02 יוני 2012, 10:52
LIAV10 כתב:חציל, איזה אתלט עם ידית בעמדה 4 אתה מכיר שמביא גם חסימה וריבאונד?
היה את מוריס שפרש וחוץ ממנו אין שום שח שעולה לי בראש..
אולי הכיוון הוא nba?
אבל קשה לי להאמין שקבוצה תוותר על שחקן עם קליעה מעמדה 4..שם שעולה לי משם זה..טוב שכחתי את שמו..הפאוןר פורוורד הצרפתי שהיה בבובקאטס ועכשיו הוא בספרס..
02 יוני 2012, 11:03
02 יוני 2012, 11:07
jol9 כתב:LIAV10 כתב:חציל, איזה אתלט עם ידית בעמדה 4 אתה מכיר שמביא גם חסימה וריבאונד?
אולי הכיוון הוא nba?
אבל קשה לי להאמין שקבוצה תוותר על שחקן עם קליעה מעמדה 4..שם שעולה לי משם זה..טוב שכחתי את שמו..הפאוןר פורוורד הצרפתי שהיה בבובקאטס ועכשיו הוא בספרס..
למה שהקבוצה לא תוותר על קליעה מעמדה 4? אין איזה חוק בכדורסל שמחייב קליעה בעמדה הזאת.
הפאוור פורוורדים הכי גדולים בהיסטוריה, מעולם לא זרקו שלשה, אלא במצב של חוסר ברירה (קארל מאלון ודאנקן).
זאת הדרך הלא נכונה, שגרמה למכבי ליפול פעם אחר פעם, כשניסתה לשחזר את הקבוצה הגדולה של 2004-5.
הדרך היא לחפש כיוונים חדשים, ולא לחזור למה שהיה פעם.
02 יוני 2012, 11:32
asafb96 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:חציל, איזה אתלט עם ידית בעמדה 4 אתה מכיר שמביא גם חסימה וריבאונד?
אולי הכיוון הוא nba?
למה שהקבוצה לא תוותר על קליעה מעמדה 4? אין איזה חוק בכדורסל שמחייב קליעה בעמדה הזאת.
הפאוור פורוורדים הכי גדולים בהיסטוריה, מעולם לא זרקו שלשה, אלא במצב של חוסר ברירה (קארל מאלון ודאנקן).
זאת הדרך הלא נכונה, שגרמה למכבי ליפול פעם אחר פעם, כשניסתה לשחזר את הקבוצה הגדולה של 2004-5.
לא צריך להסתכל על העבר. צריך להסתכל על המודל העכשווי של הכדורסל, ועל הבעיתיות בקוו קדמי של 4 שחקנים שכולם משחקים רק בצבע. לא מחייב שPF יהיה חייב לקלוע שלשות, אבל לטעמי חייב בקוו הקדמי, לפחות שחקן אחד שקולע מחוץ לקשת. מאריץ', שרמאן וליאור הם ממש לא כאלה. שים אותם עם עוד שחקן שחיי בצבע ונוצר פקק, משחק שבלוני ומבולגן, בלי ריווח בכלל. האופציה הזאת של 4 שקולע מחוץ לקשת היא כל כך חשובה בכדורסל, וכל כך תורמת להתקפה בריווח המשחק. לטעמי ה4 שיהיה פה חייב לדעת לקלוע מחוץ לקשת, או לפחות שיהיה קלעי אוטומטי מחצי מרחק, כמו פישר בזמנו. כמו שאמרתי כבר, או מאצ'בן או ג'יימס אם יש בעייה כספית, אין צורך לחפש יותר מדי
02 יוני 2012, 11:41
jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:חציל, איזה אתלט עם ידית בעמדה 4 אתה מכיר שמביא גם חסימה וריבאונד?
אולי הכיוון הוא nba?
לא צריך להסתכל על העבר. צריך להסתכל על המודל העכשווי של הכדורסל, ועל הבעיתיות בקוו קדמי של 4 שחקנים שכולם משחקים רק בצבע. לא מחייב שPF יהיה חייב לקלוע שלשות, אבל לטעמי חייב בקוו הקדמי, לפחות שחקן אחד שקולע מחוץ לקשת. מאריץ', שרמאן וליאור הם ממש לא כאלה. שים אותם עם עוד שחקן שחיי בצבע ונוצר פקק, משחק שבלוני ומבולגן, בלי ריווח בכלל. האופציה הזאת של 4 שקולע מחוץ לקשת היא כל כך חשובה בכדורסל, וכל כך תורמת להתקפה בריווח המשחק. לטעמי ה4 שיהיה פה חייב לדעת לקלוע מחוץ לקשת, או לפחות שיהיה קלעי אוטומטי מחצי מרחק, כמו פישר בזמנו. כמו שאמרתי כבר, או מאצ'בן או ג'יימס אם יש בעייה כספית, אין צורך לחפש יותר מדי
אני לא חושב שליאור הוא שחקן שמשחק רק בצבע. להיפך הוא אוהב את התנועה, והוא אוהב להתחיל את התנועה שלו מרחוק ולסיים קרוב או במסירה.
אני מקווה אפרופו, שליאור ייקבל יותר קרדיט העונה ויהיה שחקן יותר חשוב ודומיננטי במערך.
בכל אופן, כמו שאתה אומר ואני מסכים - מצ'באן או ג'יימס זה מעולה. לא צריך לחפש רחוק מדי.
02 יוני 2012, 15:42
02 יוני 2012, 18:31
02 יוני 2012, 18:39
02 יוני 2012, 21:28
misha כתב:חבל אבל אפשר להבין אותו. יש דברים יותר חשובים מכדורסל.
בכל מקרה, יש פה הזדמנות לשדרג את עמדה 4. עד כמה שאני מחבב את בלו, הוא בסופו של דבר רול פלייר. היו כמה וכמה משחקים ביורוליג בהם קיבלנו מעט מאוד מעמדה 4. ניפגע מבחינת הקליעה אבל אולי נרוויח דברים אחרים (תלוי מי יגיע).
02 יוני 2012, 22:07
02 יוני 2012, 22:13
03 יוני 2012, 07:28
03 יוני 2012, 07:31
יוסי22 כתב:בלו שחקן נהדר שתרם למכבי הרבה מאוד החל מעונת נס ז'לגיריס ברגעי ההכרעה ועד לשלשה מול פאו בעונה האחרונה שלא נוצלה על ידי בלאט והקבוצה .
אבל אם מישהו במכבי יתפכח ויתן לחמצן לזרום טיפה למוח זה עוד יהיה לטובה , אם רק יעשו את הצעד הטריוויאלי ויחזירו לפה את הכישרון הגדול ביותר בעמדה 4 באירופה גם אם הוא לא הבריק במשחק שהטירונים שמנהלים היום את מכבי צפו בו.
חשבתי שמכבי הולכת לשלוט בעמדות הגבוהים בשנים הקרובות ולצערי מכבי ( בעיקר בלאט שאחרי זה יבכה כרגיל שאין לו מספיק כישרון בקבוצה ומשום מה כולם יגבו אותו כי הוא הפך לאיזשהו קדוש מעונה ) זורקת את זה לפח.
03 יוני 2012, 07:34
gandya כתב:"שלשות אפשר לקבל מגארדים"- וואלה? מאיזה גארדים? מקית(מסתמן שנשאר), מיוגב? אולי מבורשטיין?(בנתיים הוא גארד בסגל).
03 יוני 2012, 07:57
יוסי22 כתב:בלו שחקן נהדר שתרם למכבי הרבה מאוד החל מעונת נס ז'לגיריס ברגעי ההכרעה ועד לשלשה מול פאו בעונה האחרונה שלא נוצלה על ידי בלאט והקבוצה .
אבל אם מישהו במכבי יתפכח ויתן לחמצן לזרום טיפה למוח זה עוד יהיה לטובה , אם רק יעשו את הצעד הטריוויאלי ויחזירו לפה את הכישרון הגדול ביותר בעמדה 4 באירופה גם אם הוא לא הבריק במשחק שהטירונים שמנהלים היום את מכבי צפו בו.
חשבתי שמכבי הולכת לשלוט בעמדות הגבוהים בשנים הקרובות ולצערי מכבי ( בעיקר בלאט שאחרי זה יבכה כרגיל שאין לו מספיק כישרון בקבוצה ומשום מה כולם יגבו אותו כי הוא הפך לאיזשהו קדוש מעונה ) זורקת את זה לפח.
03 יוני 2012, 08:13
06 יוני 2012, 23:04
בעונה החולפת לא הרגשתי שאני זוכה להכרה. בשביל שחקן אמריקני לא להיות בחמישייה הפותחת, זה לא הכי אטרקטיבי. זה עניין של כבוד שאתה מצפה לו. לא חשבתי שאני מקבל את היחס הראוי במכבי."
06 יוני 2012, 23:21
Holiday_Armadillo כתב:למה ללכלך בלו? חבלבעונה החולפת לא הרגשתי שאני זוכה להכרה. בשביל שחקן אמריקני לא להיות בחמישייה הפותחת, זה לא הכי אטרקטיבי. זה עניין של כבוד שאתה מצפה לו. לא חשבתי שאני מקבל את היחס הראוי במכבי."
הראיון המלא בישראל היום
06 יוני 2012, 23:23
07 יוני 2012, 05:30