המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חחח תוריד את הכובע והשתחווה למי שאמר לך כבר בשבוע שעבר שאם האנטר לא נרשם לליגה/גביע אז הוא בחוץ לחודש ומכבי כרגיל... מנטליות של שב״כ.Jack55 כתב:האנטר בספק למשחק.
אצל ז'לגיריס יקובאיטיס עדיין בחוץ.
TAYO כתב:חחח תוריד את הכובע והשתחווה למי שאמר לך כבר בשבוע שעבר שאם האנטר לא נרשם לליגה/גביע אז הוא בחוץ לחודש ומכבי כרגיל... מנטליות של שב״כ.Jack55 כתב:האנטר בספק למשחק.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אות'לו האנטר עדיין סובל מסחרחורות בעקבות פגיעת הראש במשחק בטורקיה. הוא לא התאמן כל השבוע ונמצא בספק גדול למשחק נגד ז'לגיריס מחרתיים
אני בספק אם הוא חיי. במכבי אלופים בלהסתיר.Jack55 כתב:TAYO כתב:חחח תוריד את הכובע והשתחווה למי שאמר לך כבר בשבוע שעבר שאם האנטר לא נרשם לליגה/גביע אז הוא בחוץ לחודש ומכבי כרגיל... מנטליות של שב״כ.Jack55 כתב:האנטר בספק למשחק.
Sent from my iPhone using Tapatalkאות'לו האנטר עדיין סובל מסחרחורות בעקבות פגיעת הראש במשחק בטורקיה. הוא לא התאמן כל השבוע ונמצא בספק גדול למשחק נגד ז'לגיריס מחרתיים
לא סתם ספק, ספק גדול וגם בכלל לא התאמן השבוע.
על הפנים...
אם למישהו היה ספק מה יהיה בחמישי. גם עם האנטר מכבי אנדרדוג מוחלט מול ז׳אלגיריס(אחלה מועדון, רציני), בלעדיו , זה מבוא ל20 בראש.TAYO כתב:חחח תוריד את הכובע והשתחווה למי שאמר לך כבר בשבוע שעבר שאם האנטר לא נרשם לליגה/גביע אז הוא בחוץ לחודש ומכבי כרגיל... מנטליות של שב״כ.Jack55 כתב:האנטר בספק למשחק.
Sent from my iPhone using Tapatalk
גם אני. מבחינתי העונה הזאת נגמרה ולכן לא מעניינת יותר.my man כתב:חתיכת מרפק זה היה.
אני פשוט מאבד עניין בעונה הזו מיום ליום..
אדגר פו כתב:סנדי האינדיאני ( חצי ) קירקף אותו.
עידכון מיעקב מאיר :
בתוך כך, אות'לו האנטר ודראגן בנדר שנפצעו במהלך המשחק מול אנדולו אפס בשבוע שעבר וקיבלו מנוחה בשני המשחקים האחרונים מול הפועל אילת ואשדוד, צפויים להיות כשירים למשחק מול ז'לגיריס קובנה ביום חמישי.
אדגר פו כתב:סנדי האינדיאני ( חצי ) קירקף אותו.
עידכון מיעקב מאיר :
בתוך כך, אות'לו האנטר ודראגן בנדר שנפצעו במהלך המשחק מול אנדולו אפס בשבוע שעבר וקיבלו מנוחה בשני המשחקים האחרונים מול הפועל אילת ואשדוד, צפויים להיות כשירים למשחק מול ז'לגיריס קובנה ביום חמישי.
צודק, חבל לסכן אותו...שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:סנדי האינדיאני ( חצי ) קירקף אותו.
עידכון מיעקב מאיר :
בנדר כבר כשיר? אני חושב שצריך לתת לו עוד מנוחה. אם אפשר עד סוף העונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־12 אורחים