המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אז היא מחוברת? לא הבנתי מה אתה בדיוק סותר כאן?שמואל1 כתב:לא, זה כי היא שיחקה שלושה משחקים עם נערי פוסטר. רק היום הם חזרו לסגל מלא, מן הסתם לא בכושר.TAYO כתב:חימקי לא מחוברת בעליל ורואים בדיוק למה היא כרגע אחרונה ביורוליג.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אמרת שהיא מקום כי היא לא מחוברת.TAYO כתב:אז היא מחוברת? לא הבנתי מה אתה בדיוק סותר כאן?שמואל1 כתב:לא, זה כי היא שיחקה שלושה משחקים עם נערי פוסטר. רק היום הם חזרו לסגל מלא, מן הסתם לא בכושר.TAYO כתב:חימקי לא מחוברת בעליל ורואים בדיוק למה היא כרגע אחרונה ביורוליג.
MTA2311 כתב:שוב אני אומר - גם בנדר ובטח זיזיץ שחקני כדורסל טובים. למאמן אין מושג מה עושים איתם. זה בסדר אגב, לכל אחד יש את הסגנון שלו. אבל אז צריך לשאול למה הם פה ואיך המאמן הסכים לכך.
MTA2311 כתב:שוב אני אומר - גם בנדר ובטח זיזיץ שחקני כדורסל טובים. למאמן אין מושג מה עושים איתם. זה בסדר אגב, לכל אחד יש את הסגנון שלו. אבל אז צריך לשאול למה הם פה ואיך המאמן הסכים לכך.
Holiday_Armadillo כתב:תגידו מה שבא לכם, זה נכוןקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אלי-הופ כזה ויש רק את הספסל שיתלהב מהמלך
עונה מדכאת
פולניה
בכדורגל לפחות לקהל בבית (לא לשחקנים במגרש) יש אפקטים של קהל, פה אווירה של מתנ''ס
Jack55 כתב:לא יאומן בלייזר עדיין על המגרש, יאניס אידיוט אמיתי
נו? לא כתבתי למה היא לא מחוברת.שמואל1 כתב:אמרת שהיא מקום כי היא לא מחוברת.TAYO כתב:אז היא מחוברת? לא הבנתי מה אתה בדיוק סותר כאן?שמואל1 כתב:לא, זה כי היא שיחקה שלושה משחקים עם נערי פוסטר. רק היום הם חזרו לסגל מלא, מן הסתם לא בכושר.TAYO כתב:חימקי לא מחוברת בעליל ורואים בדיוק למה היא כרגע אחרונה ביורוליג.
אני אומר שהיא מקום אחרון כי את רוב משחקיה העונה שיחקה עם נערי פוסטר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jack55 ו־12 אורחים