מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

הודעהעל ידי גל גל » 05 יוני 2011, 19:43

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:בתור אוהד מכבי, אני גאה בכך שההנלה מסתכלת קדימה וכבר עכשיו חושבת קדימה.
אני מקווה שלגבי אותו שחקן שהוחתם עבור סכום מופקע, יסיקו מסקנו ויביאו במקומו את הלפרין או לאנדסברג.
בנתיים, אפשר רק לברך על מהלכיה של מכבי עד כה.

קדימה??
מורן רוט בן 28!!! אפילו כדיר היה החתמה הרבה יותר הגיונית מזו, הוא לפחות צעיר עדיין ויש תקווה.
אם יחתום ל-3 שנים הוא יסיים את החוזה בגיל 31, הגיל של בורשטיין וגרין.... :unsure

מקסימום תחתימו אותו בשביל ההרכב המשני שיעביר את הזמן בליגת קופל, אבל למה ל-3 שנים?
למה לא לשנה? מה קרה? מפחדים שתבוא בארסה אחרי שנה ותגנוב אותו?? :::
הרי ברור שבאיזה שהוא שלב יחפשו להיפטר מהחוזה מה שיעלה כסף למכבי או שישאילו אותו מה שגם יעלה כסף למכבי או שישאירו אותו על תקן יניב גרין הבא מה שעדיין יעלה כסף למכבי.
אז למה זה טוב?

כי בעיקרון החוזה של מכבי עם האדריאטית הוא ל-3 שנים..

מה איפה שמעת את זה?

וכבר לא עדיף לשחק עם טישמן או שחקן צעיר אחר...אני לא מבין את זה תנו לציעירים להשתפשף גם ככה העתיד של הכדורסל הישראלי לא ורוד
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יוני 2011, 19:46

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:בתור אוהד מכבי, אני גאה בכך שההנלה מסתכלת קדימה וכבר עכשיו חושבת קדימה.
אני מקווה שלגבי אותו שחקן שהוחתם עבור סכום מופקע, יסיקו מסקנו ויביאו במקומו את הלפרין או לאנדסברג.

קדימה??
מורן רוט בן 28!!! אפילו כדיר היה החתמה הרבה יותר הגיונית מזו, הוא לפחות צעיר עדיין ויש תקווה.
אם יחתום ל-3 שנים הוא יסיים את החוזה בגיל 31, הגיל של בורשטיין וגרין.... :unsure

מקסימום תחתימו אותו בשביל ההרכב המשני שיעביר את הזמן בליגת קופל, אבל למה ל-3 שנים?
הרי ברור שבאיזה שהוא שלב יחפשו להיפטר מהחוזה מה שיעלה כסף למכבי או שישאילו אותו מה שגם יעלה כסף למכבי או שישאירו אותו על תקן יניב גרין הבא מה שעדיין יעלה כסף למכבי.
אז למה זה טוב?

כי בעיקרון החוזה של מכבי עם האדריאטית הוא ל-3 שנים..

זה לא אומר בהכרח שמכבי ישחקו באדריאטית לאורך כל ה-3 שנים הללו.
תחתימו אותו לעונה אחת, וראיתם כי טוב, תחתימו אותו לעוד עונה.
כמו שאמרתי, זה לא שאחרי עונה בארסה תרדוף אחריו.
את פארגו ופרקינס מחתימים לעונה אחת ואת רוט רוצים ל-3? מה ההיגיון בזה?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2011, 19:46

נכון,אבל מצד שני הם גם לא יכולים כל שנה להחליף את ''ממלאי החורים'' שישחקו בליגה..אז מחתימים אחד ל-3 שנים
ואני בטוחה במליון אחוז שיש להם איך לצאת מהחוזה הזה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יוני 2011, 19:48

כמו שהיה להם איך לצאת מהחוזה של גרין?? :roll:
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2011, 19:50

חנו'ש כתב:כמו שהיה להם איך לצאת מהחוזה של גרין?? :roll:

מכבי ב-3 השנים האחרונות קיבלה נסיון של 50 שנה..
אפילו מהחוזה של בורשטיין יש אפשרות לצאת..רק לצערי לא יממשו את זה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יוני 2011, 19:54

גם אם יהיו אופציות יציאה, זה עדיין יעלה להם כסף (לחג'ג' אם אני זוכרת נכון שילמו 100 אלף כדי לצאת מהחוזה איתו).
להחתים אותו לעונה לא יעלה גרוש למקרה שירצו לצאת.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 יוני 2011, 19:56

חנו'ש כתב:

קדימה??

אז למה זה טוב?

ולמה להשאיר את בורשטיין זה טוב?

למה כן רוט? הוא הרכז הישראלי שנתן את העונה הטובה ביותר, הוא בשיא הקריירה שלו, הוא מהיר מאוד (גם לרמות היורוליג), ניחן בראיית משחק טובה והוא אולי המוסר הישראלי הטוב ביותר.
בתור גארד רביעי או חמישי הוא בהחלט טוב וכבר עכשיו, הוא יותר טוב מהגארד השלישי של מכבי (טל בורשטיין).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 יוני 2011, 19:58

מהחוזה של גרין בוודאי שלא היתה אפשרות לצאת , אחרת מכבי היו מממשים את זה כי למרות שזה היה צעד די דבילי מהרגע הראשון וכל ילד ברחוב הבין את זה באיזשהו שלב החוזה שלו היה כל כך אבסורדי שאם היתה איזושהי פירצה מכבי היו לוקחים אותה.

האמת שגם לי לא ברור מה קשור עכשיו מורן רוט , אם יש למכבי כסף (ואין סיבה שלא) שישאירו קודם כל את הנדריקס שסוגר קו גבוהים מהטובים באירופה ויביאו את הלפרין +מחליף לאיידסון .

אחר כך שיבזבזו כסף על שטויות.

לגבי הכסף שיש למכבי - נכון ששידרגו שכר אבל ההכנסות הכוללות מהאדריאטית הם הרבה יותר מהכסף שמגיע ישירות מהמפעל בגלל השידרוג במחיר המנוי ותוספת שידורי טלוויזיה .

יחד עם הכסף שנחסך על סיום החוזה של גרין ופיני מכבי מגיעים לסכום מינימלי של 5 מילין דולר עודף על השנה האחרונה וזה יהיה קצת מגוחך אם מישהו יגיד שאין כסף.
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 05 יוני 2011, 20:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2011, 20:00

אותי אישית מדאיג שעדיין לא אמרו כלום על גרין..
זה כמו אלה שאוהבים תאוריות קונספירציה..''עד שלא נראה את הגופה של אוסאמה(משום מה רשמתי אובמה),לא נאמין שהוא מת''..
עד שאני לא אראה הודעה רשמית של המועדון אני מסרבת להיות אופטימית
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי בעל זבוב » 05 יוני 2011, 20:07

Holiday_Armadillo כתב:אותי אישית מדאיג שעדיין לא אמרו כלום על גרין..
זה כמו אלה שאוהבים תאוריות קונספירציה..''עד שלא נראה את הגופה של אוסאמה(משום מה רשמתי אובמה),לא נאמין שהוא מת''..

הודעה רישמית על מה? הוא סיים חוזה וזהו. דווקא הודעה רישמית עלולה לגרום לך למרוט את שערך.
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2011, 20:10

בעל זבוב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אותי אישית מדאיג שעדיין לא אמרו כלום על גרין..

הודעה רישמית על מה? הוא סיים חוזה וזהו. דווקא הודעה רישמית עלולה לגרום לך למרוט את שערך.

גם אידסון סיים חוזה והודיעו שלא ימשיך..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יוני 2011, 20:11

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:

קדימה??

אז למה זה טוב?

ולמה להשאיר את בורשטיין זה טוב?

למה כן רוט? הוא הרכז הישראלי שנתן את העונה הטובה ביותר, הוא בשיא הקריירה שלו, הוא מהיר מאוד (גם לרמות היורוליג), ניחן בראיית משחק טובה והוא אולי המוסר הישראלי הטוב ביותר.
בתור גארד רביעי או חמישי הוא בהחלט טוב וכבר עכשיו, הוא יותר טוב מהגארד השלישי של מכבי (טל בורשטיין).

אתה שם לב שיש לך איזושהי אובססיה לא ברורה לטל בורשטיין. הבנאדם פגע בך אישית או משהו כזה? כמעט בכל פוסט אתה מזכיר אותו.
מה קשור בורשטיין למורן רוט? זה נבלה וזה טריפה.

בעיקרון, באמת שלא איכפת לי מי יהיה הגארד הישראלי החמישי, שישי ברוטציה שישמש רק לסתימת חורים ולמתן מנוחה בליגה.
הבעיה היא גם התיזמון. זה משהו שבאמת אפשר להשאיר לסוף הקיץ. יש כרגע החתמות יותר דחופות לבצע וצריך להקדיש להם את מירב התקציב.
קצת מזכיר איך לפני שנה מיהרו כל כך להחתים את כדיר לפני שהחתימו את ההחתמות החשובות של הקבוצה, ואיך זה נגמר עם כדיר כולנו זוכרים.

קודם תחתימו מחליף לצ'אקי, תסגרו עניינים עם פרקינס (כן או לא), תבינו מה קורה עם הלפרין, תחשבו אם להחתים עוד גארד זר והאם משאילים בסוף אחד מהצמד מאצ'בן/הנדריקס.
ואחרי שסיימתם עם כל זה, תתפנו להחתים את רוט, אוחיון, מקל או מצידי אפילו ארז כץ, זה לא באמת מעניין אותי!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 יוני 2011, 20:37

יוסי22 כתב:מהחוזה של גרין בוודאי שלא היתה אפשרות לצאת , אחרת מכבי היו מממשים את זה כי למרות שזה היה צעד די דבילי מהרגע הראשון וכל ילד ברחוב הבין את זה באיזשהו שלב החוזה שלו היה כל כך אבסורדי שאם היתה איזושהי פירצה מכבי היו לוקחים אותה.

האמת שגם לי לא ברור מה קשור עכשיו מורן רוט , אם יש למכבי כסף (ואין סיבה שלא) שישאירו קודם כל את הנדריקס שסוגר קו גבוהים מהטובים באירופה ויביאו את הלפרין +מחליף לאיידסון .

אחר כך שיבזבזו כסף על שטויות.

לגבי הכסף שיש למכבי - נכון ששידרגו שכר אבל ההכנסות הכוללות מהאדריאטית הם הרבה יותר מהכסף שמגיע ישירות מהמפעל בגלל השידרוג במחיר המנוי ותוספת שידורי טלוויזיה .

יחד עם הכסף שנחסך על סיום החוזה של גרין ופיני מכבי מגיעים לסכום מינימלי של 5 מילין דולר עודף על השנה האחרונה וזה יהיה קצת מגוחך אם מישהו יגיד שאין כסף.

מהחוזה של גרין ועוד איך היה אפשר להשתחרר (!!!!)
מכבי שמה סעיף יציאה כמעט בכל חוזה של שחקן אותו היא מחתימה (במיוחד בחוזים של שחקנים ישראלים), כאשר השחרור מותנה בפיצוי (בד"כ של כ 10% מסכום הברוטו של החוזה וזה בדיוק מה שהיה עם רביב לימונד).
מכבי יכלה לשחרר את גרין (ודובר על כך גם בקיץ) אבל בחרה שלא לעשות זאת (בעיקר בגלל הצביון הישראלי).

חני, אין לי בעיה אישית עם בורטשיין, אבל זה נראה לי די מוגחך שמכבי זורקת 600 אלף דולר על אוויר, וכולם מקבלים זה כמובן מאליו.
שיחרורו של בורשטיין יכול לעשות למכבי רק טוב.
מה הקשר בורשטיין לרוט? רוט שחקן טוב יותר מבורשטיין כיום, ואם הוא אכן יתפוס את מקומו, אז בפירוש השתדרגנו (אולי לא בהרבה, אבל זה בהחלט שיפור ולא משהו שצריכים לכעוס או ליבב עליו).

אני גם די מסתייג מהאמירה "קודם שיחתימו מחליף לצ'אקי". אני מזכיר לך שההחתמה הראשונה של העונה הזאת היתה אלישי כדיר ועד שהוחתמו סופו, אליהו ופארגו, הוחתמו כאן בעיקר שחקנים משלימים או כאלו שאפילו לא הגיעו לסגל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 05 יוני 2011, 20:47

אני התכוונתי למה שחן אמרה שפשוט מכבי חייבת להתעסק בבעיות דחופות יותר כמו מחליף לאידסון. רוט שחקן טוב ולא עליו הדיון בכל אופן מוזר מה שהולך. אגב למכבי חוזה לשלוש שנימ באדריאטית אבל יכולה לצאת בכל שנה . לגבי פרקינס אני פשוט מת עליו והוא יחזור ושווה לשמור על שחקן עם לב ואופי אדיר . אני סומך על בלאט
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יוני 2011, 20:47

חביב אורנג'ד כתב:אני גם די מסתייג מהאמירה "קודם שיחתימו מחליף לצ'אקי". אני מזכיר לך שההחתמה הראשונה של העונה הזאת היתה אלישי כדיר ועד שהוחתמו סופו, אליהו ופארגו, הוחתמו כאן בעיקר שחקנים משלימים או כאלו שאפילו לא הגיעו לסגל.

ומה נגמר בסוף עם ההחתמות האילו??
3 ההחתמות הראשונות של מכבי בעונה שעברה היו כדיר, בורשטיין ופוט. כל אחד מההחתמות הללו היתה מיותרת.
בלאט אמר כמה פעמים שההחתמה של כדיר הפכה למיותרת ברגע שהבינו במכבי שיש אופציה להביא את אליהו.
אז מה היה קורה אם לא היו כל כך ממהרים עם ההחתמות הללו? היו חוסכים לא מעט כסף.

אז למה לחזור על אותה טעות גם העונה??

אגב, לגבי בורשטיין, אני בטוחה שרובינו כאן לא היינו מתנגדים אם בורשטיין לא היה כאן, אבל אני לפחות לא מאבדת שינה על זה שהוא כאן.
לא צריך לחפור עליו יותר מידי.
הוא במכבי וזהו, תחיה עם זה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 יוני 2011, 21:03

אם לא יצא מההחתמות האילו כלום, אז לא צריך לנפח את החתמתו של רוט יותר מדי.
אני שוב מזכיר שאם רוט יתפוס את מקומו של בורשטיין, זה רק שדרוג (ויש לברך על כך) ובכל מקרה, מכבי תצטרך להחתים גארד ישראלי (בלי קשר אם הוחתם מחליף של לאידסון או לא).

לגבי ה"החתמות הדחופות", אני בכלל לא בטוח שכדאי כבר עכשיו להחתים שחקן לתפקיד בכיר.
צריך לראות איך השוק מתפתח ולבדוק אפשרויות באיתור מציאות. אני מזכיר שסופו (שהיה אולי ההחתמה המשמעותית ביותר בקיץ), בכלל לא הוזכר כמועמד בתחילת הקיץ הקודם, ואף אחד לא שיער שבכלל ניתן להחתימו.
צריכים גם לזכור, שהליגות בצרפת, איטליה, יוון וספרד (בהן משחקים מועמדים לעונה הבא) טרם הסתיימו ולכן, מכבי לא יכולה להחתים מהם כבר עכשיו שחקנים. אז כבר עכשיו ליילל/לכעוס/לבכות על כך שמכבי לא החתימה מחליף לאידסון (שרק לפני כמה ימים בלבד הודיע שלא ימשיך) זה סוג של התממות או פינוק.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 05 יוני 2011, 21:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 05 יוני 2011, 21:05

חביב אורנג'ד כתב:אם לא יצא מההחתמות האילו כלום, אז לא צריך לנפח את החתמתו של רוט יותר מדי.
אני שוב מזכיר שאם רוט יתפוס את מקומו של בורשטיין, זה רק שדרוג (ויש לברך על כך) ובכל מקרה, מכבי תצטרך להחתים גארד ישראלי (בלי קשר אם הוחתם מחליף של לאידסון או לא).

לגבי ה"החתמות הדחופות", אני בכלל לא בטוח שכדאי כבר עכשיו להחתים שחקן לתקפיד בכיר.
צריך לראות איך השוק מתפתח ולבדוק אפשרויות באיתור מציאות. אני מזכיר שסופו (שהיה אולי ההחתמה המשמעותית ביותר בקיץ), בכלל לא הוזכר כמועמד בתחילת הקיץ הקודם, ואף אחד לא שיער שבכלל ניתן להחתימו.
צריכים גם לזכור, שהליגות בצרפת, איטליה, יוון וספרד (בהן משחקים מועמדים לעונה הבא) טרם הסתיימו ולכן, מכבי לא יכולה להחתים מהם כבר עכשיו שחקנים. אז כבר עכשיו ליילל/לכעוס/לבכות על כך שמכבי לא החתימה מחליף לאידסון (שרק לפני כמה ימים בלבד הודיע שלא ימשיך) זה סוג של התממות או פינוק.

אם צרים להביא שחקן ישראלי אז שיביאו את שאייר ולא את מורן רוט
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2011, 21:09

חביב אורנג'ד כתב:צריכים גם לזכור, שהליגות בצרפת, איטליה, יוון וספרד (בהן משחקים מועמדים לעונה הבא) טרם הסתיימו ולכן, מכבי לא יכולה להחתים מהם כבר עכשיו שחקנים. אז כבר עכשיו ליילל/לכעוס/לבכות על כך שמכבי לא החתימה מחליף לאידסון (שרק לפני כמה ימים בלבד הודיע שלא ימשיך) זה סוג של התממות או פינוק.

זאת השורה התחתונה..
לא נגמרה ליגה? אי אפשר להחתים שחקן
ותאמינו לי שאם אתם חושבים שהנהלת מכבי והצוות המקצועי יושבים רגל על רגל אז או שאתם סתם אוהבים לשנוא אנשים מסויימים וחס וחלילה שתודו שהם עובדים,או שאתם חיים באיזשהו עולם הזוי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 05 יוני 2011, 21:12

יאללה ביוון נגמרה העונה

נראה כמה זמן עד שהלפרין יתקרב
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2011, 21:13

itai7 כתב:יאללה ביוון נגמרה העונה

נראה כמה זמן עד שהלפרין יתקרב

יש שתי אופציות כאן:
1)עד סוף השבוע יש הודעה רשמית
2)הנושא הזה ייגרר חודש-חודש וחצי כי יותם לא יסכים להוריד את הדרישות..זה ייגמר רק כשהוא יחליט להוריד את השכר או שלמכבי יימאס לחכות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], אדם, משה ו־18 אורחים