29 ספטמבר 2020, 09:32
Hujirat כתב:TAYO כתב:לא מבין את ההתלהבות מהסגל של מכבי. אולי זה רק אני מפספס משהו אבל בלי אבדיה ובלי בלאק, ההגנה שלנו לא תעמוד בלחץ. אני גם חושב שכהן היה שחקן הרבה יותר קריטי ומשמעותי ממה שמייחסים לו כאן ואני בספק אם בנדר מצויד באופי המתאים ללחץ במכבי.
אני רואה קבוצה כבדה ואיטית עם כשרון הגנתי חשוד ביותר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
למה אתה מייחס כל כך הרבה מההגנה לאבדיה ובלאק?
נכון, אבדיה היה ענק ב2 או 3 משחקים, אבל עדיין שיחק 14 דק בממוצע.
בלאק שיחק בקושי 10 משחקים.
מכבי הייתה ותשאר קבוצת הגנה טובה בגלל יאניס ובגלל שיש חברה שבאים לעבוד.
וגם בגלל שאף אחד מהשקנים שהגיעו לא בור בהגנה.
29 ספטמבר 2020, 09:38
WendelA כתב:Hujirat כתב:TAYO כתב:לא מבין את ההתלהבות מהסגל של מכבי. אולי זה רק אני מפספס משהו אבל בלי אבדיה ובלי בלאק, ההגנה שלנו לא תעמוד בלחץ. אני גם חושב שכהן היה שחקן הרבה יותר קריטי ומשמעותי ממה שמייחסים לו כאן ואני בספק אם בנדר מצויד באופי המתאים ללחץ במכבי.
לגמרי מסכים עם TAYO, נראה שמבחינה הגנתית יש נפילה לעומת העונה שעברה וממש לא מבין
את ההילה המאגית שמייחסים ליאניס כאחד שיכול להפוך כל שחקן הגנה נרפה לשחקן הגנה טוב. נכון, גם ווילבקין וגם דורסי נראים כמו שחקני הגנה לא רעים תחת יאניס אך בל נשכח שהם שיחקו לצד בלאק ואייסי שידעו לחפות מאחור מה שלא יקרה השנה. הלוואי ואתבדה.
29 ספטמבר 2020, 10:44
WendelA כתב:Hujirat כתב:TAYO כתב:לא מבין את ההתלהבות מהסגל של מכבי. אולי זה רק אני מפספס משהו אבל בלי אבדיה ובלי בלאק, ההגנה שלנו לא תעמוד בלחץ. אני גם חושב שכהן היה שחקן הרבה יותר קריטי ומשמעותי ממה שמייחסים לו כאן ואני בספק אם בנדר מצויד באופי המתאים ללחץ במכבי.
לגמרי מסכים עם TAYO, נראה שמבחינה הגנתית יש נפילה לעומת העונה שעברה וממש לא מבין
את ההילה המאגית שמייחסים ליאניס כאחד שיכול להפוך כל שחקן הגנה נרפה לשחקן הגנה טוב. נכון, גם ווילבקין וגם דורסי נראים כמו שחקני הגנה לא רעים תחת יאניס אך בל נשכח שהם שיחקו לצד בלאק ואייסי שידעו לחפות מאחור מה שלא יקרה השנה. הלוואי ואתבדה.
29 ספטמבר 2020, 13:06
שמוליק כתב:WendelA כתב:Hujirat כתב:TAYO כתב:לא מבין את ההתלהבות מהסגל של מכבי. אולי זה רק אני מפספס משהו אבל בלי אבדיה ובלי בלאק, ההגנה שלנו לא תעמוד בלחץ. אני גם חושב שכהן היה שחקן הרבה יותר קריטי ומשמעותי ממה שמייחסים לו כאן ואני בספק אם בנדר מצויד באופי המתאים ללחץ במכבי.
בלאק היה טוב על הנייר. בפועל, שריר החשק שלו היה רפוי משל טיוס. אמנם כשהוא רצה לשחק הוא היה מפלצת אבל זה נשאר ברמת פוטנציאל ומכבי לא נהנתה ממנו כמעט. עם זיזיץ ישנו גוון בעמדה 5 מה שלא היה עם בלאק גם כשהיה לו משחק יעיל.
לגבי אייסי, עשיתם ממנו סטופר הגנתי (כמו דיבה) ובפועל, להוציא חסימה אקראית, חטף סלים על הראש כמו כל שחקן אחר. היה נזק התקפי. בנדר עם 2:13 ומסה יהווה הרתעה גדולה יותר בצבע והתרומה ההתקפית שלו כבר טובה מזו של אייסי למרות שלא שיחק משחק אחד.
29 ספטמבר 2020, 13:14
Hujirat כתב:WendelA כתב:Hujirat כתב:TAYO כתב:לא מבין את ההתלהבות מהסגל של מכבי. אולי זה רק אני מפספס משהו אבל בלי אבדיה ובלי בלאק, ההגנה שלנו לא תעמוד בלחץ. אני גם חושב שכהן היה שחקן הרבה יותר קריטי ומשמעותי ממה שמייחסים לו כאן ואני בספק אם בנדר מצויד באופי המתאים ללחץ במכבי.
לקחת קבוצה של שחקני הגנה בינוניים כמו שציינת ולבנות מהם קבוצת הגנה טובה זו לא מאגיה.
אני מזכיר לך תקופת משחקים עם 8 שחקני רוסטר ודקות ארוכות מגייק כהן ועוד כל מיני המצאות ואילוצים ועדיין הייתה הגנה טובה שניצחה משחקים.
29 ספטמבר 2020, 14:59
TAYO כתב:לא מבין את ההתלהבות מהסגל של מכבי...
01 אוקטובר 2020, 19:44
01 אוקטובר 2020, 20:35
איך זה חוקי? סגרShay_uzan כתב:רועי כהן: מכבי שיחקה בחשאי מול הפועל חולון בשבת וניצחה אותה
01 אוקטובר 2020, 20:35
מותר לקבוצות בין לאומיות להתאמן...שמואל1 כתב:איך זה חוקי? סגרShay_uzan כתב:רועי כהן: מכבי שיחקה בחשאי מול הפועל חולון בשבת וניצחה אותה
01 אוקטובר 2020, 20:37
חולון בינלאומית?Shay_uzan כתב:מותר לקבוצות בין לאומיות להתאמן...שמואל1 כתב:איך זה חוקי? סגרShay_uzan כתב:רועי כהן: מכבי שיחקה בחשאי מול הפועל חולון בשבת וניצחה אותה
01 אוקטובר 2020, 21:07
שמואל1 כתב:חולון בינלאומית?Shay_uzan כתב:מותר לקבוצות בין לאומיות להתאמן...שמואל1 כתב:איך זה חוקי? סגרShay_uzan כתב:רועי כהן: מכבי שיחקה בחשאי מול הפועל חולון בשבת וניצחה אותה
01 אוקטובר 2020, 21:57
Shay_uzan כתב:רועי כהן: מכבי שיחקה בחשאי מול הפועל חולון בשבת וניצחה אותה
01 אוקטובר 2020, 22:04
גם זה קיבל התיחסות בדיווח, בשביל לא לתקוע אצבע בעין לקבוצות בליגהעידן כתב:Shay_uzan כתב:רועי כהן: מכבי שיחקה בחשאי מול הפועל חולון בשבת וניצחה אותה
אם זה מותר אז למה זה בחשאי?
מה לגבי השבועות הקרובים אגב? יש מצב למשחקי אימון (בחשאי או שלא)? יהיה קשה מאוד להיכנס לכושר עם משחק אחד בשבוע...
15 אוקטובר 2020, 17:25
15 אוקטובר 2020, 17:37
Shay_uzan כתב:רושם את זה פה כי זה הכי קרוב למה שאני רוצה.
למכבי חסר 4 שיעלה את מגוון האפשרויות ההתקפיות וההגנתיות.
במילה אחת: סטודמאייר
במילה נוספת אם לא היה פצוע: אייסי
שנה שעברה היה לנו את קלויארו, אייסי, סטודמאייר ואבדיה שיכלו לשחק בעמדה הזאת.
השנה זה בנדר וקלויארו
15 אוקטובר 2020, 17:41
15 אוקטובר 2020, 17:44
אני זוכר שהוא שיחק גם הרבה ב4 עונה שעברהשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:רושם את זה פה כי זה הכי קרוב למה שאני רוצה.
השנה זה בנדר וקלויארו
סטדומאייר 5.
15 אוקטובר 2020, 17:48
Shay_uzan כתב:אני זוכר שהוא שיחק גם הרבה ב4 עונה שעברהשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:רושם את זה פה כי זה הכי קרוב למה שאני רוצה.
השנה זה בנדר וקלויארו
סטדומאייר 5.
אני יודע שהוא 5 אבל שאייסי פצוע, אני רוצה את אמארה פה
15 אוקטובר 2020, 17:51
15 אוקטובר 2020, 17:52