המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:רגע, אני היחידי פה שמעדיף את וויוקאס על פני מאריץ'?
Holiday_Armadillo כתב:Maccabikid כתב:רגע, אני היחידי פה שמעדיף את וויוקאס על פני מאריץ'?
אני פשוט חושבת שאם מאריץ' בשיא היכולת אז הוא בנוי להיות סנטר מוביל לקבוצה שרוצה להגיע לפיינל פור
וויוקאס לא מתאים להיות סנטר מוביל, אין לו מספיק כישרון פשוט
אבל כשחקן אני מאוד אוהבת אותו בלי קשר למחליף או לא
שחף כתב:למכבי? אני חושב שאם באטיסט ישתחרר יהיו קבוצות עם יותר מזומנים שיקחו אותו. חוץ מזה, באטיט שחקן נפלא אבל אחרי השיא, בעיני. ראינו אותו בחצי הגמר מול צסק''א מתקשה לסיים בפנים מול הסייז שלהם. הוא לא יהיה יותר טוב שגם החבר דיאמנטידיס לא לידו.
LIAV10 כתב:שחף כתב:למכבי? אני חושב שאם באטיסט ישתחרר יהיו קבוצות עם יותר מזומנים שיקחו אותו. חוץ מזה, באטיט שחקן נפלא אבל אחרי השיא, בעיני. ראינו אותו בחצי הגמר מול צסק''א מתקשה לסיים בפנים מול הסייז שלהם. הוא לא יהיה יותר טוב שגם החבר דיאמנטידיס לא לידו.
בסדר, המחליפים שלו לא היו יותר טובים וגם הם מועמדים למכבי..
צסק״א קראו יפה את הפיק אנד רול, במכבי הוא יכול לשחק בצורות שונות גם (התרגיל שמשאיר את סופו בפוסט אחרי שתי מסירות בין הגארדים מתאים לו)..
אם הוא יהיה חופשי הוא ולורבק יהיו הסנטרים החופשיים הכי טובים בשוק, לורבק לא יגיע, אני מקווה שבאטיסט כן, עם גיבוי ארוך של גרגמל..
20 דקות כל אחד ובאטיסט לא יתעייף (ובלאט יודע לתזמן דקות מצויין, כמו עם סופו)
MTA2311 כתב:באטיסט? אולי נחזיר את ניקולה מפרישה?
הבחור לא פוגע חוץ מבמשחקים נגד מכבי, כבר שנתיים.. לא תודה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:באטיסט? אולי נחזיר את ניקולה מפרישה?
וויצ'יץ' לא פרש![]()
הוא שיחק השנה 20 משחקים בספליט וקלע 11 נקודות עם 5.4 ריבאונדים ב-28 דקות
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:באטיסט? אולי נחזיר את ניקולה מפרישה?
וויצ'יץ' לא פרש![]()
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:באטיסט? אולי נחזיר את ניקולה מפרישה?
וויצ'יץ' לא פרש![]()
אז אולי באמת צריך לשקול להחזיר אותו. יחד עם שאראס ובאטיסט יכולה להיות לנו יופי של קבוצה
שחף כתב:למכבי? אני חושב שאם באטיסט ישתחרר יהיו קבוצות עם יותר מזומנים שיקחו אותו. חוץ מזה, באטיט שחקן נפלא אבל אחרי השיא, בעיני. ראינו אותו בחצי הגמר מול צסק''א מתקשה לסיים בפנים מול הסייז שלהם. הוא לא יהיה יותר טוב שגם החבר דיאמנטידיס לא לידו.
שחף כתב:הבעייתיות במשפט שלך מתחילה מההתחלה "לפי וואן". מתי ONE כתבו משהו נכון בקיץ הזה? הם לא אלו שפירסמו שמכבי ירדה ממאריץ', הולכת על האטשמייר למרות שלמאריץ' יש עדיין סיכוי להגיע אבל הנה מאריץ' שוב המועמד המוביל?
בקיצור לא להקשיב להם...
שחף כתב:הבעייתיות במשפט שלך מתחילה מההתחלה "לפי וואן". מתי ONE כתבו משהו נכון בקיץ הזה? הם לא אלו שפירסמו שמכבי ירדה ממאריץ', הולכת על האטשמייר למרות שלמאריץ' יש עדיין סיכוי להגיע אבל הנה מאריץ' שוב המועמד המוביל?
בקיצור לא להקשיב להם...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים