פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
21 יולי 2020, 13:04
סנט רוס רשמית בפאנאתייקוס
21 יולי 2020, 14:14
וויד בולדווין סיכם בבאיירן מינכן.
מאודו לו יחתום באלבה ברלין.
21 יולי 2020, 16:58
ג'וני אוברייאנט נשאר בקובאן לעוד עונה
21 יולי 2020, 19:54
גורדן מיקי חוזר לחימקי - חתם.
21 יולי 2020, 20:04
אלברטו אבאלדה בריאל מדריד, שחקן צעיר וטוב יכול להצליח שם.
21 יולי 2020, 20:05
refael כתב:גורדן מיקי חוזר לחימקי - חתם.
חבל. פספוס. הכסף מדבר
21 יולי 2020, 21:49
2 החתמות גדולות היום (מיקי ואבאלדה).
בעיקר משמעותי מאוד עבור חימקי, עכשיו מעניין איזה רכז הם יביאו.
21 יולי 2020, 22:14
אבלדה שחקן טוב, ועוד יהיה טוב יותר, אבל עדיין בן 25 כמעט ועומד על 9 נק' סה"כ בליגה הספרדית. לא הייתי קורא לזה החתמה גדולה.
22 יולי 2020, 11:55
לפי יורובסקט גרג נוצרו חתם בזניט.
גם מונרו וגם גודיאיטיס very nice
22 יולי 2020, 13:10
הנרי נשאר בבאסקוניה - חתם
מאודו לו עובר לאלבה ברלין.
22 יולי 2020, 15:09
השמועה החדשה אומרת שלפרוביטולה בסוף לא חותם בפאו, אלא בחובנטוד
22 יולי 2020, 16:15
felix_r כתב:השמועה החדשה אומרת שלפרוביטולה בסוף לא חותם בפאו, אלא בחובנטוד
מכבי השאירה להם את אניס, אז מה הם צריכים את לפרוביטולה?
22 יולי 2020, 19:18
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:השמועה החדשה אומרת שלפרוביטולה בסוף לא חותם בפאו, אלא בחובנטוד
מכבי השאירה להם את אניס, אז מה הם צריכים את לפרוביטולה?
מה דעתך על לפרוביטולה?
ראיתי אותו הרבה בבדאלונה והתלהבתי מאוד.
22 יולי 2020, 19:25
ובסקוניה אחלה הקיץ הזה, תהיה קבוצת פלייאוף לדעתי.
22 יולי 2020, 19:31
התנין 2 כתב:ובסקוניה אחלה הקיץ הזה, תהיה קבוצת פלייאוף לדעתי.
שמע הם עשו קיץ נחמד, אבל לא משהו מדהים לדעתי.
וילדוזה, קרינגטון, גידרייטיס, פיטרס, ג'קירי.
מהספסל - הנרי, פאל, פולונארה ודראגיץ'.
רע זה לא, אבל גם לא משהו שיש יותר מדי מה להשוויץ בו.
חסרה להם עוד החתמה אחת (או אולי אפילו שתיים) לקו האחורי, הם יצטרכו עוד שחקן בעמדה 2 בוודאות.
ההחתמה הזאת תהייה מאוד קריטית, אם הם יביאו שחקן ברמה שיפתח בעמדה 2 זה ישדרג להם משמעותית את הסגל.
22 יולי 2020, 19:58
Jack55 כתב:התנין 2 כתב:ובסקוניה אחלה הקיץ הזה, תהיה קבוצת פלייאוף לדעתי.
חסרה להם עוד החתמה אחת (או אולי אפילו שתיים) לקו האחורי, הם יצטרכו עוד שחקן בעמדה 2 בוודאות.
ההחתמה הזאת תהייה מאוד קריטית, אם הם יביאו שחקן ברמה שיפתח בעמדה 2 זה ישדרג להם משמעותית את הסגל.
דווקא סגל מרשים יחסית, ועם הרבה מאוד פוטנציאל. הכל יחסי, חבר. כשאני אומר "מרשים" אני כמובן מתכוון ביחס לכל הקבוצות שמתחת לארבע קבוצות העל המסתמנות של העונה הבאה (ריאל, בארסה, אפס וצסק"א).
וילדוזה הוא שחקן שזה רק עניין של זמן עד שהוא הופך לאחד הרכזים הטובים ביורוליג בעיניי, הנרי גם אחלה, גידראיטיס שחקן שהייתי שמח לראות כאן, כנ"ל ג'קירי. ולדעתי, ואולי אני אתבדה, קרינגטון יכול להיות אחת הגנבות של הקיץ.
22 יולי 2020, 20:04
התנין 2 כתב:Jack55 כתב:התנין 2 כתב:ובסקוניה אחלה הקיץ הזה, תהיה קבוצת פלייאוף לדעתי.
דווקא סגל מרשים יחסית, ועם הרבה מאוד פוטנציאל. הכל יחסי, חבר. כשאני אומר "מרשים" אני כמובן מתכוון ביחס לכל הקבוצות שמתחת לארבע קבוצות העל המסתמנות של העונה הבאה (ריאל, בארסה, אפס וצסק"א).
וילדוזה הוא שחקן שזה רק עניין של זמן עד שהוא הופך לאחד הרכזים הטובים ביורוליג בעיניי, הנרי גם אחלה, גידראיטיס שחקן שהייתי שמח לראות כאן, כנ"ל ג'קירי. ולדעתי, ואולי אני אתבדה, קרינגטון יכול להיות אחת הגנבות של הקיץ.
הם איבדו את שנגליה שזאת הייתה מכה רצינית, אבל הצליחו להחתים שני שחקנים מעולים כמו ג'קירי וגידרייטיס שזה יפה מאוד.
יש להם בסיס טוב, אבל אני לא חושב שהוא בינתיים נראה כקבוצת פלייאוף חזקה בוא נגיד ככה (ההחתמה הבאה תהייה מאוד משמעותית וחשובה עבורם).
לדוגמה - בעיניי הסגל של זניט הרבה יותר מסקרן, כנל חימקי ולנסיה ופנר.
22 יולי 2020, 20:35
נו בסדר, יש 4 מקומות פנויים להילחם עליהם בפלייאוף, ואני מניח שהארבע שיכנסו לשם תבואנה מבין אלה: בסקוניה, חימקי, ולנסיה, זניט, מכבי ופנרבחצ'ה. לא, לא שכחתי את מילאנו.
22 יולי 2020, 20:43
התנין 2 כתב:נו בסדר, יש 4 מקומות פנויים להילחם עליהם בפלייאוף, ואני מניח שהארבע שיכנסו לשם תבואנה מבין אלה: בסקוניה, חימקי, ולנסיה, זניט, מכבי ופנרבחצ'ה. לא, לא שכחתי את מילאנו.
הפתעת מאוד עם מילאנו, מה אתה חושב שתהייה שם קריסה כל כך גדולה?
22 יולי 2020, 20:53
יותר מדי סימני שאלה ושחקנים מבוגרים (היינס, דטומה ודילייני שמאוד לא הלהיב אותי בברצלונה).
לא זכורות לי קבוצות זקנות שנחלו הצלחה כבירה ביורוליג בעשור האחרון, למעט קבוצות שרצו יחד תקופה ארוכה (נניח ריאל) ובטח לא כאלה שהורכבו מחדש בקיץ כמו מילאנו.
מבין אלה שהגיעו שהביאו אני מחבב את לידיי מאוד וזהו בערך. גם שילדס נחמד, אבל לא יותר, ולא התפתח להיות השחקן שציפיתי שיהיה לפני שנתיים. פנתר שחקן מוכשר אבל לדעתי לא בשביל קבוצת פלייאוף.
מסינה איבד את זה לחלוטין אם אלו הקבוצות שהוא בונה עם תקציבים כ"כ גבוהים.