אדגר פו כתב:אומרים שהפועל רוצים מיליון דולר דמי שחרור על מדר.... שיחפשו.
איפה אומרים את זה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:אומרים שהפועל רוצים מיליון דולר דמי שחרור על מדר.... שיחפשו.
Or0126 כתב:חייבים להחתים את ים.
הוא הישראלי הכי טוב בשוק (אולי חוץ מטיוס)
ולצערי אני לא רואה שום שחקן ישראלי מלבדו
שיכול לתרום למכבי ביורוליג.
לדעתי צריכים להיות 6 ישראלים כולל כספי שבסימן שאלה.אדגר פו כתב:דיברו ברדיו גם על ג'ייק כהן והטענה היא שהוא דרש ממכבי חוזה גדול יחסית שהיא לא מוכנה לשלם לו .
אז בשנה הבאה מה עושים ? מי הישראלים שבאים בחשבון בסכומים סבירים ?
הייתי משאיר את אמארה, לא בטוח שהוא רוצה להמשיך לשחק. ג'ונדי ימשיך כנראה עם חוזה חדש. זוסמן וסנדי גם. כספי עוד לא בטוח אם הוא נשאר מראיין או חוזר לשחק.
Jack55 כתב:לדעתי צריכים להיות 6 ישראלים כולל כספי שבסימן שאלה.אדגר פו כתב:דיברו ברדיו גם על ג'ייק כהן והטענה היא שהוא דרש ממכבי חוזה גדול יחסית שהיא לא מוכנה לשלם לו .
אז בשנה הבאה מה עושים ? מי הישראלים שבאים בחשבון בסכומים סבירים ?
הייתי משאיר את אמארה, לא בטוח שהוא רוצה להמשיך לשחק. ג'ונדי ימשיך כנראה עם חוזה חדש. זוסמן וסנדי גם. כספי עוד לא בטוח אם הוא נשאר מראיין או חוזר לשחק.
אם כהן לא ישאר אז נהייה עם 4 (דיבה, זוסמן, כספי וסנדי), אפשר להחתים את סורקין במקום כהן ולהשאיר אולי את אמארה.
הפוך גוטה... אם הוא נבחר לדראפט אפשר לעשות מסע ומתן עם הקבוצה שבחרה אותו לא עם הפועלrefael כתב:במידה ומדר לא נבחר בדראפט הקרוב לוקח אותו למכבי בלי לחשוב פעמיים
Maccabi18 כתב:יש לי תחושה נוראית שקופוס ינחת כאן
שופי שוף כתב:אני חושב שמדר הוכיח בסדרה הזו שהוא בשל במאה אחוז למעבר למכבי.
היכולות שהוא הראה בגיל 19 היו פשוט שובות עין ומהנות לצפייה בתור אוהד כדורסל (בהנחה שלרגע אפשר להתנתק מהעובדה שהוא מהפועל).
אגב, הרבה אנשים לא יודעים שמדר עצמו אוהד מכבי, והוא הגיע להפועל לא בגלל אהדה שלו כלפי הקבוצה אלא כי שם הוצעו לו התנאים המקצועיים הכי טובים. בדיעבד, אפשר לומר שזו הייתה החלטה מעולה שלו. אפילו שמעתי בזמנו שבסרטון הבר מצווה שלו הופיעו שחקני מכבי מכל הזמנים, כלומר למדר עצמו לא תהיה בעיה להצטרף למכבי, אלא הבעיה תהיה כמובן הנבל האולטימטיבי רמי כהן.
ההגנה שלו הייתה מדהימה, באמת שאין לי מילים. כשהוא מתעלק על מישהו, יהיה מאוד קשה לקלוע עליו סל או לקחת אותו לטבעת. בעיניי, זה האספקט הכי מרשים במשחק שלו כרגע.
בצד ההתקפי, הקליעה מחוץ לקשת בעייתית מאוד, אבל בשאר האספקטים הוא פשוט מצויין, כשהפול-אפ ג'אמפר שלו מחצי מרחק הוא אחד הכי טובים שראיתי משחקן באירופה השנה. ומה שהכי חשוב זה שיש לו ביצים ויש לו ים של ביטחון, ואלו הכלים בכי חשובים להצלחה ברמה הגבוהה של אירופה. מדר לא יהיה אחד שלא מצליח במשחק אחד ואז מוריד ראש, אלא הוא יידע שבשבוע הבא יש עוד משחק ושיש עוד דרכים לעזור לקבוצה במשחק גם אם הכדור פחות נכנס לסל.
לא יודע מתי מכבי תוכל להביא אותו במחיר סביר, כי אני לא יודע אם זה מיליון דולר כמו שאדגר פו ציין מעליי, אבל אני מניח שכל עוד יש לו חוזה בהפועל רמי כהן יעשה למכבי את המוות.
אם לומר את האמת מדר מפתיע אותי. הייתי בטוח שהיכולות שלו פחות מתאימות לעידן הכדורסל מודרני, אבל בכל שבוע הוא ממשיך להשתפר והופך מפוטנציאל גדול לשחקן גדול. אני יודע שזה יישמע קלישאתי, אבל מדר יכול להיות שחקן שבשבילו קונים כרטיס למשחק.
felix_r כתב:Maccabi18 כתב:יש לי תחושה נוראית שקופוס ינחת כאן
אין סיכוי. העונה היה לו חוזה של 3 מיליון בצסקא, בשביל מה הוא צריך את מכבי שלא תתן לו אפילו שליש מזה? לא נשמע הגיוני בכלל
אני מפחד הרבה יותר שמכבי תקפוץ על ג'וק לנדייל, שהיום פורסם כי שלא ימשיך בז'לגיריס.
Neo כתב:חברות וחברים , כולנו הבנו שיש מחסור רציני במט"ח בקופתה של קבוצתנו ונאלצים להמר על שחקנים שאם היו חותמים במכבי רחובות היינו עדיין אוכלים שלוש ארוחות ביום
היום נצייר את דיוקנו של ג'ארמר גאלי החביב ודיון קצר בעד או נגד
כן הוא בן 29 כבר , כן הוא שיחק 4 עונות בליגה הלוקסמבורגית ( שלא באמת קיימת ),כן הוא שיחק בליגה השנייה בארץ הקודש ולא עלה בסוף ליגה,כן אין לחץ בגליל והטבעות שם עשויות מגומי סיני זול .
אבל גאלי פאקינג סופרסטאר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין דרך ואין תנוחה שהוא לא יודע איך להחדיר את הכדור הכתום לתוך הטבעת וזה די חשוב בכדורסל
ארסנל התקפי באמת קרוב למושלם וכל זה בזרם של המשחק ומה שהמשחק מאפשר ...... לא כופה זריקות ומצבים
קרוב לחמשה אסיסטים למשחק מעמדת הסמול פורוורד ..... כן כמעט חמישה !
ברנש עצמו סופר חביב ולבבי שאוהב להתאמן
כל הקרדיט לחברי אביב ששיתף איתו פעולה ברעננה ואמר לי אחרי שני אימונים שגאלי יהיה שחקן יורוליג בסיטואציה הנכונה
https://www.youtube.com/watch?v=mP3bvIsC0W8
https://www.youtube.com/watch?v=lGNEVTh7wXk
לערוץ הספורט נודע כי למרות ההערכה שתומאס יגרור עניין רב מקבוצות ברמה גבוהה יותר, סוכניו עדיין מציעים אותו למאמנים באירופה והוא עדיין לא חתום בשום קבוצה. עם זאת, במידה שירושלים לא תשחרר מהחוזה, שכרו של תומאס יקפוץ בעונה הבאה לכ-300 אלף דולר, סכום שבירושלים עדיין לא יודעים אם יוכלו לשלם. מה שמעניין הוא סעיף בחוזים של תומאס ובראון, שלפיו הם לא יכולים לחתום בעונת 20/21 באף קבוצה בישראל למעט הפועל ירושלים, דבר שבאופן אוטומטי מנטרל עניין של מכבי ת״א בשניים, אם בכלל היה כזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: 0ved1212, Cobra, Google [Bot], itai7, גל גל, מקאדו 3, עידן ו־37 אורחים