המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:https://twitter.com/yinonmagal/status/1285541948812664834?s=21
מומלץ לקרוא, לא את ינון מגל אלא את צילום המסך של הפוסט של שי גולדן.
סוף סוף, מהלך טוב, רק באיחור של חודש מאז שהודיעו ושל 5 חודשיל מאז שהיו צריכים לעשות את זה, בתקווה שזה לא מאוחר מידישמואל1 כתב:פרופ' גבי ברבש מונה לפרויקטור של הקורונה
מסתמן: משרד הבריאות לא ישחרר לברבש סמכויות וגם הוא יסיר את מעמודתושמואל1 כתב:פרופ' גבי ברבש מונה לפרויקטור של הקורונה
נו שיטShay_uzan כתב:מסתמן: משרד הבריאות לא ישחרר לברבש סמכויות וגם הוא יסיר את מעמודתושמואל1 כתב:פרופ' גבי ברבש מונה לפרויקטור של הקורונה
זה נראה שמשרד הבריאות מחפש מישהו לא לתת לו כלום ורק לזרוק עליו אחריות
jol9 כתב:שאלה אמיתית.
כל הזמן מדברים על הפרוייקטור (כאילו שאם יבוא פרוייקטור, הכל פתאום יסתדר, אבל נגיד).
מה ההבדל בין הפרוייקטור לבין מה שעשה בר סימן טוב למשל?
בסוף יש את משרד הבריאות ומשרד האוצר שנמצאים בלב המאבק הזה. יש שרים, מנכלים, מל״ל, ראש ממשלה וכמובן ממשלה, קבינט, ועדה וכו׳.
ההיררכיה מובנת, והכנסה של גורם נוסף לא תוסיף לדעתי, אבל אולי אני טועה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שאלה אמיתית.
כל הזמן מדברים על הפרוייקטור (כאילו שאם יבוא פרוייקטור, הכל פתאום יסתדר, אבל נגיד).
בסוף יש את משרד הבריאות ומשרד האוצר שנמצאים בלב המאבק הזה. יש שרים, מנכלים, מל״ל, ראש ממשלה וכמובן ממשלה, קבינט, ועדה וכו׳.
בר סימנטוב עמד בראש משרד הבריאות ושלט רק בגוף הזה, הפרוייקטור אמור לתכלל את כל העסק מכל הזוויות ולקבל סמכויות מכל המשרדים הרלוונטיים.
בקבינט לא מתקבלות אפילו עשירית אחוז מההחלטות שקשורות למצב הזה. לא הכל זה כן סגר לא סגר.jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:שאלה אמיתית.
בר סימנטוב עמד בראש משרד הבריאות ושלט רק בגוף הזה, הפרוייקטור אמור לתכלל את כל העסק מכל הזוויות ולקבל סמכויות מכל המשרדים הרלוונטיים.
תשמע, זה לא סתם שמערכת הביטחון די בורחת מההתעסקות הזאת. לא ברור האם אדם אחד שבא מבחוץ פתאום יכול לעשות את העבודה הזאת.
בסוף הכל נידון בקבינט הקורונה ושם מקבלים החלטות, לא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים