פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי 19/20 V2 - פיני גרשון לנבחרת?

28 יוני 2020, 10:21

יש רגעים שזה מרגיש לי כאילו ים מדר הוא רביב לימונד 2.
מקווה מאוד שלא תהיה לו את אותה הקריירה כמו של השני.
פוטנציאלית אני לא רואה אותו כשחקן NBA, אבל כן שחקן יורוליג לגיטימי.

28 יוני 2020, 10:23

Adam כתב:יש רגעים שזה מרגיש לי כאילו ים מדר הוא רביב לימונד 2.

לי הוא מזכיר יותר את השנים הראשונות של אוחיון

28 יוני 2020, 16:15

Adam כתב:יש רגעים שזה מרגיש לי כאילו ים מדר הוא רביב לימונד 2.

הוא נשמע פחות אידיוט שזה כבר משהו

28 יוני 2020, 23:56

נועם דוברת מתפתח למשהו מעניין מאוד. רק בן 17 ומשחק כמו מישהו בן 26.
אייקיו כדורסל ברמה גבוהה, שליטה מצויינת בשתי הידיים, רכז גבוה (1.94 ואולי עוד יכול לצמוח), בנוי חזק, לדעתי גם אתלט לא רע כשיש שם הרבה מקום לשיפור. לא צפיתי בו יותר מדי עד היום (יודע שהוא מעמיד מספרים טובים השנה) אבל ממה שראיתי היום הוא נראה כמו שחקן עם יכולת פנטסטית לייצר לעצמו מצבי קליעה וגם היד נראית רכה. סיים עם 5 נקודות ו5 ריבאונדים.

יהיה מאוד מאוד מעניין לעקוב אחריו. פוטנציאלית חומר למכבי.
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 28 יוני 2020, 23:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

28 יוני 2020, 23:57

עד כמה שאני שונא את הליגה הזאת, אני חייב לציין ששיטת 2 הבתים הרבה יותר הגיונית ומעניינת מהסיבוב השלישי העלוב.
גם נותן מנוחה לקבוצות שמשחקות ה2 מפעלים וגם זה מוריד משמעותית מהשיעמום בסיבוב האחרון.
אני בעד שוקחו את זה כדרך קבע (יחד עם סדרות לא רק מתי שלעלובות הליגה נוח) ואני עוד יותר בעד שמכבי תעזוב את הליגה ולא תצטרך בכלל להשתמש בשיטה הזאת

29 יוני 2020, 14:51

Shay_uzan כתב:עד כמה שאני שונא את הליגה הזאת, אני חייב לציין ששיטת 2 הבתים הרבה יותר הגיונית ומעניינת מהסיבוב השלישי העלוב.
גם נותן מנוחה לקבוצות שמשחקות ה2 מפעלים וגם זה מוריד משמעותית מהשיעמום בסיבוב האחרון.
אני בעד שוקחו את זה כדרך קבע (יחד עם סדרות לא רק מתי שלעלובות הליגה נוח) ואני עוד יותר בעד שמכבי תעזוב את הליגה ולא תצטרך בכלל להשתמש בשיטה הזאת

זה במילא מה שמתוכנן החל מהעונה הבאה. החלטה שהתקבלה עוד בשנה שעברה.
אבל מה... בעיניי אין צורך גם בחלוקה המיותרת הזאת לבין עליון ובית תחתון. מספיק 2 סיבובי משחקים (עם הגדלת הליגה אם צריך ל-14 קבוצות) + סדרות. אני באופן אישי לא חושב שקבוצות צריכות להיפגש במלך עונה סדירה אחת יותר מפעמיים (בטח לא 4 משחקי עונה סדירה + גביע + פלייאוף). לא צריך תמיד להתחכם ולהכביד בכוח (על הצופה ועל הקבוצות שמשחקות באירופה).
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 29 יוני 2020, 14:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

29 יוני 2020, 14:52

בזה עסוק מפעיל דף הטוויטר של נס ציונה?

תמונה

29 יוני 2020, 16:51

Holiday_Armadillo כתב:בזה עסוק מפעיל דף הטוויטר של נס ציונה?

תמונה
מקצוען אמיתי

29 יוני 2020, 17:14

אחדשיודע כתב:
Shay_uzan כתב:עד כמה שאני שונא את הליגה הזאת, אני חייב לציין ששיטת 2 הבתים הרבה יותר הגיונית ומעניינת מהסיבוב השלישי העלוב.

זה במילא מה שמתוכנן החל מהעונה הבאה. החלטה שהתקבלה עוד בשנה שעברה.
אבל מה... בעיניי אין צורך גם בחלוקה המיותרת הזאת לבין עליון ובית תחתון. מספיק 2 סיבובי משחקים (עם הגדלת הליגה אם צריך ל-14 קבוצות) + סדרות. אני באופן אישי לא חושב שקבוצות צריכות להיפגש במלך עונה סדירה אחת יותר מפעמיים (בטח לא 4 משחקי עונה סדירה + גביע + פלייאוף). לא צריך תמיד להתחכם ולהכביד בכוח (על הצופה ועל הקבוצות שמשחקות באירופה).
מעדיף את זה על סיבוב שלישי, לא מעדיך את זה על שום סיבוב

29 יוני 2020, 17:24

אתם שמים לב שבעוד מספר ימים אנחנו נשאר הליגה הפעילה היחידה באירופה? גם אם אנחנו באסיה :)

29 יוני 2020, 19:11

באר-שבע עשתה 25-7 על הפועל ת"א ברבע השני

29 יוני 2020, 20:22

ליבוביץ' שופט כאילו אבא שלו נולד באוסישקין

29 יוני 2020, 20:32

JR אגדה

29 יוני 2020, 23:54

המשחק נגמר לפני כמה שעות אבל היום סוף סוף קם אוליבר מנס ציונה הוכיח שהוא קליבר- 27 נקודות, 12 ריבאונדים, 3/3 מעבר לקשת ו-36 מדד.
נס ציונה הובסה אבל יש לו פוטנציאל לא נורמלי.

30 יוני 2020, 09:05

שופי שוף כתב:המשחק נגמר לפני כמה שעות אבל היום סוף סוף קם אוליבר מנס ציונה הוכיח שהוא קליבר- 27 נקודות, 12 ריבאונדים, 3/3 מעבר לקשת ו-36 מדד.
נס ציונה הובסה אבל יש לו פוטנציאל לא נורמלי.

גם במשחק שעבר הוא היה נהדר עם 20 ו8
להחתים אותו לשנתיים עד הארוחת הצהריים

Re: כדורסל ישראלי 19/20 V2

30 יוני 2020, 09:55

לא יכול לראות אותו מצליח כ5 ביורוליג.
כ4 יוכל להיות מצויין, אבל צריך להוכיח כמה דברים קודם.

מניח שטרינקיירי שם עליו עין לבאיירן. מסוג השחקנים שהוא יודע להוציא מהם את המיטב.

30 יוני 2020, 11:31

החציל האצטקי כתב:לא יכול לראות אותו מצליח כ5 ביורוליג.

מניח שטרינקיירי שם עליו עין לבאיירן. מסוג השחקנים שהוא יודע להוציא מהם את המיטב.

הוא לא סנטר בשום צורה ולא ברור לי למה זילברשטיין שם אותו בעמדה 5. הוא סטרץ' פור מאסיבי שיכול לשחק 5 אך ורק בהרכבי סמול בול קיצוניים.

וראייה לזה היא שנס ציונה חוטפת כמויות דו ספרתיות של ריבאונדים בהתקפה כבר שלושה משחקים. אתמול היא הפסידה בריבאונד התקפה 6-17 לקבוצה שהסנטר שלה הוא ג'ראיי גרנט.

הוא לא בשל למכבי כרגע חד משמעית, אבל הוא רק בן 24 ואני מאמין שזה עניין של זמן עד שהוא יהפוך לשחקן יורוליג מהשורה.

30 יוני 2020, 11:43

שופי שוף כתב:
החציל האצטקי כתב:לא יכול לראות אותו מצליח כ5 ביורוליג.

הוא לא סנטר בשום צורה ולא ברור לי למה זילברשטיין שם אותו בעמדה 5. הוא סטרץ' פור מאסיבי שיכול לשחק 5 אך ורק בהרכבי סמול בול קיצוניים.

וראייה לזה היא שנס ציונה חוטפת כמויות דו ספרתיות של ריבאונדים בהתקפה כבר שלושה משחקים. אתמול היא הפסידה בריבאונד התקפה 6-17 לקבוצה שהסנטר שלה הוא ג'ראיי גרנט.

הוא לא בשל למכבי כרגע חד משמעית, אבל הוא רק בן 24 ואני מאמין שזה עניין של זמן עד שהוא יהפוך לשחקן יורוליג מהשורה.

בשל בשל בשל
ליד שחקנים חכמים כמו סקוטי ואלייז'ה הסיומת האתלטית שלו זה זהב טהור

30 יוני 2020, 14:05

פחות טוב מאייסי הוא לא

01 יולי 2020, 20:19

ג'ורדן המילטון שוחרר מהפועל ת"א לבקשתו
נושא נעול