצטרפו גם אידסון ואנדרסון.
מה כל הנסיון הזה עזר?

האמירות האילו תמוהות במיוחד לאחר עונה כמו זו.
השחקן המצטיין של מכבי בשלבים המאוחרים של העונה הזו, היה ג'רמי פארגו שעד העונה לעולם לא שיחק בשום מפעל אירופאי. גם לשחקנים כמו פניני, הנדריקס ופרקינס לא היה יותר מדי נסיון (בטח לא כמו של אידסון ואנדרסון) והם גם לא נחשבו לשמות יותר מדי גדולים ואף על-פי כן, הם נתנו עונה אדירה והצליחו להוביל את מכבי להשגים שאותם גם שחקנים מנוסים (ע"ע אנדרסון או מרכוס בראון) לא הצליחו להביא.
אני גם מציע לראות מה שחקנים "מנוסים" ו"מוכחים" כמו פלניניץ', שאראס, נאכבר והייסליפ עשו העונה. לא משהו שאנחנו היינו רוצים לראות כאן. אפילו מאריץ' שכולם הזילו עליו פה ריר בעונה הקודמת, לא היה נראה מי יודע כמה.

אז לג'ייסי קארול אין נסיון? מחייה עוד לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות (למרות שזה די מגוחך לומר זאת, שהרי הנסיון שלו לא יורד בהרבה מזה שהיה לאידסון כשהוא הגיע לכאן)?
so what?
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 05 יוני 2011, 00:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Euro_Basket » 05 יוני 2011, 00:04

itai7 כתב:מאיפה אתה מפליץ תשמות האלה אלוהים, מתי הפעם האחרונה שהכף רגל שלו דרכה במשחק בכלל? :throwup2

כפי שמישה כבר ענה לך: ב13/4 נגד הניקס. קלע 19 נק' ב-70% מהשדה (בתקציר המשחק תראה 3 שלשות שלו)

זה שחקן שיש לו את כל הנתונים להפוך לכוכב באירופה (גובה, אתלטיות, קליעה, הגנה, ניסיון).
לדעתי יכול להיות גניבה.

החוכמה היא למצוא שחקנים מוכשרים שאין להם סטטיסטיקה יפה "על הנייר" , לנצל את זה , להביא אותם יחסית בזול, ולהפוך אותם לכוכבים.
זה מה שפרטיזן עשתה עם מאריץ' , שמיעט לקבל דקות בגרנאדה של בורשארד.

פאבלוביץ' בגיל 20 כבר קלע 10 נק' למשחק ביורוליג, ואז נחטף ל-NBA.
אחרי 8 עונות, בהן צבר ניסיון בפלייאוף של ה-NBA. אין שום סיבה שלא יביא את היכולת והניסיון לידי ביטוי גם ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי yehooda » 05 יוני 2011, 00:25

מה דעתכם על רוברט ואדן ?

גובה: 1.96
עמדה: גארד פוורד
קבוצה: טולסה מה- די ליג

יתרונות: ג'אמפ שוטר נהדר אפילו תחת לחץ. קלעי מעולה (40% לשלוש)
חסרונות: ריבאונדר בינוני - 2.5 למשחק

וידאו: http://www.youtube.com/watch?v=BdN-FvPwlpU

סטטיסטיקה: http://www.usbasket.com/player.asp?Cntr ... erID=59483

מאט ג'נינג -קלעי

גובה: 1.93

עמדה: גארד פוורד

קבוצה: ריו גראנד ואלי

סטט': http://www.usbasket.com/player.asp?Cntr ... rID=114265
yehooda

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2011, 00:32

פשוט בלתי אפשרי לתת תשובה רצינית על שחקנים מהדי-ליג..
כולם שם ז*נות סטטיסטיקה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 05 יוני 2011, 03:34

אם סאשה פבלוביץ' מרוויח 800K לעונה , למה לו לחזור לאירופה בשביל סביב אותה משכורת ? בדרך כלל שחקנים חוזרים לאירופה רק כשזה משתלם להם כלכלית (פי 3 או 4..) כמו נאברו ואחרים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Mta_atic » 05 יוני 2011, 05:08

לגבי הזוג מצ'באן הנדריקס - במעריב מדברים על כך שכנראה הנדריקס יושאל ומצ'באן יישאר.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים