פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: NBA 19/20 V3 - מאני טיים

05 ספטמבר 2020, 02:51

עידן כתב:הבעיה של אבדיה היא לא האחוזים מהשדה. זה לא שהם מדהימים, אבל הם לא הבעיה, בטח ביחס לשאר החבר'ה בדראפט.

הבעיה היא באחוזים שלו מהקו, שם הוא בתחתית ביחס לשאר. וזו לא בעיה קשה, אלא בעיה קשה מאוד. אני אוהב את אבדיה ומקווה מאוד שהוא יצליח בענק, אבל הסטטיסטיקה נגדו - רוב השחקנים בנבא שקלעו באחוזים רעים מהקו, היו גם קלעים רעים.
אני ארחיב קצת את דעתי פה בנושא. קראתי דיון בטוויטר (אני חושב של אוהדי גולדן סטייט) והם דיי קלעו לדעתי בשנה האחרונה...
אבדיה שחקן נהדר וורסטילי, אבל אין לו משהו שהוא יותר חזק בו מכולם. מצד אחד זה מציב את התקרה שלו בשמיים ומצד שני הוא חייב לשפר כמעט מהכל טיפה (ומהעונשין ספציפית הרבה).
הוא חייב לעלות את האחוזים שלו והיציבות שלו, בהכל, לא בהרבה, אבל הוא חייב לעלות אותם. אבדיה חייב להשתמש יותר באתלטיות שראינו שיש לו ולא רק להניח את הכדור מעל הטבעת בדרכים מרשימות בצורה טכנית. הוא חייב לשפר את הכידרור שלו ולדעת להתמודד עם לחץ. הוא חייב לשפר את ההגנה מחוץ לצבע. אני יכול להמשיך, אבל הוא פשוט חייב לשפר בהכל ואם הוא יעשה את זה, לדעתי השמיים הם הגבול. ואגב, למרות שיש לו לשפר, לדעתי היום הוא לא נופל מאף אחד בשנתון הזה
יש לו דברים שהוא 60% מלוטש בהם ויש דברים שהוא 80% ובהכל הוא יכול להגיע לטופ, אין 100 ואין 0, אבל אם יש 2 דברים שלמדתי מדני בשנתיים האלה שיכול להרגיע אותי בנושא זה איך הוא עובד ואיך הוא מתייחס למשחק ולקבוצה.
שהוא קיבל דקות בעתודה אבל הוא החטיא מלא עונשין, הוא נשאר עד 1 בלילה, בטורניר מתיש, רק כדי לשפר את זה (והוא הצליח לטווח הקצר לעלות את האחוזים שלו). שהוא לא קיבל דקות במכבי הוא לא פוצץ הכל, הוא נלחם על להשתפר ונלחם על כל הזדמנות ובסוף זה השתלם לו. הוא נראה לי השחקן היחידי בטופ של השנתון הזה שהציעו לו לעזוב את הקבוצה שלו (בשביל טובתו) הוא עמד מול כולם ואמר שהוא חוזר לסיים את העבודה שלו ואת החובה שלו למועדון ולחברים שלו ושהוא לא נוטש אותם.
אם יש שחקן שאני סומך עליו שידע לעשות את השיפורים האלה, זה דני, בלי שום ספק.

בלי קשר לאבדיה, לדעתי שחקנים שיודעים לעשות הכל מהכל מכמעט כל עמדה, זה העתיד של הכדורסל והכוכבים הם האלה שיעשו את אותם דברים מצויין. הוא יכול להיות כזה, רק צריך עבודה

אגב, אשמח אם אף אחד פה לא יוציא לי כאן דברים מההקשר לטובת הוצעת עצבים אישית. תודה.

05 ספטמבר 2020, 04:04

יאניס מה-זה לא עושה לעצמו טובות בסדרה הזאת

הרבה סטיגמות ידבקו אליו עכשיו, זה רק יגביר את הלחץ

05 ספטמבר 2020, 08:29

Shay_uzan כתב:עוד שטיויות שאתה רוצה לומר? או שסיימת עם הסצנה?

תקשיב, ילד חצוף, את המשחקים האלה לא פה. הרסת מספיק ת'רדים. תשאיר את הת'רד הזה לדיון על ה-NBA. אתה רוצה להמשיך לבלבל את המוח, תעשה את זה בת'רד של אבדיה.

05 ספטמבר 2020, 08:33

Holiday_Armadillo כתב:יאניס מה-זה לא עושה לעצמו טובות בסדרה הזאת

הרבה סטיגמות ידבקו אליו עכשיו, זה רק יגביר את הלחץ

לגמרי. 0/7 לשלוש, לא עומד בלחץ וכ'ו.

טוב, נגמר הסיפור של מילווקי בפלייאוף בזה. מיאמי היחידה להישאר מושלמת.

הלייקרס מפסידים ל-60 נק' משותפות של הארדן ו-ווסטברוק. 112:97. יוסטון ב-0:1.

05 ספטמבר 2020, 12:05

ברגע שצ'ארלס בארקלי התנבא אתמול שליוסטון אין סיכוי נגד לייקרס, הבנתי שלייקרס צריכים הלתחיל לדאוג. כי בארקלי גם התנבא, שפורטלנד תנצח את הסדרה נגד לייקרס... :)

05 ספטמבר 2020, 15:43

אחדשיודע כתב:
Shay_uzan כתב:עוד שטיויות שאתה רוצה לומר? או שסיימת עם הסצנה?

תקשיב, ילד חצוף, את המשחקים האלה לא פה. הרסת מספיק ת'רדים. תשאיר את הת'רד הזה לדיון על ה-NBA. אתה רוצה להמשיך לבלבל את המוח, תעשה את זה בת'רד של אבדיה.
אני מבין שלא...
תודיע שסיימת

05 ספטמבר 2020, 23:38

אני אוהד הלייקרס כבר הרבה שנים. אבל המחאה של לברון נגד טראמפ גרמה לי לתהיות לגבי האהדה שלי אליהם.
אני לא חושב שאהיה עצוב אם יוסטון ידיחו את הלייקרס/הלייקרס לא יזכו באליפות.
אני אהיה שמח יותר אם קבוצת אנדרדוג כמו מיאמי/בוסטון/יוסטון/דנבר יזכו באליפות.
נכון להיום, אני מעריך שמיאמי יזכו באליפות השנה.

06 ספטמבר 2020, 00:20

שמע אם זאת היתה הרשימה אז יכול להיות שהיתי מהמר על מיאמי.
שכחת את הקליפרס ואפילו שהם לא מרשימים הם לדעתי הכי מאוזנים ובאים בגישה רגועה שלווה ונינוחה .
אתה רואה אצלם גישה אחרת וביטחון במה שיש להם ויודעים מה לעשות.
יוסטון,לגביהם שהארדן ווסטברוק נראים ככה אז הם באמת קשים אבל רוב,הזמן זה לא ככה,וצריך לזכור שהמצאפ מול אוקלוהמה מבחינה הגנתית יותר קשה ממה שיש לליקרס לשים על הארדן ווסטברוק.
נראה מה ינצח השכל של הליקרס או האנטי כדורסל של יוסטון.
לגבי טורנטו ,הם בלתי נגמרים הלב שלהם ולאורי הרבה יותר ממה שהם באמת שווים ונחכה לראות איך זה יגמר .

06 ספטמבר 2020, 10:28

שאפו לטורונטו, כבר היו על סף 3:0 וללכת הביתה, במקום זאת הם ב- 2:2 וחזק בתמונה.

06 ספטמבר 2020, 11:26

06 ספטמבר 2020, 11:57

אני כל כך אוהב את יוקיץ'!

וזה שהוא עם מארי בקבוצה זה פשוט הופך את חווית הכדורסל לכמעט מושלמת כשצופים בקבוצה הזו..

06 ספטמבר 2020, 12:30

my man כתב:אני כל כך אוהב את יוקיץ'!

וזה שהוא עם מארי בקבוצה זה פשוט הופך את חווית הכדורסל לכמעט מושלמת כשצופים בקבוצה הזו..
מחזק, דנבר קבוצה נפלאה עם בסיס מצוין לעתיד.
יהיה מאוד מעניין לראות איך הם ממשיכים להתמודד נגד הקליפרס:

06 ספטמבר 2020, 13:56

Jack55 כתב:
my man כתב:אני כל כך אוהב את יוקיץ'!

מחזק, דנבר קבוצה נפלאה עם בסיס מצוין לעתיד.
יהיה מאוד מעניין לראות איך הם ממשיכים להתמודד נגד הקליפרס:

מתמטיקאי של כדורסל.
בחירה 41 בדראפט הפך לשחקן טופ 15 קל.

06 ספטמבר 2020, 18:15

מיאמי-מילווקי (0:3) ב-22:30.

06 ספטמבר 2020, 19:04

אחדשיודע כתב:מיאמי-מילווקי (0:3) ב-22:30.
יאניס בספק

06 ספטמבר 2020, 19:11

די נו..
אי פעם קבוצה חזרה מ3-0?

06 ספטמבר 2020, 19:13

my man כתב:די נו..
אי פעם קבוצה חזרה מ3-0?
לא

06 ספטמבר 2020, 20:03

my man כתב:די נו..
אי פעם קבוצה חזרה מ3-0?
לא. הסיפור של מילווקי גמור, גם אם איכשהו יגנבו את המשחק היום.
אין להם את הכלים לנצח את מיאמי, בוודאי כשיאניס חצי פצוע ולא פוגע מבחוץ.

06 ספטמבר 2020, 20:08

הבנתי..זה גמור..

06 ספטמבר 2020, 20:26

יש מצב שהגזימו קצת ביכולותיו המקצועיות של יאניס או שזה גם עניין מנטלי ?

אני לגמרי בעד מיאמי. לא רואה שם איזה כוכב על - חלל ואולי הגיע הזמן שקבוצה כזאת תיקח.
פרסם תגובה