המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אל תדאג, גם לו לא יעבירו שום סמכותשועל כתב:וואי וואי רק ברבש היה חסר לנו על הראש
Shay_uzan כתב:יש איזה טרנד של פוליטיקאים בטוויטר לזייף תמונות מההפגנות ולומר שמה שהלך שם זה בושה...
מה עובר עליהם בראש שהם עושים את זה?
MTA2311 כתב:שמעתי ששוקלים להחריג רווקים מהמענק. אחד הדברים הנוראיים ששמעתי.
כל המענק הזה מלכתחילה היה בשביל לתת פרס למשפחות מרובות ילדיםMTA2311 כתב:שמעתי ששוקלים להחריג רווקים מהמענק. אחד הדברים הנוראיים ששמעתי.
Holiday_Armadillo כתב:כל המענק הזה מלכתחילה היה בשביל לתת פרס למשפחות מרובות ילדיםMTA2311 כתב:שמעתי ששוקלים להחריג רווקים מהמענק. אחד הדברים הנוראיים ששמעתי.
מן הסתם צריך גבול ועדיין, העובדה שבדיוק כמו מענק עבודה למשל (מה שנקרא פעם מס שלילי) הרווקים לא נחשבים באותה רמה של אלה עם הרבה ילדים זה מגוחךjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל המענק הזה מלכתחילה היה בשביל לתת פרס למשפחות מרובות ילדיםMTA2311 כתב:שמעתי ששוקלים להחריג רווקים מהמענק. אחד הדברים הנוראיים ששמעתי.
איך בדיוק? משפחה עם 10 ילדים תקבל אותו דבר כמו משפחה עם 3
Holiday_Armadillo כתב:מן הסתם צריך גבול ועדיין, העובדה שבדיוק כמו מענק עבודה למשל (מה שנקרא פעם מס שלילי) הרווקים לא נחשבים באותה רמה של אלה עם הרבה ילדים זה מגוחךjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל המענק הזה מלכתחילה היה בשביל לתת פרס למשפחות מרובות ילדיםMTA2311 כתב:שמעתי ששוקלים להחריג רווקים מהמענק. אחד הדברים הנוראיים ששמעתי.
איך בדיוק? משפחה עם 10 ילדים תקבל אותו דבר כמו משפחה עם 3
באמת נראה לך שלמפלגות החרדיות לא היה קשר לזה?
jol9 כתב:באופן מוזר, יש ירידה בכמות הנדבקים ביומיים שלושה האחרונים.
למרות המסיבות של הי״בניקים וההפגנות והכל, או שאני מפספס משהו?
MTA2311 כתב:אז לא הבנתי מה קרה שבוע שעבר? מה השתנה? מה זה תהליך קבלת ההחלטות הזה?
https://twitter.com/ynetalerts/status/1 ... 73735?s=19
MTA2311 כתב:jol9 כתב:באופן מוזר, יש ירידה בכמות הנדבקים ביומיים שלושה האחרונים.
הורידו את מספר הבדיקות ביותר מ10 אלף
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:באופן מוזר, יש ירידה בכמות הנדבקים ביומיים שלושה האחרונים.
מממ... לא שמעתי על זה.
אני מאוד אופתע אבל אם לא נראה עליה רצינית דווקא אחרי ההפגנות ההמוניות שהיו.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:באופן מוזר, יש ירידה בכמות הנדבקים ביומיים שלושה האחרונים.
מממ... לא שמעתי על זה.
https://twitter.com/RonnyLinder/status/ ... 94464?s=19
חייב לציין שבכל עולם 10% הוכיח את עצמו כנקודת מפנה בין מדינות שקרסו לכאלה שלא, גם בבחינה הכלכלית.MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:באופן מוזר, יש ירידה בכמות הנדבקים ביומיים שלושה האחרונים.
מממ... לא שמעתי על זה.
https://twitter.com/RonnyLinder/status/ ... 94464?s=19
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־10 אורחים