המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אולי זה סתם גורם לקידום הלפרין
6 לב צהוב כתב:אם הוא בנוסף להלפרין אני יכול להבין את זה זה בסך הכל השנה הוא הוכיח שהוא יכול לשחק ברמה גבוהה ויכול להשתלב בסדר כרכז מחליף לליגה ולאדריאטית
where is the love? כתב:אותי כאוהד זה מאוד מאכזב, במיוחד מה שעושים לפרקינס.
פרקינס יחזור לעצמו ויהיה שחקן הוא יוכל לפחות לכפות על העזיבה של אידסון שעזר במרקם ההגנתי, אבל לא בואו נעליב אותו זה מה שהם רוצים.....
חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין על מה הכעס.
בקיץ מכבי החתימה שחקן ישראלי חצי-נכה לשלוש עונות עבור 600 אלף דולר ברוטו לעונה.
על זה שהשחקן הזה ממשיך עוד עונה, אף אחד לא מתרעם, אז למה שההתעניינות ברוט תהיה דבר כל-כך רע?
where is the love? כתב:אני ממש מתוסכל וכועס, אתמול אחד השחקנים הכי טובים שלנו עזב לברצלונה.
מכבי קבלה כסף מהיורוליג ומהאוהדים מאתנו, במקום שנראה אותם מרימים ראש ומחתימים לנו מישהו לעמדה 3 ועוד משהו לעמדה 2 ברמה, ומשאירים את פרקינס וגם את הקו הקדמי, הם מתעסקים בשטויות כמו הנדריקס או מאצבן? מתעסקים בהצעות מעליבות לפרקינס? מתעסקים במורן רוט(שאגב אני לא מוריד מכבודו, הוא שחקן טוב להשלמת הסגל) אבל הלו איפה התותחים הכבדים שהבטחתם?
אמרתם שיהיה טוב באדריאטית אפילו שכנעתם את בלאט, אז למה אתם עכשיו רבים איתו על הנדריקס ומאצבן?
מתעסקים בכלום ובשום דבר כמו שהקוף אומר, אני יודע שאני לא מבין כמוהם, אבל אותי כאוהד זה מאוד מאכזב, במיוחד מה שעושים לפרקינס.
פרקינס יחזור לעצמו ויהיה שחקן הוא יוכל לפחות לכפות על העזיבה של אידסון שעזר במרקם ההגנתי, אבל לא בואו נעליב אותו זה מה שהם רוצים.....
אני אומר תנו לנו את גרונפלד בעמדה 3, את רוט בעמדה 2 , תעשו מה שאתם רוצים, רק דבר אחד אל תעשו,
אל תוליכו אותנו שקרים ושולל, אנחנו אוהדי מכבי ת"א נאמנים ונתמוך בקבוצה ובכל שחקן, אבל אנחנו לא מטומטמים, אנחנו יודעים מתי עובדים עלינו.
נמאס כבר שההנלה עובדת עלינו, נמאס מהשקרים, תגידו לנו את האמת בפנים, אל תוליכו אותנו שולל, מספיק האמנו לכך שגם צאק ישאר, למרות שאני מבין שבסכומים האלו מכבי לא יכלה להביא את צאק.
מכבי יכולה להשאיר את מאצבן והנדריקס ופרקינס ולהביא את הלפרין ושחקן ברמה לעמדה 3 אפילו טוב יותר ממחייה, וגם להשלים את הסגל עם רוט ולנדסברג...הם יכולים לעשות את זה, אני לא מבין למה הם לא עושים את זה ונמאס לי כבר לשער ולכאוס, אבל לפחות אל תעבדו עלינו.
סליחה אני ממש כועס, אין בכוונתי לפגוע ולהעליב, אבל האמת פה שהמצב לא מבשר טוב.
ואני עדיין נותן קרדיט ענק להנהלה על השארותו של פארגו, לפחות את זה יש לנו.
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני לא מבין על מה הכעס.
בקיץ מכבי החתימה שחקן ישראלי חצי-נכה לשלוש עונות עבור 600 אלף דולר ברוטו לעונה.
על זה שהשחקן הזה ממשיך עוד עונה, אף אחד לא מתרעם, אז למה שההתעניינות ברוט תהיה דבר כל-כך רע?
אף אחד לא מתרעם על זה כי השחקן הזה נמצא כבר במכבי ומשום מה הוא נחשב סמל..אל תשאל אותי למה![]()
תאמין לי שאם הוא היה בקבוצה אחרת והיה מועמד הייתה את אותה התרעמות(שזה צביעות אבל אין מה לעשות)
חביב אורנג'ד כתב:בתור אוהד מכבי, אני גאה בכך שההנלה מסתכלת קדימה וכבר עכשיו חושבת קדימה.
אני מקווה שלגבי אותו שחקן שהוחתם עבור סכום מופקע, יסיקו מסקנו ויביאו במקומו את הלפרין או לאנדסברג.
בנתיים, אפשר רק לברך על מהלכיה של מכבי עד כה.
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:בתור אוהד מכבי, אני גאה בכך שההנלה מסתכלת קדימה וכבר עכשיו חושבת קדימה.
אני מקווה שלגבי אותו שחקן שהוחתם עבור סכום מופקע, יסיקו מסקנו ויביאו במקומו את הלפרין או לאנדסברג.
בנתיים, אפשר רק לברך על מהלכיה של מכבי עד כה.
קדימה??
מורן רוט בן 28!!! אפילו כדיר היה החתמה הרבה יותר הגיונית מזו, הוא לפחות צעיר עדיין ויש תקווה.
אם יחתום ל-3 שנים הוא יסיים את החוזה בגיל 31, הגיל של בורשטיין וגרין....![]()
מקסימום תחתימו אותו בשביל ההרכב המשני שיעביר את הזמן בליגת קופל, אבל למה ל-3 שנים?
למה לא לשנה? מה קרה? מפחדים שתבוא בארסה אחרי שנה ותגנוב אותו??![]()
הרי ברור שבאיזה שהוא שלב יחפשו להיפטר מהחוזה מה שיעלה כסף למכבי או שישאילו אותו מה שגם יעלה כסף למכבי או שישאירו אותו על תקן יניב גרין הבא מה שעדיין יעלה כסף למכבי.
אז למה זה טוב?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Mitelka ו־15 אורחים