המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:Paxer מדווח שאם טיילר אניס לא ימצא קבוצת NBA ב3 ימים הקרובים, הוא ימשיך במו״מ עם מכבי על חוזה לעונה הבאה (כבר במגעים עם הקבוצה בשבועות האחרונים)
https://twitter.com/paxer89/status/1276 ... 10784?s=21
Jack55 כתב:Paxer מדווח שאם טיילר אניס לא ימצא קבוצת NBA ב3 ימים הקרובים, הוא ימשיך במו״מ עם מכבי על חוזה לעונה הבאה (כבר במגעים עם הקבוצה בשבועות האחרונים)
https://twitter.com/paxer89/status/1276 ... 10784?s=21
Jack55 כתב:אניס זה שם מאוד מעניין, אני אוהב את הרעיון.
אבל וזה אבל גדול, יכול להיות שזה יהיה קצת סיכון לתת לו את המפתחות לעמדת הרכז הפותח (בלי עוד גארד זר שיחפה עליו מלבד ווילבקין).
מצד שני הוא גם יכול להיות בינגו רציני (מאמין שבשכר סביר) אם הוא יגיע בכושר טוב ואם אכן התאושש לחלוטין מהפציעה, אם בראון כבר לא רלוונטי הוא לגמרי אחד השמות הכי טובים בעיניי.
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:אניס זה שם מאוד מעניין, אני אוהב את הרעיון.
אבל וזה אבל גדול, יכול להיות שזה יהיה קצת סיכון לתת לו את המפתחות לעמדת הרכז הפותח (בלי עוד גארד זר שיחפה עליו מלבד ווילבקין).
מצד שני הוא גם יכול להיות בינגו רציני (מאמין שבשכר סביר) אם הוא יגיע בכושר טוב ואם אכן התאושש לחלוטין מהפציעה, אם בראון כבר לא רלוונטי הוא לגמרי אחד השמות הכי טובים בעיניי.
הרכז הפותח זה סקוטי ווילבקין.
Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:אניס זה שם מאוד מעניין, אני אוהב את הרעיון.
הרכז הפותח זה סקוטי ווילבקין.
![]()
אבל הבנת למה אני מתכוון, בסיטואציה שאניס מגיע אז מהזרים חוץ ממנו ומסקוטי אין מוביל כדור שבאמת אפשר לסמוך עליהם (דורסי ובראיינט צולעים).
אם הייתה אפשרות להחתים עוד מוביל כדור בנוסף לאניס זה מושלם (נגיד ווקאפ לדוגמה).
זה לא יקרה בחיים, אבל אני בכל זאת אוהב את השם של אניס ולא חושב שזה הימור כל כך מסוכן כי מבחינת כושר הוא כן היה בסדר העונה ושיחק דיי הרבה.
Jack55 כתב:![]()
אבל הבנת למה אני מתכוון, בסיטואציה שאניס מגיע אז מהזרים חוץ ממנו ומסקוטי אין מוביל כדור שבאמת אפשר לסמוך עליהם (דורסי ובראיינט צולעים).
זה לא יקרה בחיים, אבל אני בכל זאת אוהב את השם של אניס ולא חושב שזה הימור כל כך מסוכן כי מבחינת כושר הוא כן היה בסדר העונה ושיחק דיי הרבה.
cifkcv כתב:אוהב אותו, הוכיח שהשתקם מהפציעה. זה קצת הימור כי אין לו ניסיון ביורוליג, אבל אם זה השם שיגיע אני אהיה מרוצה סה''כ.
בטח שהוא לא מגיע בכסף גדול.
שמואל1 כתב:cifkcv כתב:אוהב אותו, הוכיח שהשתקם מהפציעה. זה קצת הימור כי אין לו ניסיון ביורוליג, אבל אם זה השם שיגיע אני אהיה מרוצה סה''כ.
הוא לא הוכיח כלום. עם כל הכבוד לג'י ליג, מדובר בליגה חצי מקצוענית.
טיילר אניס שחקן טוב כשהוא בריא, אבל צריך להבין שמדובר בהימור ענק. ראו ערך ויטור פיבראני.
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:![]()
הפתרון לא יבוא רק מעמדה 1.
יש מקום לשחקן אחד שצריך לעשות הרבה דברים.
אניס יודע לעשות הרבה דברים, והאוריינטציה שלו כפליימייקר-שומר-חודר עם קליעה סבירה+ היא נכונה.
מסכים שיש מקום להכניס עוד יכולת של טיפול בכדור, אבל זה לגמרי יכול לבוא גם מעמדות 3-4.
אייסי וג׳ייק לא טובים בזה, אבל כספי- אם וכאשר בריא- נהדר.
למצוא עוד 3 שמטפל בכדור כמו אבדיה יהיה קשה, ולמצוא עוד 4 שיכול להביא גם שלשות וגם הגנה ברמה של אייסי ומוסיף עוד יכולת טיפול בכדור כבר יהיה *מאוד* קשה.
צריך לבחור איפה משלמים מחירים, ולקחת בחשבון שגם לבראיינט, גם לזוסמן וגם לדורסי יש עוד אפסייד וצריך להמשיך לדחוף אותם לעבוד על הסקיל הזה.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:cifkcv כתב:אוהב אותו, הוכיח שהשתקם מהפציעה. זה קצת הימור כי אין לו ניסיון ביורוליג, אבל אם זה השם שיגיע אני אהיה מרוצה סה''כ.
טיילר אניס שחקן טוב כשהוא בריא, אבל צריך להבין שמדובר בהימור ענק. ראו ערך ויטור פיבראני.
אתה לא טורח לבדוק נתונים, אה?
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:cifkcv כתב:אוהב אותו, הוכיח שהשתקם מהפציעה. זה קצת הימור כי אין לו ניסיון ביורוליג, אבל אם זה השם שיגיע אני אהיה מרוצה סה''כ.
מה יש לבדוק? אני לא מתרשם מהמספרים בג'י ליג. כולנו היינו צריכים ללמוד את זה כבר על בשרנו מניסיון העבר. אני מעדיף לא להזכיר שמות של שחקנים שהפציצו בג'י ליג ונראו כמו שהם נראו במכבי.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:cifkcv כתב:אוהב אותו, הוכיח שהשתקם מהפציעה. זה קצת הימור כי אין לו ניסיון ביורוליג, אבל אם זה השם שיגיע אני אהיה מרוצה סה''כ.
מה יש לבדוק? אני לא מתרשם מהמספרים בג'י ליג. כולנו היינו צריכים ללמוד את זה כבר על בשרנו מניסיון העבר. אני מעדיף לא להזכיר שמות של שחקנים שהפציצו בג'י ליג ונראו כמו שהם נראו במכבי.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:cifkcv כתב:אוהב אותו, הוכיח שהשתקם מהפציעה. זה קצת הימור כי אין לו ניסיון ביורוליג, אבל אם זה השם שיגיע אני אהיה מרוצה סה''כ.
למה אני טורח.
אני לא מתרשם מהפועל ירושלים. כולנו היינו צריכים ללמוד את זה כבר על בשרנו מניסיון העבר. אני מעדיף לא להזכיר עונות שבהן ירושלים הפציצו ונראו כמו שהם נראו בסוף העונה.
שמואל1 כתב:נו באמת, תגובה לא רצינית שלך חציל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־11 אורחים