פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רבע גמר: מכבי ת

24 יולי 2020, 00:15

מכבי צריכה לנסות להשאיר את אמארה , גם בגיל 90 עם קביים הוא עדיין יותר טוב מכל גבוה ישראלי שייש.

24 יולי 2020, 00:18

מקאדו 3 כתב:מכבי צריכה לנסות להשאיר את אמארה , גם בגיל 90 עם קביים הוא עדיין יותר טוב מכל גבוה ישראלי שייש.

כיסחו לו את הצורה היום והוא נלחם, כבוד. כמו שהאנטר נראה בזמן האחרון הוא הכתובת היותר טובה היום מתחת לסל בהתקפה. ( בהגנה זה יותר בעייתי כמובן ).

Re: רבע גמר: מכבי ת"א - הפועל ת"א, חמישי, 21:00 - יש פיינל פ

24 יולי 2020, 00:20

Shay_uzan כתב:הוא לא נראה לי מנצל ב100% את האטלטיות שלו בגלל שהוא חושב שיותר קל לו בלי זה. הוא אוהב להשתמש בידים ארוכות כדי לעבור את היריב ולא בלקפוץ יותר גבוה

זה לא רק שהוא לא מספיק מנצל את הכוחות הפיזיים שלו, אני גם באמת חושב שיש לו עוד הרבה מרווח לשיפור בכל מה שקשור לאתלטיות.
אני לא מומחה לפיזיולוגיה אבל במבט מהצד זה נראה שהרגליים שלו מאוד קפיציות מצד שני הברכיים קצת רופפות ולא חזקות, מה שמקשה עליו לעשות תנועות חדות על שטח קטן (בסיטואציות כמו ניתור אחרי ניתור או שינויי כיוון חדים). אלה דברים שאפשר לשפר המון עם אימונים. זה יכול לשדרג את המשחק שלו בכמה רמות אם ישים על זה דגש.

24 יולי 2020, 00:23

מקאדו 3 כתב:מכבי צריכה לנסות להשאיר את אמארה , גם בגיל 90 עם קביים הוא עדיין יותר טוב מכל גבוה ישראלי שייש.

מאוד אוהב אותו, ולגמרי משאיר אותו פה כישראלי שישי אם אין אופציות אחרות טובות וזולות.

24 יולי 2020, 01:05

Jack55 כתב:

מאוד אוהב אותו, ולגמרי משאיר אותו פה כישראלי שישי אם אין אופציות אחרות טובות וזולות.

הבעיה היא שאין לו רגלים בהגנה. בכלל. מה שאומר, שהוא חייב להיות מצוות עם 4 הגנתי שיחפה עליו.

24 יולי 2020, 01:10

Holiday_Armadillo כתב:לא אוהבת את דורסי אבל דיבר כמו שמצופה משחקן במועדון הזה לדבר, זה כן ייאמר לזכותו

מתרשם שהאופי שלו היה שיקול מרכזי בהארכת החוזה שלו

24 יולי 2020, 01:41

אני אומנם בעד להשאיר אותו לליגה, אבל נגד להישאר בליגה

24 יולי 2020, 09:33

וכמובן, בבוקר שאחרי, כל המתוסכלים-ממורמרים בתקשורת/מנהלת/הפועל, דאגו לכתבות גינוי על האוהדים שמכבי הכניסה. מיותר לציין שלא הוציאו אף כתבה כזאת אחרי שהעכברושים הכניסו אוהדים בשני המשחקים הקודמים (כולל במשחק "הבית" הראשון של מכבי, שנתן להם אווירה ביתית).

24 יולי 2020, 09:36

אחדשיודע כתב:וכמובן, בבוקר שאחרי, כל המתוסכלים-ממורמרים בתקשורת/מנהלת/הפועל, דאגו לכתבות גינוי על האוהדים שמכבי הכניסה. מיותר לציין שלא הוציאו אף כתבה כזאת אחרי שהעכברושים הכניסו אוהדים בשני המשחקים הקודמים (כולל במשחק "הבית" הראשון של מכבי, שנתן להם אווירה ביתית).

שכולם ילכו כוסומו

24 יולי 2020, 09:46

התקשורת ( האדומה ברובה ) לא יכולה בלי העניין של מכבי ומנהלת לא יכולה בלי הכסף של מכבי, כולל כל הקנסות שהוא נותנת. עשתה עלינו קופה ועוד תעשה.

24 יולי 2020, 10:26

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:וכמובן, בבוקר שאחרי, כל המתוסכלים-ממורמרים בתקשורת/מנהלת/הפועל, דאגו לכתבות גינוי על האוהדים שמכבי הכניסה. מיותר לציין שלא הוציאו אף כתבה כזאת אחרי שהעכברושים הכניסו אוהדים בשני המשחקים הקודמים (כולל במשחק "הבית" הראשון של מכבי, שנתן להם אווירה ביתית).

שכולם ילכו כוסומו

אתמול בדיווח של רועי כהן בטלויזיה בנושא הזה, ברח לו בטעות איזכור שגם במשחק הקודם במגרש של הפועל היו אוהדים שנכנסו.

24 יולי 2020, 10:31

אולי לפרוש עכשיו? אחרי שניצחנו למרות המצב המטורלל? לומר לליגה זובי על הקנסות החוקים והשופטים שלכם.

24 יולי 2020, 15:17

מנהלת הליגה קנסה את מכבי ב30 אלף ש"ח בעקבות כניסת האוהדים. 25 בשל כניסת האוהדים ו5 אלף בשל הנזק התדמיתי שנגרם למנהלת מול משרד הבריאות, האיגוד וכו'.
הפועל תל אביב כמובן לא משלמת שקל.
שטיח צהוב

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

24 יולי 2020, 15:26

הודעת המנהלת:

‏בעקבות אירועי אמש והכנסת 5 אוהדים שלא היו רשומים ברשימות על ידי מכבי ת"א, בניגוד מוחלט להנחיות שקיבלו כל הקבוצות עם החזרה לפעילות, החליטה המנהלת להשית היטל על הקבוצה בסך 25 אלף ש"ח והיטל נוסף של 5000 ש"ח על גרימת נזק תדמיתי לליגה מול משרד הספורט, משרד הבריאות, משטרת ישראל והציבור

24 יולי 2020, 15:30

לא יותר קל הוראת קבע מהחשבון של פדרמן לחשבון של המנעלת ? אפשר לחסוך פרוצדורה במקום קנסות, כל חודש 30000 ש"ח . ממש שוגר דדי של המנעלת.
מצאו מקור פרנסה ששמו מכבי. שילכו לעבוד במקום זה.

24 יולי 2020, 15:45

הדבר היחיד שמנחם אותי זה שההחלטה של פדרמן להישאר בליגה הזאת פוגעת בו איפה שזה הכי כואב לו

24 יולי 2020, 15:48

שמואל1 כתב:הודעת המנהלת:

‏בעקבות אירועי אמש והכנסת 5 אוהדים שלא היו רשומים ברשימות על ידי מכבי ת"א, בניגוד מוחלט להנחיות שקיבלו כל הקבוצות עם החזרה לפעילות, החליטה המנהלת להשית היטל על הקבוצה בסך 25 אלף ש"ח והיטל נוסף של 5000 ש"ח על גרימת נזק תדמיתי לליגה מול משרד הספורט, משרד הבריאות, משטרת ישראל והציבור
איזו תדמית בדיוק? של פח?

24 יולי 2020, 15:55

וכמובן, אף שקל לא יצא מהפועל.
כנראה שמכבי מאוד אוהבת את הזרגים שנכנסים אליה כל שני וחמישי. מי אני שאתלונן.. תפאדלו

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

24 יולי 2020, 16:38

חחחחחחחחחחח

24 יולי 2020, 17:14

MTA2311 כתב:הדבר היחיד שמנחם אותי זה שההחלטה של פדרמן להישאר בליגה הזאת פוגעת בו איפה שזה הכי כואב לו

כן
פרסם תגובה