המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בדיוק, צריך להיות מדויקים.felix_r כתב:גל גל כתב:לא אוהב את זה שזה ל3 חודשים
להביא מחליף לשחקן משמעותי באמצע העונה זה בעיה פתאום.
יש מצב גם שמביאים אותו כסנטר ובכלל לא מספרים לנו מה קורה עם הגב של האנטר ?
לפי מה שאני הבנתי, זה לא מדויק.
החוזה הוא לא ל 3 חודשים. פשוט בשלוש החודשים הבאים הוא עדיין רשאי להשתחרר ל NBA (עונת ה NBA תתחיל בעוד 3 חודשים בערך). אבל אם הוא לא סוגר ב NBA עד תחילת העונה שם, הוא ממשיך במכבי עד סוף העונה.
אפשר להשים את היוטיוב בטלוויזיה... לא חושב שבדרך אחרת... בנתיים, השידור בכלל לא החלShiriV כתב:מישהו יודע אם יש שידור של מסיבת העיתונאים גם בטלוויזיה או רק בערוץ היוטיוב?
Shay_uzan כתב:אפשר להשים את היוטיוב בטלוויזיה... לא חושב שבדרך אחרת... בנתיים, השידור בכלל לא החלShiriV כתב:מישהו יודע אם יש שידור של מסיבת העיתונאים גם בטלוויזיה או רק בערוץ היוטיוב?
ShiriV כתב:פאק נו איפה יש שידור??? אין כלום ביוטיוב
Adam כתב:חחח אשכרה מה שרציתי קרה - זיזיץ' ובנדר כאן. אני כבר מדבר על זה כל הקיץ.
במצב של היום זה לא אמור להיות מפתיע, בטח כשלבנדר אין קבוצה עכשיו.
לא ברור מה הקטע שהחוזה ל-3 חודשים.. בנדר באמת חושב שהוא ימצא קבוצת NBA אחרי זה?
felix_r כתב:Adam כתב:חחח אשכרה מה שרציתי קרה - זיזיץ' ובנדר כאן. אני כבר מדבר על זה כל הקיץ.
במצב של היום זה לא אמור להיות מפתיע, בטח כשלבנדר אין קבוצה עכשיו.
לא ברור מה הקטע שהחוזה ל-3 חודשים.. בנדר באמת חושב שהוא ימצא קבוצת NBA אחרי זה?
השאלה היא לא אם ימצא חוזה ב NBA, אלא אם ימצא בתנאים שמתאימים לו. גולדן סטייט רוצה אותו
כן בסוף מצאתי. בכל מקרה מסיבה די משעממת וכמובן שאין הכרזה על בנדרA.Parker כתב:ShiriV כתב:פאק נו איפה יש שידור??? אין כלום ביוטיוב
ברשמי של מכבי
ShiriV כתב:כן בסוף מצאתי. בכל מקרה מסיבה די משעממת וכמובן שאין הכרזה על בנדרA.Parker כתב:ShiriV כתב:פאק נו איפה יש שידור??? אין כלום ביוטיוב
ברשמי של מכבי
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itai7, גל גל ו־11 אורחים