המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הם מראים לקהל שהם אוהבים ומתגעגעים. זה יפה דווקאHoliday_Armadillo כתב:הורג אותי המנהג המטופש הזה למחוא כפיים ליציעים ריקים
שמואל1 כתב:יותר מזל משכל.
מכבי מנצחת במשחק מזעזע של כל הקבוצה
אפשר לומר שהפועל נשדדה, היו הרבה יותר טובים.
הפועל ת"א הייתה יותר טובה משהו כמו 90% מהזמןאחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:יותר מזל משכל.
"נשדדה". נו באמת.
אידיוטי לחלוטיןShiriV כתב:הם מראים לקהל שהם אוהבים ומתגעגעים. זה יפה דווקאHoliday_Armadillo כתב:הורג אותי המנהג המטופש הזה למחוא כפיים ליציעים ריקים
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
התשובה לשאלה שלך: לאשמואל1 כתב:כנראה ייבחר, השאלה אם יש סיכוי לסיבוב ראשוןBlazergun כתב:אם ים מדר ימשיך לשחק כך הוא 100% ייבחר בדראפט.
הם היו "הרבה יותר טובים" עד 55-40 להם ואז מכבי לקחה את ההובלה תרתי משמע. אבל בסדר, אנחנו סתם שודדיםשמואל1 כתב:יותר מזל משכל.
הייתה ידיעה השבוע על ברוקלין ומקום 20, מניח שזה לא יקרה אבל אין ספק שהמנייה שלו בעלייה בשבוע האחרון. גם מייק שמיץ מ espn ממש מחזיק ממנוShay_uzan כתב:התשובה לשאלה שלך, לאשמואל1 כתב:כנראה ייבחר, השאלה אם יש סיכוי לסיבוב ראשוןBlazergun כתב:אם ים מדר ימשיך לשחק כך הוא 100% ייבחר בדראפט.
שמואל1 כתב:הפועל ת"א הייתה יותר טובה משהו כמו 90% מהזמןאחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:יותר מזל משכל.
"נשדדה". נו באמת.
יש להם גם בחירה במקום ה50 אם אני לא טועה...שמואל1 כתב:הייתה ידיעה השבוע על ברוקלין ומקום 20, מניח שזה לא יקרה אבל אין ספק שהמנייה שלו בעלייה בשבוע האחרון. גם מייק שמיץ מ espn ממש מחזיק ממנוShay_uzan כתב:התשובה לשאלה שלך, לאשמואל1 כתב:כנראה ייבחר, השאלה אם יש סיכוי לסיבוב ראשוןBlazergun כתב:אם ים מדר ימשיך לשחק כך הוא 100% ייבחר בדראפט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־22 אורחים