14 אוקטובר 2020, 21:59
לא סתם השחקנים הפצירו בהנהלה להשאיר את אייסי. הקשיחות שלו מדבקת.TAYO כתב:אייסי שיחק בממוצע מעל 20 דקות למשחק מההתחלה. כהן שיחק בהתאם ליריבה, לפעמים יותר ופעמים בכלל לא. אין לי בעיה יותר מדי גדולה עם החלפה של בלאק בזיזיץ׳ אבל ניכר שמשהו באנרגיות בלי אייסי פשוט לא אותו הדבר. אני יודע שאת לא מייחסת כנראה הרבה מדי ערך לרוח הקבוצה, אבל בעיניי זה קריטי. לא פחות. אז כהן ואייסי זו אבידה.Holiday_Armadillo כתב:אייסי וג'ייק כהן לא היו שחקני מפתח בתחילת העונה אז אני לא יודעת מה הפואנטה פהTAYO כתב:זה בסדר, לוקח זמן להתרכך ולהודות בטעות. אבל יד על הלב, לא הייתי חוזרת עכשיו להרכב שפתח את העונה שעברה בלי למצמץ?Holiday_Armadillo כתב:אני ממש לא מתגעגעת אליהםTAYO כתב:בדיוק. אבל אני הבטחתי לך שתגעגעי לאייסי ולג׳ייק כהן. ואם לא הם, אז למה ולנסיה יכולה להחתים את קאליניץ׳ ודריק וויליאמס ואנחנו תקועים עם בנדר וקלויארו שחקן חמישיה מרכזי?
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה שהביאו שחקנים לא נכונים לא אומר שאני מתגעגעת לשחקנים שלא רציתי
14 אוקטובר 2020, 21:59
14 אוקטובר 2020, 22:02
שמואל1 כתב:לא סתם השחקנים הפצירו בהנהלה להשאיר את אייסי. הקשיחות שלו מדבקת.TAYO כתב:אייסי שיחק בממוצע מעל 20 דקות למשחק מההתחלה. כהן שיחק בהתאם ליריבה, לפעמים יותר ופעמים בכלל לא. אין לי בעיה יותר מדי גדולה עם החלפה של בלאק בזיזיץ׳ אבל ניכר שמשהו באנרגיות בלי אייסי פשוט לא אותו הדבר. אני יודע שאת לא מייחסת כנראה הרבה מדי ערך לרוח הקבוצה, אבל בעיניי זה קריטי. לא פחות. אז כהן ואייסי זו אבידה.Holiday_Armadillo כתב:אייסי וג'ייק כהן לא היו שחקני מפתח בתחילת העונה אז אני לא יודעת מה הפואנטה פהTAYO כתב:זה בסדר, לוקח זמן להתרכך ולהודות בטעות. אבל יד על הלב, לא הייתי חוזרת עכשיו להרכב שפתח את העונה שעברה בלי למצמץ?Holiday_Armadillo כתב:אני ממש לא מתגעגעת אליהם
זה שהביאו שחקנים לא נכונים לא אומר שאני מתגעגעת לשחקנים שלא רציתי
אין למכבי שחקן קשוח בעמדה 4.
14 אוקטובר 2020, 22:02
קשיחות זאת לא סיסמה, אלא סקיל של שחקן כדורסל. משהו שאין לבנדר למשל.Holiday_Armadillo כתב:שוב פעם התחלנו עם סיסמאות כמו ''קשיחות''
כאילו לא למדנו כלום
מה השלב הבא? נחזור ל''מחוספס''?
14 אוקטובר 2020, 22:04
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:רסקין צודק.סומבץ כתב:רסקין פשוט השדרן הכי הגרוע בהיסטוריה.
אחרי שנים ביורוליג הוא עוד חושב שכל מי שלא צסקא ברצלונה וכאלה הוא ברמה של הפועל כפר סבא.
הכי מצחיק שברבע הראשון הוא האשים את ווילבקין שמכריח זריקות, כשהוא בכלל עם 0 מ-0 מהשדה. איזה טימטום.
שיעזוב אותנו בשקט ויתרכז בנינג'ות שלו. ושייקח איתו את גור.
באיירן בבית זה משחק שאסור להפסיד, בתכלית האיסור. זה הפסד איום עם השלכות קשות להמשך העונה.
אין מצב שרסקין זה לא שמואל.
A.Parker כתב:אדגר פו כתב:ההרכב בשנה שעברה היה אתלטי וזריז יותר, מרגיש לי קצת כבדות בינתיים בציוותים.
לא צריך כבר לסגור גולל כאן על הקבוצה. שיחקנו מעט מאוד משחקים העונה ושחקנים לא בכושר. רק לקראת דצמבר נוכל לראות כיוון מסויים לקבוצה לדעתי, אם בכלל תהיה עונה.
נכון, אבל צהבת...
האחוזים שלו לא מעניינים אותי.A.Parker כתב:שמואל1 כתב:לא סתם השחקנים הפצירו בהנהלה להשאיר את אייסי. הקשיחות שלו מדבקת.TAYO כתב:אייסי שיחק בממוצע מעל 20 דקות למשחק מההתחלה. כהן שיחק בהתאם ליריבה, לפעמים יותר ופעמים בכלל לא. אין לי בעיה יותר מדי גדולה עם החלפה של בלאק בזיזיץ׳ אבל ניכר שמשהו באנרגיות בלי אייסי פשוט לא אותו הדבר. אני יודע שאת לא מייחסת כנראה הרבה מדי ערך לרוח הקבוצה, אבל בעיניי זה קריטי. לא פחות. אז כהן ואייסי זו אבידה.Holiday_Armadillo כתב:אייסי וג'ייק כהן לא היו שחקני מפתח בתחילת העונה אז אני לא יודעת מה הפואנטה פהTAYO כתב:זה בסדר, לוקח זמן להתרכך ולהודות בטעות. אבל יד על הלב, לא הייתי חוזרת עכשיו להרכב שפתח את העונה שעברה בלי למצמץ?
אין למכבי שחקן קשוח בעמדה 4.
השימוש היחיד בשורש ד.ב.ק שאפשר לקשר אליו, זה דבק הנגרים שהוא מביא איתו לכל התקפה
14 אוקטובר 2020, 22:05
סומבץ כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:רסקין צודק.סומבץ כתב:רסקין פשוט השדרן הכי הגרוע בהיסטוריה.
אחרי שנים ביורוליג הוא עוד חושב שכל מי שלא צסקא ברצלונה וכאלה הוא ברמה של הפועל כפר סבא.
הכי מצחיק שברבע הראשון הוא האשים את ווילבקין שמכריח זריקות, כשהוא בכלל עם 0 מ-0 מהשדה. איזה טימטום.
באיירן בבית זה משחק שאסור להפסיד, בתכלית האיסור. זה הפסד איום עם השלכות קשות להמשך העונה.
אני יותר חושש עכשיו ממשהו אחר. פתאום היכה בי שרסקין מכיר הרבה נינג'ות.
אז... רסקין הוא השדר הטוב בהיסטוריה! רסקין לא טועה לעולם!!!
אבל גור לא טוב
14 אוקטובר 2020, 22:45
Cobra כתב:סומבץ כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:רסקין צודק.סומבץ כתב:רסקין פשוט השדרן הכי הגרוע בהיסטוריה.
אבל גור לא טוב
יותר דחוף להעיף את שלף מאשר רסקין
14 אוקטובר 2020, 22:47
דני נוימן לפחות פרשן.סומבץ כתב:Cobra כתב:סומבץ כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:רסקין צודק.
אבל גור לא טוב
בהחלט. הוא הדני נוימן של הכדורסל
14 אוקטובר 2020, 22:47
15 אוקטובר 2020, 00:11
15 אוקטובר 2020, 01:47
שמואל1 כתב:דני נוימן לפחות פרשן.סומבץ כתב:Cobra כתב:סומבץ כתב:אחדשיודע כתב:אין מצב שרסקין זה לא שמואל.
אבל גור לא טוב
בהחלט. הוא הדני נוימן של הכדורסל
גור שלף לא מפרשן, הוא סתם מתאר את המשחק. לא מביא שום ערך מוסף לצופה.
איפה הוא ואיפה האוזמן.
15 אוקטובר 2020, 05:09
15 אוקטובר 2020, 05:21
קודם כל אני לא מבין מאיפה הקביעה שבנדר עוד יהיה טוב? מתי עד היום הוא היה טוב בקריירה שלו?Jack55 כתב:אני חושב שאנשים פה לוקחים את הדברים למקומות מאוד רחוקים ולא פרופורציונליים.
נכון זה משחק שמכבי חד משמעית לא היו צריכים להפסיד וכנראה עוד נצטער על זה בהמשך, אבל עדיין לא צריך לקפוץ למסקנות קיצוניות כל כך מהר.
קודם כל זה היה משחק רע של הרבה שחקנים טובים שעוד יהיו טובים השנה כמו בנדר, האנטר, בראיינט וגם דורסי.
השחקנים לא הופיעו ועשו הרבה שטויות וזאת התוצאה, אם היו יותר מרוכזים וטובים אין לי ספק שהמשחק הזה היה שלנו ועובדתית היינו שנייה מלגנוב אותו גם ביכולת הנוראית הזאת.
וגם יאניס היה לא משהו היום, הוא הכניס במהלך המשחק חמישיות דיי הזויות ולא יעילות ובעיניי 2 הטעויות הכי קריטיות היו לספסל את ג'ונס ולשחק עם האנטר ב5 דק' האחרונות במקום עם זיזיץ'.
נקודות האור מבחינתי הם קודם כל זיזיץ שהוכיח מה הוא שווה וזה עושה טוב בלב לדעת שיש לנו סנטר מאוד איכותי שעוד יראה דברים יפים העונה.
וכמובן גם סקוטי ששוב פעם מתעלה על עצמו במאני טיים ונתן משחק ענק של 27 נק', 7 אס' ומדד 30 (רחוק 2 נק' משיא קריירה אגב וגם המדד והנקודות הכי גבוהים בכל המחזור).
יום שישי זה יהיה משחק סופר קריטי להמשך כי אחריו מחכים לנו כמה מפגשים לא פשוטים בכלל כמו פנר, אנדולו, ריאל וכו'.
אני חושב שנראה יותר טוב בשישי כי היום פשוט כל שחקני המפתח שלנו לא הגיעו למשחק ולא היו פה.
15 אוקטובר 2020, 08:42
15 אוקטובר 2020, 13:22
15 אוקטובר 2020, 13:52
15 אוקטובר 2020, 16:44
Hujirat כתב:שופי שוף כתב:יש לי תחושה ממש רעה לגבי היום. זה מרגיש כאילו הגל של ההפתעות שכבר פגע באפס ובריאל יפגע היום במכבי.
עד עכשיו באיירן מרשימה אותי מאוד לטובה- היא ניצחה בקלות את אלבה וכמעט ניצחה את מילאנו שמרשימה מאוד עד עכשיו. גם חוץ מזה אם אני זוכר נכון מכבי אף פעם לא הסתדרה עם קבוצות של טרנקיירי.
אני צופה קושי להתמודד עם ציפסר ולוציץ. מעניין שבריי עד עכשיו נראה רע וגם הוא אוהב להראות למכבי מה הם פספסו.
15 אוקטובר 2020, 18:14