Neo כתב:דושאן רסטיץ' מאסטנה חתם כבר היכן שהוט ?
חתום בכוכב האדום.
שיחק בקזחסטן בהשאלה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Neo כתב:דושאן רסטיץ' מאסטנה חתם כבר היכן שהוט ?
לגבי השחקנים שלא חתומים עדיין לעונה הבאה התמונה עדיין לא ברורה. בימים האחרונים נשקלת האפשרות להשאיר את אנג'לו קלויארו, שחקן אהוד ומוערך על ידי הצוות המקצועי. קלויארו מחזיק בהצעות מהליגה הספרדית אך ייתכן שימשיך, בהתאם למוכנותו לקצץ בשכרו (כפי שעשה טיילר דורסי). קווינסי אייסי קיבל הצעה בשכר נמוך משהוא מרוויח העונה, וגם הוא עשוי להישאר.
החציל האצטקי כתב:Neo כתב:דושאן רסטיץ' מאסטנה חתם כבר היכן שהוט ?
חתום בכוכב האדום.
שיחק בקזחסטן בהשאלה.
Jack55 כתב:לגבי השחקנים שלא חתומים עדיין לעונה הבאה התמונה עדיין לא ברורה. בימים האחרונים נשקלת האפשרות להשאיר את אנג'לו קלויארו, שחקן אהוד ומוערך על ידי הצוות המקצועי. קלויארו מחזיק בהצעות מהליגה הספרדית אך ייתכן שימשיך, בהתאם למוכנותו לקצץ בשכרו (כפי שעשה טיילר דורסי). קווינסי אייסי קיבל הצעה בשכר נמוך משהוא מרוויח העונה, וגם הוא עשוי להישאר.
חדשות מעולות מהצד של קלויארו, הלוואי ותהייה תפנית בעלילה והוא יישאר.
שוב אני בכלל לא בעד להשאיר את אייסי אבל זה באמת נראה שבמכבי מעדיפים להשאיר את כל הסגל הנוכחי אם אפשרי ולהחתים כמה שפחות שחקנים (בינתיים חסרים רק רכז וסנטר וזה נראה שישתדלו להשאיר את זה ככה).
Shay_uzan כתב:אני עדיין בספק מאוד גדול אם ישחררו מישהו, במיוחד בנוגע לאייסי וזה כולל את קלויארו
אם זה לפני מה שאראל רשם אז אני מוזיז את העמדות
*אניס*, דיבה
ווילבקין, דורסי, זוס, סנדי
בראיינט, *קאליניץ*, קלויארו (יכול להיות גם 4)
אייסי, זר, כהן, *סורקין*, כספי
סנטר זר, האנטר
הנקינס? כן, סנטר טוב אבל באמת עמדה 5 שלו של האנטר תספק אותך? מרגיש לי ריסקי.החציל האצטקי כתב:אתם כבר על זה שהסנטר הכי טוב בשוק כרגע משחק במכבי ראשון?
החציל האצטקי כתב:אתם כבר על זה שהסנטר הכי טוב בשוק כרגע משחק במכבי ראשון?
החציל האצטקי כתב:הנקינס סנטר מעולה במחיר מציאה.
היה העוגן של קבוצת ההגנה הכי טובה בBCL (מדורג ראשון בליגה בDWS).
מגן טבעת פנטסטי. רים-ראנר. כשרון אמיתי גם בפוסט וגם בפיק אנד רול. פינישר שמסיים באחוזים גבוהים. כתובת ללובים, חוסם טוב...
ממש כל החבילה.
אין פה הרבה מה לחשוב. הפוטנציאל מטורף.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:הנקינס סנטר מעולה במחיר מציאה.
היה העוגן של קבוצת ההגנה הכי טובה בBCL (מדורג ראשון בליגה בDWS).
מגן טבעת פנטסטי. רים-ראנר. כשרון אמיתי גם בפוסט וגם בפיק אנד רול. פינישר שמסיים באחוזים גבוהים. כתובת ללובים, חוסם טוב...
ממש כל החבילה.
אין פה הרבה מה לחשוב. הפוטנציאל מטורף.
אין פה הרבה מה לחשוב בשביל הקבוצות בליגה. לכן ראשון לקחה אותו. אבל בשביל מכבי בהחלט יש על מה לחשוב. פוטנציאל יש להרבה שחקנים, אבל הוא לא תמיד ממומש.
אם אין בכלל כסף ומחפשים פתרונות זולים, אז בהחלט יש על מה לדבר. אבל אם יש כסף, הייתי בודק אפשרויות לגבי שחקנים עם נסיון רב יותר ברמות גבוהות יותר.
אדגר פו כתב:הימור גדול מדי לדעתי. אם אותלו היה בן 30 אולי זה היה סביר יותר, אני חושב שהסנטר שנביא יצטרך לשחק הרבה מאוד והוא צריך להיות מנוסה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: cannon, Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk, מרסר ו־18 אורחים