המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לדעתי הגמר הייתה הבלחה, הוא עוד רחוק מלהיות אפוי או רלוונטי ברמת יורוליג. האמת היא שהייתי משאיל אותו לשנה בצרפת או משהו...Neo כתב:מאוד מעניין מה תהיה ההתייחסות של המערכבת כלפי סנדי שממש הפתיע
האם יביאו עוד סמול גבוה שיכול לעשות כמה וכמה דברים או סנדי יהיה המחליף הראשון
וואלה עברה שנה ואני עוד לא יודע איך לעכל את סנדי
TAYO כתב:לדעתי הגמר הייתה הבלחה, הוא עוד רחוק מלהיות אפוי או רלוונטי ברמת יורוליג. האמת היא שהייתי משאיל אותו לשנה בצרפת או משהו...Neo כתב:מאוד מעניין מה תהיה ההתייחסות של המערכבת כלפי סנדי שממש הפתיע
האם יביאו עוד סמול גבוה שיכול לעשות כמה וכמה דברים או סנדי יהיה המחליף הראשון
וואלה עברה שנה ואני עוד לא יודע איך לעכל את סנדי
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neo כתב:זה שמכבי לא הודיעו על החתמתו של אוליבר לאחר סיום ליגת קורונה מצביע אולי שהם ממתינים למישהו או משהו
לא אתפלא לראות כאן את ויטינגטון + רובינסון
אחלה קו קדמי
MTA2311 כתב:רחוק מאוד מאוד מלהיות מפלצת הגנתית. מבין שזה הנרטיב שניסו לבנות סביבו לאורך כל העונה, אבל גם בזה הוא לא יותר מבינוני במקרה הטוב.
MTA2311 כתב:רחוק מאוד מאוד מלהיות מפלצת הגנתית. מבין שזה הנרטיב שניסו לבנות סביבו לאורך כל העונה, אבל גם בזה הוא לא יותר מבינוני במקרה הטוב.
Adam כתב:MTA2311 כתב:רחוק מאוד מאוד מלהיות מפלצת הגנתית. מבין שזה הנרטיב שניסו לבנות סביבו לאורך כל העונה, אבל גם בזה הוא לא יותר מבינוני במקרה הטוב.
בינוני? וואו. לא יודע אם אנחנו אפילו מדברים על אותו שחקן.
יש לו הרבה חסרונות אבל אי אפשר לקחת ממנו את היכולות ההגנתיות. הוא יכול לשמור לך כמעט על כל עמדה במגרש.
Hujirat כתב:MTA2311 כתב:רחוק מאוד מאוד מלהיות מפלצת הגנתית. מבין שזה הנרטיב שניסו לבנות סביבו לאורך כל העונה, אבל גם בזה הוא לא יותר מבינוני במקרה הטוב.
מה בעיניך הגורמים המרכזיים להגנה המפלצתית שראינו השנה באירופה?
אני מנסה להמנע ממונחים כמו מפלצת וכו' - היו לו משחקים הגנתיים מצויינים ברמה ההגנתית. ומהראש עולות לי ברצלונה, פנאתנייקוס, אולימפיאוקוס. בהיכל. והיו עוד.MTA2311 כתב:רחוק מאוד מאוד מלהיות מפלצת הגנתית. מבין שזה הנרטיב שניסו לבנות סביבו לאורך כל העונה, אבל גם בזה הוא לא יותר מבינוני במקרה הטוב.
Mitelka כתב:אני מנסה להמנע ממונחים כמו מפלצת וכו' - היו לו משחקים הגנתיים מצויינים ברמה ההגנתית. ומהראש עולות לי ברצלונה, פנאתנייקוס, אולימפיאוקוס. בהיכל. והיו עוד.MTA2311 כתב:רחוק מאוד מאוד מלהיות מפלצת הגנתית. מבין שזה הנרטיב שניסו לבנות סביבו לאורך כל העונה, אבל גם בזה הוא לא יותר מבינוני במקרה הטוב.
לדעתי דווקא המפתח הוא ביכולת שלו לנעוץ שלשות באחוזים טובים. ושם הוא נפל.
אני בדעה שאתה מחמיר איתו. קודם כל שנה ראשונה באירופה לטעמי זה גורם שתמיד נוטים לזלזל בו. זוכר איך בלאק בחצי עונה הראשונה הסתבך בעבירות עד שהוא קצת הבין יותר את השופטים פה ובחצי שנה השנייה היה נדיר?.
אני גם בזמנו רציתי להשאיר את ג'וני אוברייאנט. בדיוק בגלל זה. הוא עשה שטויות ודברים שמתאימים לבן אדם ששנה ראשונה באירופה. כמובן שהם שונים בתכלית בתור שחקנים.
קשיחות, הגנה (ברב המקרים) טובה, כמובן בונוס גדול שהוא דבק רציני בחדר ההלבשה (לדעתי אתה מזלזל בזה קצת) אמורים לתת לו עוד נקודות זכות.לא צריך 3 אייסי בקבוצה רק כי הם בחורים טובים. מספיק 1. ולכן אני הייתי נותן לו עוד שנה ומנסה להוריד אותו בחוזה קצת.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
בהרכבי סמול בול בארץ לכמה דקות בודדות. בטח לא שיש לך את זיזיץ (הלוואי), האנטר ואמרה.MTA2311 כתב:אגב אני עדיין חושב שהרול של 5 מחליף הרבה יותר מתאים לו
Mitelka כתב:בהרכבי סמול בול בארץ לכמה דקות בודדות. בטח לא שיש לך את זיזיץ (הלוואי), האנטר ואמרה.MTA2311 כתב:אגב אני עדיין חושב שהרול של 5 מחליף הרבה יותר מתאים לו
אני חושב שהבעיה היא קונסטלצית ה-4 שלנו. כ-4 מחליף ל4 כישרוני, אתלטי ובעיקר התקפי (באמת חבל לי שלא השאירו את אוברייאנט. קובאן נהנתה מאוד משנת הטבילה שלו אצלנו) אני חושב שהוא מתאים.
כרגע הבעיה היא שעמדה 4 מורכבת מכספי שלא שיחק שנה וקלויארו שאנחנו יודעים שאי אפשר לבנות עליו כשחקן מוביל.
בעולם אידיאלי אני לא הולך עם כספי אלה מביא 4 עם סט יכולות התקפיות ומגבה אותו באייסי וקלויארו.
דווקא שנת הפציעות המחרידה הזו חייבית להבהיר שצריך על כל עמדה 3 שחקנים. אייסי יכול בהחלט להיות שם. אופציה 2 כ-4, אופציה שלישית כ-5. יו ניים איט.
הרי אתה תקום בינואר שהברכיים של אותלו פרשו, זיזיץ עם קרע בשריר הירך וכספי מנחה את מי רוצה להיות מיליונר, כן?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים