08 יוני 2012, 20:25
Holiday_Armadillo כתב:אוי נו מה זה משנה
איזה שטויות ה''היה אפשר להחתים אותו לפני חודש''..ידעתי שהתגובה הזאת תגיע
למכבי היה עד סוף יוני להגיד ללאנגפורד אם מחליטים לתת לו 1.1 מליון בזכות האופציה או לא
גם אם היו אומרים שכן, וזה לא משנה אם לפני חודש או מחרתיים, הוא יכול להגיד ''יודעים מה? קחו 50K אני הולך לקבוצה אחרת שתביא לי יותר''
המשפטים האלה כמו ''מכבי ישנה'' ו''אפשר היה להחתים שחקן באמצע העונה'' הם טיפשיים
אם ההצעה של ברצלונה גבוהה משמעותית ולאנגפורד רוצה אותה זה לא משנה אם מכבי משתמשים באופציה שלהם על לאנגפורד או לא כי הוא יבחר אם להיות פה או להיות בברצלונה בעקבות הקנס הנמוך שהוא צריך לספוג
08 יוני 2012, 20:35
08 יוני 2012, 20:43
er79 כתב:אמרתי זאת לא פעם, לנגפורד לא יהיה במכבי, וגם 1.1 מליון לא ישאירו אותו פה. חבל. הכסף שנחסך על מצ׳באן לא יעזור כי מכבי לא תסכים להוציא עליו את הסכום שבארסה תיתן לו. כל עונה הנבלות האלו לוקחים לנו שחקנים.
08 יוני 2012, 21:19
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אוי נו מה זה משנה
למכבי היה עד סוף יוני להגיד ללאנגפורד אם מחליטים לתת לו 1.1 מליון בזכות האופציה או לא
גם אם היו אומרים שכן, וזה לא משנה אם לפני חודש או מחרתיים, הוא יכול להגיד ''יודעים מה? קחו 50K אני הולך לקבוצה אחרת שתביא לי יותר''
אם ההצעה של ברצלונה גבוהה משמעותית ולאנגפורד רוצה אותה זה לא משנה אם מכבי משתמשים באופציה שלהם על לאנגפורד או לא כי הוא יבחר אם להיות פה או להיות בברצלונה בעקבות הקנס הנמוך שהוא צריך לספוג
שלא יהי לך ספק שאם היו מציעים לא 1.1 מיליון דולר לפני חודש-חודשיים ולא 800 אלף מגוחכים הוא כבר היה חותם מזמן., אבל פדרמן גאה בילדים שמתעקשים על 30 אלף דולר אז עכשיו הוא ייתקע עם לוגאן במקום לנגפורד.
08 יוני 2012, 21:31
08 יוני 2012, 21:36
שחף כתב:מה יש ללאנגפורד לחפש בברצלונה כמחליף של נבארו? זה גם כן נשמע לי מומצא, מצטער.
08 יוני 2012, 21:47
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:מה יש ללאנגפורד לחפש בברצלונה כמחליף של נבארו? זה גם כן נשמע לי מומצא, מצטער.
לא יודעת אם זה נכון או לא(מן הסתם)אבל אנחנו לא רואים(או מתעניינים)כדורסל מהיום ויודעים שיש מספיק שחקנים שהולכים לסיטואציות לא אידיאליות בשביל חשבון הבנק
08 יוני 2012, 22:05
08 יוני 2012, 22:07
Holiday_Armadillo כתב:ובברצלונה הוא ירוויח גם כסף וגם תארים
אולי הוא חושב שהוא מספיק טוב להדיח את נבארו מההרכב(טעות ענקית כמובן)
09 יוני 2012, 09:58
09 יוני 2012, 10:40
LIAV10 כתב:לפי וואלה ספורט ד׳אור פישר ודרו ניקולאס מועמדים להחליף את לאנגפורד וג׳יימס..
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2540034
09 יוני 2012, 10:50
LIAV10 כתב:לפי וואלה ספורט ד׳אור פישר ודרו ניקולאס מועמדים להחליף את לאנגפורד וג׳יימס..
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2540034
09 יוני 2012, 10:52
09 יוני 2012, 10:58
שחף כתב:את באמת כל כך בטוחה? פישר מוערך במכבי מאוד. מצד שני אני חושב שבלאט היה מאלה שדחפו לעזיבה של פישר. ניקולאס בכלל בעיני שחקן שדייויד מאוד מעריך. ממש לא הייתי פוסל שאחד משניהם יהיה פה, למרות שלדעתי אם פישר יגיע זה יהיה כמחליף של הנדריקס ולא של שון ג'יימס. הוא לא כל כך זול.
09 יוני 2012, 11:45
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אוי נו מה זה משנה
שלא יהי לך ספק שאם היו מציעים לא 1.1 מיליון דולר לפני חודש-חודשיים ולא 800 אלף מגוחכים הוא כבר היה חותם מזמן., אבל פדרמן גאה בילדים שמתעקשים על 30 אלף דולר אז עכשיו הוא ייתקע עם לוגאן במקום לנגפורד.
אה וואלה? ''שלא יהיה לך ספק''? יש לי ספק וגדול מאוד
אלא אם כן אתה אומר את זה בתור אחד שדיבר עם לאנגפורד אז אני בספק גדול שמה שאמרת נכון..כי אני בטוחה שהוא לא
מספיק כבר עם המחשבה הזאת שאפשר להחתים כל שחקן אם רק ידברו איתו באמצע העונה ולא בקיץ
מכבי דיברה עם אידסון ופרקינס שנה שלמה ולא הצליחה להחתים אותם
מתי אנשים יבינו כבר ששחקנים לא מטומטמים ויודעים בדיוק מה מחכה להם בקיץ והם לא ימהרו לחתום באמצע העונה?
09 יוני 2012, 13:37
09 יוני 2012, 14:26
09 יוני 2012, 14:40
09 יוני 2012, 15:02
09 יוני 2012, 15:12
קודי כתב:בספרד התפרסמו היום שתי ידיעות בנוגע למלפפונים צהובים:
1. מלאגה קרובה להחתים את ראפא ואת מרקו באניץ.
2. לניק קנר-בדלי יש חוזה לעונה נוספת בולנסיה עם סעיף יציאה שמאפשר לו לשלם סכום מסויים לקבוצה ולצאת בקית הזה. הוא עדיין לא החליט אם לנצל את הסעיף הזה, אבל הצהיר שאם ישודרג שכרו בולנסיה הוא מעוניין להישאר. במקביל, יש לו לא מעט הצעות מטורקיה וספרד, מאחר והוא קיבל דרכון אירופאי ויכול לשחק כבוסמן.