הסגל שלכם לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונה הבאה

הודעהעל ידי docariel » 11 יוני 2012, 16:51

yellowaura כתב:מבחינה מציאותית. סגל שנראה לי אפשרי:

C- אלכס מאריץ', גיאורגי שרמדיני
PF- דבון ג'פרסון, ליאור אליהו
SF- דווין סמית', גיא פניני
SG- פטריק בוורלי, סילבן לאנדסברג, יותם הלפרין
PG- ארון ג'קסון, יוגב אוחיון

אני מסכים עם פליקס שעמדת הסנטר במיוחד לא ממש מושכת השנה אבל אין מה לעשות.
אני הייתי שמח לראות את מירוטיץ' בעמדת הסנטר ומקאלב בעמדת הגארד אבל זה לא יקרה.
ישנם אילוצים מסוימים כגון שרמדיני ובלו שלפי דעתי לא ימשיך.

בכל מקרה מדובר בסגל ריאלי לטעמי.
ג'קסון לפי דעתי יחתום בסוף במכבי (זה בינו לבין פרקינס).
במקום לאנגפורד היקר הייתי שמח לראות את בוורלי שלטעמי היום מעט יותר זול ממנו ונותן עוד שחקן שיכול בעת הצורך לשחק גם רכז או מוביל כדור.
בנוסף בוורלי מתאים למשחק הלחץ בהגנה שבלאט אוהב (4 שחקני לחץ טובים בקו האחורי: סמית', בוורלי, אוחיון וג'קסון).
לצד מאריץ' ושרמדיני צריך שחקן אתלטי בעמדה 4. מאריץ' שיחק היטב עם רוברטס בפרטיזן ושרמדיני יודע למסור היטב לגבוהים שנעים טוב. הייתי שמח לראות את ג'פרסון שנתן עונת MVP ברוסיה ועדיין יהיה שחקן צעיר במחיר זול יחסית.

יתרונות: זה סגל שנראה לי אפשרי ואטרקטיבי יחסית. סגל אתלטי, אמריקאי. סגל שיכול לרוץ אך גם לשחק משחק עומד. 4 שחקני הגנה טובים בקו האחורי
חסרונות: 1. ג'פרסון שחקן אתלטי וטוב בהתקפה אך רזה יחסית, לא גבוה במיוחד. מבחינה הגנתית וברמות הגבוהות סימן שאלה.
2. האם ג'קסון מסוגל להיות הגו טו גאי. מסיבה זו הייתי מעדיף את מקאלב אך גם מסיבה זו אני מעדיף את ג'קסון על פרקינס
3. האם מאריץ' יחזור ל70% מהיכולת בפרטיזן. אם כן הרכישה השתלמה

סגל מאוד טוב לדעתי, הייתי עושה שני שינויים.
דרייפר במקום ג׳קסון ( כבר כנראה לא יגיע),יתרון אדיר הוא היד של דרייפר משלוש.
שינוי שני,הייתי מוסיף את ג׳יימס כגבוה נוסף.
אהבתי את העניין עם ג׳פרסון,יכול להיות תחליף לא רע בכלל לבלו.
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 16:52

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מי זה בארון הזה?

ג׳ימי בארון מלוגאן, הלונג שוטר הזה..
(סרטון בעמוד הקודם)

אה ג'ימי בארון מהליגה הספרדית
לא הייתי רוצה אותו
הוא ג'ייסי קארול לעניים אבל גם היכולת בהתאם..הוא מאוד מאוד חד-גוני(מאוד!!)

אני יודע, אבל כגארד חמישי זול מאוד אין לי בעיה שיבוא..
הוא קלעי שלשות ענק ויכול לתת 15 דקות ביורוליג למקרה ואחד הגארדים לא יפגעו..
במקרה הרע טעות זולה, במקרה הטוב יהיה לנו פה סוג של קארול עם 50% לשלוש ביורוליג..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 18:00

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מי זה בארון הזה?

ג׳ימי בארון מלוגאן, הלונג שוטר הזה..
(סרטון בעמוד הקודם)

אה ג'ימי בארון מהליגה הספרדית
לא הייתי רוצה אותו
הוא ג'ייסי קארול לעניים אבל גם היכולת בהתאם..הוא מאוד מאוד חד-גוני(מאוד!!)

אני יודע, אבל כגארד חמישי זול מאוד אין לי בעיה שיבוא..
הוא קלעי שלשות ענק ויכול לתת 15 דקות ביורוליג למקרה ואחד הגארדים לא יפגעו..
במקרה הרע טעות זולה, במקרה הטוב יהיה לנו פה סוג של קארול עם 50% לשלוש ביורוליג..

50% ל3? הוא קלע 33% ל3 בליגה הספרדית.
לדעתי זה די מיותר להחזיק עוד גארד בכיר, ועוד זר. 4 גארדים בכירים זה יותר ממספיק. עוד אחד זה סתם בזבוז כסף
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2012, 18:37

אוקיי, על פי התבטאויותיו של פדרמן כף רגלו של אוחיון לעולם לא תדרוך יותר בנוקיה, ולכן אני צריך לעשות התאמות מעכשיו. דווקא עכשיו פרקינס כן בא לי טוב, כי הוא יכול להביא בדיוק את מה שאוחיון הביא. הייתי רוצה לראות סגל בסגנון הזה:
1. ג׳קסון, פרקינס
2. לנגפורד, הלפרין, לנדסברג
3. סמית, פניני
4. אליהו, זר
5. מאריץ, שרמדיני.

סביר מאוד להניח שיהיה שחקן 12 ישראלי, רוט או טיוס לדעתי.

אפשרות אחרת, אם לנגפורד עוזב, היא להרוויח את כספי הביי אאוטים למיניהם והחסכונות למיניהם (לנגפורד, בורשטיין, מצ׳באן, אוחיון) ולהביא 2 קליברים: אחד מהם יכול להיות אידסון, שיכול לתת גיבוי ב-4 עמדות. לגבי השני אני פתוח להצעות, אולי גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, שחקן סטייל טלטוביץ׳.
er79

הודעהעל ידי שחף » 11 יוני 2012, 18:53

טלטוביץ'? נראה לך שמכבי תקבל 2 מיליון דולר על אוחיון?
שחף

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2012, 18:58

אמרתי בסגנון של טלטוביץ, לא הוא עצמו
er79

הודעהעל ידי שחף » 11 יוני 2012, 18:59

er79 כתב:אמרתי בסגנון של טלטוביץ, לא הוא עצמו

בכל אופן למכבי אין כסף להביא את פרקינס בתור רכז מחליף לג'קסון(ולא בטוח אם יש לה כסף לאחרון).
שחף

הודעהעל ידי Chen » 11 יוני 2012, 19:03

קשה לי להאמין שיהיה שינוי משמעותי בסגל אם אוחיון לא יהיה, אולי ישקיעו קצת יותר ברכז ראשון, אבל אני בספק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2012, 19:09

תלוי, פדרמן רמז בראיון שהוא לא פוסל שאוחיון ״ייקנה״ על ידי קבוצה עוד העונה, אבל במחיר שמכבי תקבע. אני לא אתנגד אם מכבי תעשה קופה של מליון דולר על הפישר הזה. תוסיפו לזה כספים נוספים שיתפנו על חשבון מצבאן וטל ואפשר לקנות לפחות רכז אחד טוב, אולי אפילו גם לנסות לצרף את פרקינס בכל זאת. אבל נחכה לראות איך יתפתחו העניינים עם יוגב ולנגפורד בימים הקרובים
er79

הודעהעל ידי מתAMסרת » 11 יוני 2012, 19:35

er79 כתב:תלוי, פדרמן רמז בראיון שהוא לא פוסל שאוחיון ״ייקנה״ על ידי קבוצה עוד העונה, אבל במחיר שמכבי תקבע. אני לא אתנגד אם מכבי תעשה קופה של מליון דולר על הפישר הזה. תוסיפו לזה כספים נוספים שיתפנו על חשבון מצבאן וטל ואפשר לקנות לפחות רכז אחד טוב, אולי אפילו גם לנסות לצרף את פרקינס בכל זאת. אבל נחכה לראות איך יתפתחו העניינים עם יוגב ולנגפורד בימים הקרובים

זהו ? הפכנו להיות מקבצי נדבות ? אנחנו לא מעשירי אירופה, אבל גם לא בין העניים שבהם.
ברור שמכבי יכולה לקנות לפחות רכז אחד טוב. השאלה איך מכבי תבחר לחלק את העוגה התקציבית שיש לה. איפה תשקיע יותר ואיפה פחות.
אם אין לנו רכז, סביר שיהיה פה רכז אחד טוב, אפילו טוב מאד. לפחות זה?...
אני מתעקשת להשאר אופטימית (בינתיים).
מתAMסרת

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יוני 2012, 19:37

er79 כתב:תלוי, פדרמן רמז בראיון שהוא לא פוסל שאוחיון ״ייקנה״ על ידי קבוצה עוד העונה, אבל במחיר שמכבי תקבע. אני לא אתנגד אם מכבי תעשה קופה של מליון דולר על הפישר הזה. תוסיפו לזה כספים נוספים שיתפנו על חשבון מצבאן וטל ואפשר לקנות לפחות רכז אחד טוב, אולי אפילו גם לנסות לצרף את פרקינס בכל זאת. אבל נחכה לראות איך יתפתחו העניינים עם יוגב ולנגפורד בימים הקרובים

אם מכבי תקבע תג מחיר עבור אוחיון של מיליון דולר, אף קבוצה לא תיקח אותו ואז הוא יהיה מחוייב להישאר במכבי, רק שאז הוא יישאר אם פרצוף תחת כל העונה ולא נראה לי שמכבי רוצה את זה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 19:39

חנו'ש כתב:

אם מכבי תקבע תג מחיר עבור אוחיון של מיליון דולר, אף קבוצה לא תיקח אותו ואז הוא יהיה מחוייב להישאר במכבי, רק שאז הוא יישאר אם פרצוף תחת כל העונה ולא נראה לי שמכבי רוצה את זה.

לא מיליון דולר, אבל כן אפשר לעשות קופה יפה מאוד. בטח אם הקבוצה שרוצה אותו זה קבוצה עשירה כמו קובן
לגבי הסגל, הכסף שנקבל ממנו, יכול לעזור להביא לפה רכז ברמה. אם זה יקרה, לא רואה בעיה שהלפרין יהיה רכז שני

ג'קסון/אוקיץ', הלפרין
לאנגפורד, לנדסברג
סמית', פניני
מאצ'בן, ליאור
מאריץ', שרמאן, טיוס

נראה לי מעולה
asafb96

הודעהעל ידי gandya » 11 יוני 2012, 19:43

חנו'ש כתב:

אם מכבי הייתה קבוצה שבעליה מוכנים להוציא כסף מהכיס(הרבה כסף), אז כמו שעושים בקבוצות ספורט עשירות וגדולות היינו רואים את הפישר יוגב מתייבש שנה שלמה על הספסל, ונראה מי בעוד שנה היה נותן לו חוזה של 800K, אבל מאחר וזה לא המצב, מכבי דדרוש ביי-אוט סביר בשביל להיפטר מיוגב, 500K זה מחיר סביר(250K כבר מוכנים לשלם עבור העילוי יוגב). 500K+ ה350K שרצו לתת ליוגב השנה זה הרבה יותר ממספיק לרכז שני בחשיבותו, יוגב, שלום ולא להתראות.
gandya

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2012, 19:45

על פי השמועות דווקא תג המחיר הזה כבר ננקב על ידי מלאכה וקובאן, אז אל תהיה בטוח
er79

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 19:48

asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:

לא מיליון דולר, אבל כן אפשר לעשות קופה יפה מאוד. בטח אם הקבוצה שרוצה אותו זה קבוצה עשירה כמו קובן
לגבי הסגל, הכסף שנקבל ממנו, יכול לעזור להביא לפה רכז ברמה. אם זה יקרה, לא רואה בעיה שהלפרין יהיה רכז שני

ג'קסון/אוקיץ', הלפרין
לאנגפורד, לנדסברג
סמית', פניני
מאצ'בן, ליאור
מאריץ', שרמאן, טיוס

נראה לי מעולה

קונה את הסגל שלך בשתי ידיים אבל לצערי הוא לא ריאלי: ג'קסון ואוקיץ יקרים מדי, בוודאי אם לנגפורד נשאר. אני מניח שבמקרה הטוב נראה יחד עם יותם בעמדת הרכז את שאראס או את פרקינס. מצ'באן גם כנראה יקר מדי וצפוי להגיע 4 זול ממנו, מישהו כמו דולמאן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 19:53

קודי כתב:
asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:

ג'קסון/אוקיץ', הלפרין
לאנגפורד, לנדסברג
סמית', פניני
מאצ'בן, ליאור
מאריץ', שרמאן, טיוס

נראה לי מעולה

קונה את הסגל שלך בשתי ידיים אבל לצערי הוא לא ריאלי: ג'קסון ואוקיץ יקרים מדי, בוודאי אם לנגפורד נשאר. אני מניח שבמקרה הטוב נראה יחד עם יותם בעמדת הרכז את שאראס או את פרקינס. מצ'באן גם כנראה יקר מדי וצפוי להגיע 4 זול ממנו, מישהו כמו דולמאן.

העניין הוא שאם מוכרים את אוחיון, מכניסים סכום בכלל לא רע (במידה ומוכרים אותו לקבוצה כמו קובן שמוכנה לשים סכום גדול)
מאצ'בן ממש לא יקר מדי. ירוויח ירוויח 650-750 אלף דולר. לא הרבה יותר, אם בכלל, משחק כמו דולמן. על פערי האיכות אין מה לדבר, אבל עם או בלי קשר למשכורת, כנראה שלא נראה אותו לצערי שנה הבאה פה. מסיבה באמת לא ברורה.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 19:56

לא יודע מדוע אנשים ממשיכים להתעקש על על מצ'אבן כשברור שמכבי לא מחזירה אותו והוא רוצה לעזוב למקום אחר.

אני חושב שאחרי שאוחיון הולך, כנראה, אין יותר משחקים בעמדת הרכז וחיבים ללכת על רכז בכיר.
מכבי תראה רצינות אם תגיש חוזים לרכזים הפנוייים הבכירים שנשארו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יוני 2012, 19:59

yarinsaky כתב:לא יודע מדוע אנשים ממשיכים להתעקש על על מצ'אבן כשברור שמכבי לא מחזירה אותו והוא רוצה לעזוב למקום אחר.

אני חושב שאחרי שאוחיון הולך, כנראה, אין יותר משחקים בעמדת הרכז וחיבים ללכת על רכז בכיר.

אני מסכימה.
כל עוד אוחיון היה כאן חשבתי גם שניתן אולי להמר על עמדת הרכז כי יש לנו רשת ביטחון בדמותו של אוחיון שהוכיח את עצמו העונה.
עכשיו אין שום מקום להמר בעמדה הזו!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 20:00

yarinsaky כתב:לא יודע מדוע אנשים ממשיכים להתעקש על על מצ'אבן כשברור שמכבי לא מחזירה אותו והוא רוצה לעזוב למקום אחר.

לגבי מאצ'באן..
מישהו רשם פה לאחרונה (נראה לי פליקס) שהוא רוצה פה מישהו שדופק דאנקים כזה ולא מישהו שעסוק בלזרוק שלשות ואני מסכים..
אני רוצה מישהו שיהיה כזה מלך הריחבה, שיהיה אכזרי כזה, שנייה את לא שם לב הוא דופק דאנק, מסדרים לו תרגילים של חתיכה מאחורה לאליאופ, ריבאונד התקפה, נמאס מאיזה אינטיליגנט שיקלע מבחוץ, צריך מישהו רע ואכזרי כזה..
(במילים אחרות, שחור אתלט)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 20:01

שמע, כנראה שהוא יעזוב, פשוט רשמתי את הסגל שאני רוצה. גם לי מותר לפנטז :roll:
כרגע הוא עוד פה אז יש קצת תקווה
מסכים בקשר לרכז. אם אוחיון עוזב, צריך ללכת בכל הכח לאחד מה3-ג'קסון, אוקיץ' או דה קולו
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, גל גל ו־10 אורחים