המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:*וויסקונסיןשופי שוף כתב:הבנתי שזה במחאה על הירי במילווקי.
ובכל זאת, חייב להיות הסבר יותר טוב למה לעזאזל הם עשו את זה. מה כבר יכול להצדיק מהלך שכזה?
מה זאת אומרת צריך להיות הסבר יותר טוב? אתה יודע מה הולך שם בכלל?
שופי שוף כתב:Holiday_Armadillo כתב:*וויסקונסיןשופי שוף כתב:הבנתי שזה במחאה על הירי במילווקי.
ובכל זאת, חייב להיות הסבר יותר טוב למה לעזאזל הם עשו את זה. מה כבר יכול להצדיק מהלך שכזה?
מה זאת אומרת צריך להיות הסבר יותר טוב? אתה יודע מה הולך שם בכלל?
בטח שאני יודע.
פשוט מוזר לי שהם מגיבים ככה כשה-NBA הוא דווקא ארגון שהכי תומך בעניינים האלו והיה מוכן תמןך בכל דרך של מחאה שהם היו רוצים לעשות.
הליגה היא לא נגדם וההמהלך שלהם לא נראה לי הוגן כלפי הליגה.
בתחילת השבוע. ביום ראשון בערב כבר יצאו הסרטונים שצילמו השכנים שמראים את האירוע (המזעזע) הזה.שמואל1 כתב:שופי שוף כתב:הבנתי שזה במחאה על הירי במילווקי.
הם מוחים על יהיר בג'ייקוב בלאק אתמול בוויסקונסין. נורה 7 פעמים בגבו.
לא ממש קראתי לעומק על העניין אבל לא אמרו שהוא נכנס לאוטו בשביל להוציא אקדח?Mitelka כתב:כן היו סרטונים ברשת על זה. שוטרים ירו 7 פעמים בגבר שחור שלא נראה שעשה כלום.
הירי היה במחוז ווקושה במדינת וויסקונסין. מילווקי העיר גדולה במדינה, צמודה למחוז הזה.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
אוקלהומה ויוסטון מחרימות סופיתשמואל1 כתב:גם הלייקרס ופוטרלנד מתכוונת להחרים.
הבועה, כדרכן של בועות, התנפצה לה סופית.Holiday_Armadillo כתב:אוקלהומה ויוסטון מחרימות סופיתשמואל1 כתב:גם הלייקרס ופוטרלנד מתכוונת להחרים.
Holiday_Armadillo כתב:אוקלהומה ויוסטון מחרימות סופיתשמואל1 כתב:גם הלייקרס ופוטרלנד מתכוונת להחרים.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אוקלהומה ויוסטון מחרימות סופיתשמואל1 כתב:גם הלייקרס ופוטרלנד מתכוונת להחרים.
וזו מכה גדולה לאדם סילבר וה- NBA. יצטרכו לשנות את הלו"ז (הגם ככה מאוד צפוף) או לפוצץ את הבועה.
felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי מה משודר עכשיו בספורט5 LIVE?
משודר שם משחק בין מילווקי לאורלנדו, כתוב שזה LIVE, ובמידע כתוב שזה המשחק החמישי בין מילווקי לאורלנדו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים