המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cifkcv כתב:קלוירו וזיזיץ
בנדר והאנטר
נראים כמו אחלה ציוותים שמשלימים אחד את השני הגנתית והתקפית.
מה שכן, קלוירו יהיה חייב למצוא את הידית שלו מחוץ לקשת השנה.
קובי כתב:נראה שוויציץ הקיץ הזה גנב את ההצגה...
ממש לא. כשאני מתלהב מהחתמה, כנראה יש סיבה לכך. את כריס ג'ונס למשל קטלתי.er79 כתב:שמואל1 כתב:החתמה אדירה. ואו
אתה תמיד נסחף לקיצון השני תהיה לי בריא. יבוא שחקן בינוני תגיד וואו. יבוא שחקן סוג ז להפועל ירושלים גם תגיד וואו.
שמואל1 כתב:החתמה אדירה. ואו
גל גל כתב:לא אוהב את זה שזה ל3 חודשים
להביא מחליף לשחקן משמעותי באמצע העונה זה בעיה פתאום.
יש מצב גם שמביאים אותו כסנטר ובכלל לא מספרים לנו מה קורה עם הגב של האנטר ?
שלי כואב אם זה עוזרmy man כתב:גל גל כתב:לא אוהב את זה שזה ל3 חודשים
כן!
מה קורה עם הגב של האנטר? שמישהו יעדכן!
אני לא מאוכזבת per se, זה יהיה צבוע מצידי להיות מאוכזבת אחרי שאמרתי רק לפני איזה שבוע שהייתי שמחה לקבל אותו כשחקן שהוא עכשיושמואל1 כתב:מי שמתאכזב מההחתמה הזאת, כנראה חושב שבנדר הוא אותו השחקן שהיה כאן לפני 3 שנים.
זה לא המצב. ב NBA הוא התפתח פיזית (הוא כבר לא הילד השחיף שהיה בגיל 19) ושיפר את הכדורסל שלו. בעונה האחרונה בגולדן סטייט הוא היה מצויין.
2.13, סייז מרשים עם נוכחות, קליעה טובה מחוץ לקשת, יכולת חסימה. רק בן 22. משלים עם אנטה זיזיץ' קו קדמי על טהרת קרואטיה, צעיר ורעב עם המון פוטנציאל ורצון להוכיח.
מה צריך יותר מזה?
אני מאוד נרגש מההחתמה הזאת ומחכה כבר לראות את מכבי. ווילבקין, בראיינט, זוס/קלויארו, בנדר, זיזיץ' זו יופי של חמישייה שיכולה לרוץ חזק ביורוליג.
אנחנו צריכים 4 עם קליעה ובנדר הוא 4 עם קליעה.Holiday_Armadillo כתב:אני לא מאוכזבת per se, זה יהיה צבוע מצידי להיות מאוכזבת אחרי שאמרתי רק לפני איזה שבוע שהייתי שמחה לקבל אותו כשחקן שהוא עכשיושמואל1 כתב:מי שמתאכזב מההחתמה הזאת, כנראה חושב שבנדר הוא אותו השחקן שהיה כאן לפני 3 שנים.
זה לא המצב. ב NBA הוא התפתח פיזית (הוא כבר לא הילד השחיף שהיה בגיל 19) ושיפר את הכדורסל שלו. בעונה האחרונה בגולדן סטייט הוא היה מצויין.
2.13, סייז מרשים עם נוכחות, קליעה טובה מחוץ לקשת, יכולת חסימה. רק בן 22. משלים עם אנטה זיזיץ' קו קדמי על טהרת קרואטיה, צעיר ורעב עם המון פוטנציאל ורצון להוכיח.
מה צריך יותר מזה?
אני מאוד נרגש מההחתמה הזאת ומחכה כבר לראות את מכבי. ווילבקין, בראיינט, זוס/קלויארו, בנדר, זיזיץ' זו יופי של חמישייה שיכולה לרוץ חזק ביורוליג.
אני כן *לא מרוצה* מקונספט החוזה שלו ומהעובדה שהוא לא השחקן שאנחנו צריכים
זה קצת מרגיש כמו פארמר בזמנו
לא השחקן שהיינו צריכים אבל ''איך נגיד לא לפארמר? שחקן כזה מביאים בכל מצב'', רק שראינו איך זה נגמר
הוא כבר לא 4 מאז שעבר ל-NBAשמואל1 כתב:אנחנו צריכים 4 עם קליעה ובנדר הוא 4 עם קליעה.Holiday_Armadillo כתב:אני לא מאוכזבת per se, זה יהיה צבוע מצידי להיות מאוכזבת אחרי שאמרתי רק לפני איזה שבוע שהייתי שמחה לקבל אותו כשחקן שהוא עכשיושמואל1 כתב:מי שמתאכזב מההחתמה הזאת, כנראה חושב שבנדר הוא אותו השחקן שהיה כאן לפני 3 שנים.
מה צריך יותר מזה?
אני כן *לא מרוצה* מקונספט החוזה שלו ומהעובדה שהוא לא השחקן שאנחנו צריכים
זה קצת מרגיש כמו פארמר בזמנו
לא השחקן שהיינו צריכים אבל ''איך נגיד לא לפארמר? שחקן כזה מביאים בכל מצב'', רק שראינו איך זה נגמר
ההתאמה טובה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים