המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אלייז'ה חם היום
Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם אני יותר אוהבת או שונאת את יאניס
מה שבטוח, הוא מעצבן אותי רצח
אני בעד שהוא יילך? ממש לא
הוא האשם העיקרי באיך שאנחנו נראים? כן, משלל סיבות
הוא לא ''הגריל'', הוא לא רצה אותו מהסיבות שלו ונתן שינחיתו לו אותו על הראש, האשמה היא גם על מי שהתעקש על שחקן שלא מתאים למאמן וגם על המאמן שנתן שיקבעו לוHujirat כתב:שנה שעברה הכל הלך לו. השנה הוא הגריל בנדר.
בואו נשים את זה על השולחן, הסיבה היחידה שבנדר המשיך לשחק היא בדיוק מה ששלף אמר, אם מורידים שחקן כזה, בתקופה רעה ובלי ביטחון, בלי פעולה אחת טובה, הוא לא יחזור יותר אף פעם למגרש...yarin150 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם אני יותר אוהבת או שונאת את יאניס
הוא נותן אובר קרטיד לבנדר כדי להוכיח לניקולה שהוא לא טוב .
אם לא היה נותן לו לשחק היו מאשימים את יאניס שלא נתן לו דקות . כמו שאני רואה את זה יחתימו 4 אחר במקומו.
זה ו2 העבירות של קלויארו מהרבע הראשוןShay_uzan כתב:בואו נשים את זה על השולחן, הסיבה היחידה שבנדר המשיך לשחק היא בדיוק מה ששלף אמר, אם מורידים שחקן כזה, בתקופה רעה ובלי ביטחון, בלי פעולה אחת טובה, הוא לא יחזור יותר אף פעם למגרש...yarin150 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם אני יותר אוהבת או שונאת את יאניס
אם לא היה נותן לו לשחק היו מאשימים את יאניס שלא נתן לו דקות . כמו שאני רואה את זה יחתימו 4 אחר במקומו.
זה לחשוב לטווח הארוך.
סבבה, אז חוץ מיאניס וניקולה תוסיף לאשמים גם את ההנהלה שלא דאגה להכנה ראויהShay_uzan כתב:בואו נשים את זה על השולחן, הסיבה היחידה שבנדר המשיך לשחק היא בדיוק מה ששלף אמר, אם מורידים שחקן כזה, בתקופה רעה ובלי ביטחון, בלי פעולה אחת טובה, הוא לא יחזור יותר אף פעם למגרש...yarin150 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם אני יותר אוהבת או שונאת את יאניס
זה לחשוב לטווח הארוך.
מה שכן, נראה שעדיף לשחק עם 4 שחקנים מאשר עם בנדר... ככה שאני לא עצוב שהוא הוריד אותו בלי פעולה טובה
אני הייתי משחרר אותו ומחתים קונוס ואייסי אם אפשר...Holiday_Armadillo כתב:סבבה, אז חוץ מיאניס וניקולה תוסיף לאשמים גם את ההנהלה שלא דאגה להכנה ראויהShay_uzan כתב:בואו נשים את זה על השולחן, הסיבה היחידה שבנדר המשיך לשחק היא בדיוק מה ששלף אמר, אם מורידים שחקן כזה, בתקופה רעה ובלי ביטחון, בלי פעולה אחת טובה, הוא לא יחזור יותר אף פעם למגרש...yarin150 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם אני יותר אוהבת או שונאת את יאניס
זה לחשוב לטווח הארוך.
מה שכן, נראה שעדיף לשחק עם 4 שחקנים מאשר עם בנדר... ככה שאני לא עצוב שהוא הוריד אותו בלי פעולה טובה
Shay_uzan כתב:בואו נשים את זה על השולחן, הסיבה היחידה שבנדר המשיך לשחק היא בדיוק מה ששלף אמר, אם מורידים שחקן כזה, בתקופה רעה ובלי ביטחון, בלי פעולה אחת טובה, הוא לא יחזור יותר אף פעם למגרש...yarin150 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם אני יותר אוהבת או שונאת את יאניס
זה לחשוב לטווח הארוך.
yarin150 כתב:Shay_uzan כתב:בואו נשים את זה על השולחן, הסיבה היחידה שבנדר המשיך לשחק היא בדיוק מה ששלף אמר, אם מורידים שחקן כזה, בתקופה רעה ובלי ביטחון, בלי פעולה אחת טובה, הוא לא יחזור יותר אף פעם למגרש...yarin150 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם אני יותר אוהבת או שונאת את יאניס
זה לחשוב לטווח הארוך.
קודם כל , מה ששלף אומר = אל תקשיב לבן אדם הזה .
אין מה לבנות לבנדר לטווח ארוך כי הוא לא מתאים לשיטה של יאניס .
גם זיזיץ לא מתאים לשיטה של יאניס אבל לפחות הוא מראה איכויות אז אפשר לעבוד איתו .
ברגע שבנדר לא טוב אין מה לשים אותו על המגרש , מה שלא עובד חודש לא יעבוד עוד חודשיים.
מכבי חייבת 4 הגנתי לדעתי , אין לנו כזה . קוליארו הוא יותר 3 מאשר 4
מתנצל אבל זה נראה כמו סוף הקריירה שלו, לפחות ברמות האלהאדגר פו כתב:מה שמצחיק שהיו אנשים שפחדו שהוא חתם רק ל 3 חודשים ויחזור לנ.ב.א בסופם. היום כנראה אין סיכוי שיחזור לנ.ב.אואף אחד לא רוצה שהוא ישאר....
מקווה מאוד שהאופציה של שתי הצדדיםאדגר פו כתב:מה שמצחיק שהיו אנשים שפחדו שהוא חתם רק ל 3 חודשים ויחזור לנ.ב.א בסופם. היום כנראה אין סיכוי שיחזור לנ.ב.א ואף אחד לא רוצה שהוא ישאר....
Shay_uzan כתב:yarin150 כתב:Shay_uzan כתב:בואו נשים את זה על השולחן, הסיבה היחידה שבנדר המשיך לשחק היא בדיוק מה ששלף אמר, אם מורידים שחקן כזה, בתקופה רעה ובלי ביטחון, בלי פעולה אחת טובה, הוא לא יחזור יותר אף פעם למגרש...yarin150 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם אני יותר אוהבת או שונאת את יאניס
זה לחשוב לטווח הארוך.
קודם כל , מה ששלף אומר = אל תקשיב לבן אדם הזה .
אין מה לבנות לבנדר לטווח ארוך כי הוא לא מתאים לשיטה של יאניס .
גם זיזיץ לא מתאים לשיטה של יאניס אבל לפחות הוא מראה איכויות אז אפשר לעבוד איתו .
ברגע שבנדר לא טוב אין מה לשים אותו על המגרש , מה שלא עובד חודש לא יעבוד עוד חודשיים.
מכבי חייבת 4 הגנתי לדעתי , אין לנו כזה . קוליארו הוא יותר 3 מאשר 4
אני לא אומר את זה כי זה מה ששלף אמר, אני אומר את זה כי אני ידעתי שזה מה שקורה גם בלי שלף
לא חושבת שמישהו ''פחד''אדגר פו כתב:מה שמצחיק שהיו אנשים שפחדו שהוא חתם רק ל 3 חודשים ויחזור לנ.ב.א בסופם. היום כנראה אין סיכוי שיחזור לנ.ב.א ואף אחד לא רוצה שהוא ישאר....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים