מודה על היום לפני 25 שנה+- שהתחלתי לשחק משחקי וידאוShiriV כתב:מחפשת את הכוח הדרוש שיקח את העיניים שלי מהמשחק הערב. חבל שאין לי איזה אירוע משפחתי..
מתחילים לשחק ב-9, עוברות 5 דקות והנה אנחנו בחצות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מודה על היום לפני 25 שנה+- שהתחלתי לשחק משחקי וידאוShiriV כתב:מחפשת את הכוח הדרוש שיקח את העיניים שלי מהמשחק הערב. חבל שאין לי איזה אירוע משפחתי..
יוסי22 כתב:אצלי זה בא טיבעי , אין שום סיכוי שאני אצפה במשחק הערב .
Holiday_Armadillo כתב:מודה על היום לפני 25 שנה+- שהתחלתי לשחק משחקי וידאו
מתחילים לשחק ב-9, עוברות 5 דקות והנה אנחנו בחצות
Jack55 כתב:יש פה 2 "מחנות" של אוהדים לקראת הערב :
1. אלה שאכפת להם מהמשחק ורוצים את הניצחון למרות המצב העלוב שאנחנו נמצאים בו.
2. אלה שמעדיפים לא לראות את המשחק ולא באמת משנה להם מה תהייה התוצאה בסוף הערב.
אני לגמרי בצד 1, ומציע גם לשאר לבוא בגישה כזאת למשחק היום.
וכן אני גם חושב כמוכם שמכבי כבר ממזמן לא צריכה להיות בליגה הזאת, שהמנהלת מנצלת מצבים בשביל לדפוק אותנו, שמערך הכושר של מכבי זוועה וכו' וכו'.
אבל בכל זאת אנחנו כבר פה ותחשבו על הסיטואציה היום - משחק מכריע נגד העכברושים עם פחות מחצי סגל, המנצחת עולה לפיינל פור (ובכל זאת בסופו של דבר מדובר פה על תואר).
אז עם כל המצב הרע, צריך לעשות הכל בשביל לנצח ולנסות לסיים את העונה הזאת בטוב.
Jack55 כתב:יש פה 2 "מחנות" של אוהדים לקראת הערב :
1. אלה שאכפת להם מהמשחק ורוצים את הניצחון למרות המצב העלוב שאנחנו נמצאים בו.
2. אלה שמעדיפים לא לראות את המשחק ולא באמת משנה להם מה תהייה התוצאה בסוף הערב.
אני לגמרי בצד 1, ומציע גם לשאר לבוא בגישה כזאת למשחק היום.
וכן אני גם חושב כמוכם שמכבי כבר ממזמן לא צריכה להיות בליגה הזאת, שהמנהלת מנצלת מצבים בשביל לדפוק אותנו, שמערך הכושר של מכבי זוועה וכו' וכו'.
אבל בכל זאת אנחנו כבר פה ותחשבו על הסיטואציה היום - משחק מכריע נגד העכברושים עם פחות מחצי סגל, המנצחת עולה לפיינל פור (ובכל זאת בסופו של דבר מדובר פה על תואר).
אז עם כל המצב הרע, צריך לעשות הכל בשביל לנצח ולנסות לסיים את העונה הזאת בטוב.
~Box & 1~ כתב:מה לדעתכם ייחשב להפתעה גדולה יותר, הניצחון על אנדולו בהיכל או ניצחון הערב?
MTA2311 כתב:אף אחד לא יכול להישאר אדיש להפסד בדרבי, לא קונה את זה. סורי.
MTA2311 כתב:אף אחד לא יכול להישאר אדיש להפסד בדרבי, לא קונה את זה. סורי.
אדישה? לא, אבל גם לא מתכוונת לקחת חלק בביזיון הזהMTA2311 כתב:אף אחד לא יכול להישאר אדיש להפסד בדרבי, לא קונה את זה. סורי.
גיא כתב:שאלה: גדול השחקנים בהסטוריה מייקל ג׳ורדן, היה עולה היום עם מוטיבציה לנצח או לא?
זה כולה ספורט ונקלענו למצב לא נעים, סקוטי חסר האחריות דפק אותנו - אין מה לעשות.
אגב, הטריק הזה של לעבור לליגה אחרת:
איי פעם קבוצה יוונית, טורקית, איטלקית או ספרדית, עברו לשחק בליגה אחרת?
די עם זה. אנחנו מתוסכלים כי התרגלנו ל 50 אליפויות ברציפות ובעשור האחרון זה נעצר.
מה גם שעם כל ה״איומים״ אף פעם לא באמת עוזבים, וגם אם נעזוב לשנה אחת ברור שנחזור.
אני אוהב את זה שבליגה עכשיו יש כמה קבוצות באמת טובות, שמסתכלות לנו בלבן של העיניים.
אני אוהב את האתגר. אני אוהב את זה שלשחקנים כמו דברת ואדם וים מדר יש לאן להתפתח.
תודה לאל שעברו הימים שבהם אליהו והלפרין היו הישראלים הכי טובים.
וברור שאני אצפה במשחק הערב,
נהפוך הוא! אני באנרגיות אקסטרה!
גיא כתב:שאלה: גדול השחקנים בהסטוריה מייקל ג׳ורדן, היה עולה היום עם מוטיבציה לנצח או לא?
זה כולה ספורט ונקלענו למצב לא נעים, סקוטי חסר האחריות דפק אותנו - אין מה לעשות.
אגב, הטריק הזה של לעבור לליגה אחרת:
איי פעם קבוצה יוונית, טורקית, איטלקית או ספרדית, עברו לשחק בליגה אחרת?
די עם זה. אנחנו מתוסכלים כי התרגלנו ל 50 אליפויות ברציפות ובעשור האחרון זה נעצר.
מה גם שעם כל ה״איומים״ אף פעם לא באמת עוזבים, וגם אם נעזוב לשנה אחת ברור שנחזור.
אני אוהב את זה שבליגה עכשיו יש כמה קבוצות באמת טובות, שמסתכלות לנו בלבן של העיניים.
אני אוהב את האתגר. אני אוהב את זה שלשחקנים כמו דברת ואדם וים מדר יש לאן להתפתח.
תודה לאל שעברו הימים שבהם אליהו והלפרין היו הישראלים הכי טובים.
וברור שאני אצפה במשחק הערב,
נהפוך הוא! אני באנרגיות אקסטרה!
איגוד הכדורסל: בשעה 19:30 ידון בית הדין העליון של איגוד הכדורסל בעתירה של מכבי ת"א
מועדון הכדורסל מכבי תל אביב הגיש בשעה 18:20 אחה"צ עתירה דחופה לעיכוב ביצוע גזר הדין ברכיב הענישה - הרחקה ממשחק אחד בפועל של השחקן סקוטי ווילבקין. העתירה הוגשה לכבוד השופט עודד מודריק, נשיא בית הדין העליון של איגוד הכדורסל.
בבסיס העתירה, טענתנו היא שהרחקתו של שחקן שכבר רשום למשחק, מספר שעות בלבד לפני התחלתו ולאחר שהושלמו כל ההכנות וכל האימונים לקראת המפגש, פוגעת ברוח הספורט
Jack55 כתב:איגוד הכדורסל: בשעה 19:30 ידון בית הדין העליון של איגוד הכדורסל בעתירה של מכבי ת"אמועדון הכדורסל מכבי תל אביב הגיש בשעה 18:20 אחה"צ עתירה דחופה לעיכוב ביצוע גזר הדין ברכיב הענישה - הרחקה ממשחק אחד בפועל של השחקן סקוטי ווילבקין. העתירה הוגשה לכבוד השופט עודד מודריק, נשיא בית הדין העליון של איגוד הכדורסל.
בבסיס העתירה, טענתנו היא שהרחקתו של שחקן שכבר רשום למשחק, מספר שעות בלבד לפני התחלתו ולאחר שהושלמו כל ההכנות וכל האימונים לקראת המפגש, פוגעת ברוח הספורט
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים