המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לא רק אתShiriV כתב:רק אני באדישות מוחלטת פה? הליגה הזאת פשוט לא מעניינת. ננצח, נפסיד, נודח, למי אכפת? אנחנו צריכים לפרוש מהמפעל הזה ויפה עשור אחד קודם. התקשורת המקומית מעניינת לי את הביצה, הפועל וההנהלה המסריחה שלה מעניינת לי את הביצה, זה פשוט לא מעניין.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
ShiriV כתב:איך מישהו מצליח לריב עם פאקינג האנטר?! קופרברג הזה אפס
ShiriV כתב:רק אני באדישות מוחלטת פה? הליגה הזאת פשוט לא מעניינת. ננצח, נפסיד, נודח, למי אכפת? אנחנו צריכים לפרוש מהמפעל הזה ויפה עשור אחד קודם. התקשורת המקומית מעניינת לי את הביצה, הפועל וההנהלה המסריחה שלה מעניינת לי את הביצה, זה פשוט לא מעניין.
בכל זאת שירי, זה המאני טיים של העונה וכבר נכנסו לפלייאוף.ShiriV כתב:רק אני באדישות מוחלטת פה? הליגה הזאת פשוט לא מעניינת. ננצח, נפסיד, נודח, למי אכפת? אנחנו צריכים לפרוש מהמפעל הזה ויפה עשור אחד קודם. התקשורת המקומית מעניינת לי את הביצה, הפועל וההנהלה המסריחה שלה מעניינת לי את הביצה, זה פשוט לא מעניין.
Jack55 כתב:בכל זאת שירי, זה המאני טיים של העונה וכבר נכנסו לפלייאוף.ShiriV כתב:רק אני באדישות מוחלטת פה? הליגה הזאת פשוט לא מעניינת. ננצח, נפסיד, נודח, למי אכפת? אנחנו צריכים לפרוש מהמפעל הזה ויפה עשור אחד קודם. התקשורת המקומית מעניינת לי את הביצה, הפועל וההנהלה המסריחה שלה מעניינת לי את הביצה, זה פשוט לא מעניין.
ככה אסור להיראות לא משנה מה, ובלי קשר היכולת של שחקנים כמו דורסי מטרידה.
ברור הכל טוב כל אחד רואה את זה בצורה שונה, אני מצפה מהקבוצה שלי לא לבזות את עצמה מול קבוצה כמו הפועל בסדרת פלייאוף של הטוב מ3.ShiriV כתב:Jack55 כתב:בכל זאת שירי, זה המאני טיים של העונה וכבר נכנסו לפלייאוף.ShiriV כתב:רק אני באדישות מוחלטת פה? הליגה הזאת פשוט לא מעניינת. ננצח, נפסיד, נודח, למי אכפת? אנחנו צריכים לפרוש מהמפעל הזה ויפה עשור אחד קודם. התקשורת המקומית מעניינת לי את הביצה, הפועל וההנהלה המסריחה שלה מעניינת לי את הביצה, זה פשוט לא מעניין.
ככה אסור להיראות לא משנה מה, ובלי קשר היכולת של שחקנים כמו דורסי מטרידה.
באמת סליחה שפלייאוף של הליגה היחידה שמשוחקת כרגע בעולם באמצע יולי כאשר העולם כולו מתמודד עם מגיפה לא מעניין אותי. אולי הבעיה היא בי אבל אני לגמרי בסדר עם זה.
שועל כתב:אבדיה צריך לקחת פחות שלשות. זה לא היתרון שלו בליגה הישראלית
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־19 אורחים