המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
1+ShiriV כתב:אין לי שום בעיה עם הפוזות שלו למצלמה. יש לו וייב של כוכב בהתהוות מותר לו לעשות מה שהוא רוצה
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
''מותר''? מהבחינה שזה לא לא חוקי? כן, זה מותרShiriV כתב:אין לי שום בעיה עם הפוזות שלו למצלמה. יש לו וייב של כוכב בהתהוות מותר לו לעשות מה שהוא רוצה
הוא הצדיק את זה. ה mvp הצעיר בתולדות הליגה.שועל כתב:הוא צריך להצדיק את זה. אבל הוא לא אשם, ההייפ סביבו חסר פרופורציות
........שמואל1 כתב:הוא הצדיק את זה. ה mvp הצעיר בתולדות הליגה.שועל כתב:הוא צריך להצדיק את זה. אבל הוא לא אשם, ההייפ סביבו חסר פרופורציות
שמואל1 כתב:הוא הצדיק את זה. ה mvp הצעיר בתולדות הליגה.שועל כתב:הוא צריך להצדיק את זה. אבל הוא לא אשם, ההייפ סביבו חסר פרופורציות
לא מבינה מה כל כך גועל נפש בזה. דווקא אותי זה משעשע יש לו טמפרמנט שונה והוא מוחצן יותר. לא מזיקHoliday_Armadillo כתב:''מותר''? מהבחינה שזה לא לא חוקי? כן, זה מותרShiriV כתב:אין לי שום בעיה עם הפוזות שלו למצלמה. יש לו וייב של כוכב בהתהוות מותר לו לעשות מה שהוא רוצה
גועל נפש? גם כן
ShiriV כתב:לא מבינה מה כל כך גועל נפש בזה. דווקא אותי זה משעשע יש לו טמפרמנט שונה והוא מוחצן יותר. לא מזיקHoliday_Armadillo כתב:''מותר''? מהבחינה שזה לא לא חוקי? כן, זה מותרShiriV כתב:אין לי שום בעיה עם הפוזות שלו למצלמה. יש לו וייב של כוכב בהתהוות מותר לו לעשות מה שהוא רוצה
גועל נפש? גם כן
שמואל1 כתב:אז לאחר שנרגענו מהמשחק, מה הלו"ז של דני הלאה?
הדראפט רק בעוד חודשיים וחצי, אבל אני מניח שהוא ימריא בקרוב לארה"ב להכנות. יש אימוני pre draft? הקורונה סיבכה הכל.
במשחק דווח שהוא יתחיל להמריא באיזור ה1.9שמואל1 כתב:אז לאחר שנרגענו מהמשחק, מה הלו"ז של דני הלאה?
הדראפט רק בעוד חודשיים וחצי, אבל אני מניח שהוא ימריא בקרוב לארה"ב להכנות. יש אימוני pre draft? הקורונה סיבכה הכל.
Runner30 כתב:לא הבנתי, תכנית אימונים לקראת מה?
משחקי ראווה? יבואו לראות אותו מתאמן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים