Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:מחזיק אצבעות.
אתה מבואס על זיזיץ אה
אין שחקן שאני יותר אוהב מג׳ורדן מיקי (בטח אצל יאניס), ככה שעדיין לא.
יהיה פה קרב קשה עליו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:מחזיק אצבעות.
אתה מבואס על זיזיץ אה
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:מחזיק אצבעות.
אתה מבואס על זיזיץ אה
יהיה פה קרב קשה עליו.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:מחזיק אצבעות.
אתה מבואס על זיזיץ אה
יהיה פה קרב קשה עליו.
מה קרה לו השנה
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:מחזיק אצבעות.
אתה מבואס על זיזיץ אה
יהיה פה קרב קשה עליו.
מה קרה לו השנה
שום דבר. ריאל עמוסה מדי. תן לו את הסביבה הנכונה והוא יפרח. אין מאמן שיכול להוציא ממנו יותר מיאניס.
החציל האצטקי כתב:אודו כבר עייף ויוכל לגור יחד עם האנטר בבית גיל הזהב בקרבת ההיכל.
גודאיטיס ומונרו מצויינים אבל לא יוכלו להיות העוגן ההגנתי שיאניס צריך מעמדה 5.
לתומאס רובינסון אין מה להוכיח והוא הוכיח את זה על המגרש.
לוברן פרש בלי להודיע לאף אחד.
עם ה-״יש מצב״ של פוארייה לא נלך למכולת.
בקיצור, את הטופ דולר צריך לשים על מיקי. בכל יתר העמדות אפשר להסתדר עם הימורים.
במחשבה קדימה- מיקי יכול להיות נכס אדיר לטווח רחוק, גם ביום שאחרי האנטר.
אם יש יכולת לעשות את זה- אז בכל הכוח.
cifkcv כתב:בעיה שאצלנו אין מושג מה יקרה שנה הבאה מבחינת תקציב (תכלס בכל אירופה אין מושג אם תהיה יורוליג בכלל).
לגמרי מסכים שמיקי זה שחקן ששווה להשקיע בו. אפשר להביא אותו בפחות ממה ששילמו לבלאק.
שופי שוף כתב:אני לא רואה את מיקי מגיע לפה. אם מכבי לא הלכו אול אין על זיזיץ' אני לא רואה את זה קורה עם מיקי.
אני לא אוהב את הקונספט של לשים את כל הביצים בסל אחד, בטח שהסל הזה הוא עמדה שכבר יש לך בה שחקן אחד מהטובים בעמדתו ביורוליג עוד עונה או שתיים (אפשר לדבר על הגיל אבל אות'לו הוא לא בן 34 רגיל מבחינת השמירה על הגוף והבריאות).
הנקודה העיקרית היא שאני לא רואה שום שם של גניבה פוטנציאלית לעמדה 1 או 4. השוק העונה בשתי העמדות האלה די מצומצם ודליל.
אותי מרתיח שקבוצה כמו ולנסיה לוקחת את אנתוני גיל. אין סיכוי שהוא מרוויח שם סכומים שמכבי לא יכולה לתת לו, הרי ולנסיה לא התמלאה פתאום בכסף משום מקום.
וסליחה על החפירה, אבל למה טיישון תומאס לא על הפרק?
האיש הוכיח העונה שהוא שחקן יורוליג ונראה כרגע שמכבי אפילו לא מסתכלת לכיוונו.
שופי שוף כתב:אני לא רואה את מיקי מגיע לפה. אם מכבי לא הלכו אול אין על זיזיץ' אני לא רואה את זה קורה עם מיקי.
אני לא אוהב את הקונספט של לשים את כל הביצים בסל אחד, בטח שהסל הזה הוא עמדה שכבר יש לך בה שחקן אחד מהטובים בעמדתו ביורוליג עוד עונה או שתיים (אפשר לדבר על הגיל אבל אות'לו הוא לא בן 34 רגיל מבחינת השמירה על הגוף והבריאות).
הנקודה העיקרית היא שאני לא רואה שום שם של גניבה פוטנציאלית לעמדה 1 או 4. השוק העונה בשתי העמדות האלה די מצומצם ודליל.
אותי מרתיח שקבוצה כמו ולנסיה לוקחת את אנתוני גיל. אין סיכוי שהוא מרוויח שם סכומים שמכבי לא יכולה לתת לו, הרי ולנסיה לא התמלאה פתאום בכסף משום מקום.
החציל האצטקי כתב:שופי שוף כתב:אני לא רואה את מיקי מגיע לפה. אם מכבי לא הלכו אול אין על זיזיץ' אני לא רואה את זה קורה עם מיקי.
מיקי יכול לשחק בשתי עמדות הפנים. נכון שבכדורסל של היום הוא יותר 5, אבל אני גם לגמרי מסוגל לדמיין אותו ב4 ליד אותלו.
כנראה שלמכבי יש את הסיבות שלה למה לא לוקחת את גיל.
וטיישון?
אני אוהב שחקנים שבאים לשחק כדורסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מקאדו 3 ו־28 אורחים