המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מה דעתכם על קלנייטיס מז'לגיריס לעמדת הרכז?
הוא אומנם בינוני אך הוא נחשב לכישרון גדול ונראה לי גם כמנהל משחר טוב(תקנו אותי אם אני טועה)ולאור השוק הנוכחי יכול להיות אופציה טובה
rc4991 כתב:הוא מנהל משחק טוב,נכון?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מה דעתכם על קלנייטיס מז'לגיריס לעמדת הרכז?
הוא אומנם בינוני אך הוא נחשב לכישרון גדול ונראה לי גם כמנהל משחר טוב(תקנו אותי אם אני טועה)ולאור השוק הנוכחי יכול להיות אופציה טובה
אוהבת אותו מאוד אבל לא רואה אותו מגיע הנה
felix_r כתב:rc4991 כתב:הוא מנהל משחק טוב,נכון?
לא ממש
yzafrir כתב:אופציה מעניינת נוספת לעמדה 4 הוא קלויאן איבנוב הבולגרי .
הקבוצה שלו אליקאנטה (ספרד) על סף פשיטת רגל והוא כנראה יהפוך לשחקן חופשי ...
נתן עונה אישית וקבוצתית מצויינת עם 12 נק' 8 ריב' ו1.6 אס' למשחק...
rc4991 כתב:יכול להיות שזה לא ריאלי עכשיו לאור החתמת היקמן אבל מה דעתכם על וויל קונרוי?
אני זוכר שהשם שלו עלה פעם(לפני כמה שנים)כמועמד לירושלים/מכבי אך לא הגיע ונתן עונה מצויינת אחרי זה אם אני לא טועה(אשמח אם מישהו ירענן את זיכרוני)
עכשיו הוא משחק בדי ליג והוא אומנם לא קולע שם הרבה אבל מוסר 9 אסיסטים למשחק(אני יודע מה הרמה שם אבל עדיין וזה גם מעיד שהוא אוהב למסור דווקא בליגה כזאת)
http://www.draftexpress.com/profile/Will-Conroy-430/
rc4991 כתב:יכול להיות שזה לא ריאלי עכשיו לאור החתמת היקמן אבל מה דעתכם על וויל קונרוי?
אני זוכר שהשם שלו עלה פעם(לפני כמה שנים)כמועמד לירושלים/מכבי אך לא הגיע ונתן עונה מצויינת אחרי זה אם אני לא טועה(אשמח אם מישהו ירענן את זיכרוני)
עכשיו הוא משחק בדי ליג והוא אומנם לא קולע שם הרבה אבל מוסר 9 אסיסטים למשחק(אני יודע מה הרמה שם אבל עדיין וזה גם מעיד שהוא אוהב למסור דווקא בליגה כזאת)
http://www.draftexpress.com/profile/Will-Conroy-430/
rc4991 כתב:אבל הוא נתן כמה עונות טובות,לא?
הייתי שמח אם מישהו היה מזכיר לי מה הוא עשה בקריירה(סטט')שלו?
והאם מאמן כמו בלאט יכול להוציא ממנו את הפוטנציאל או שהוא כבר אבוד?
rc4991 כתב:הייתם לוקחים את רוני טוריאף לעמדה 4?
הצעתי אותו כבר בעבר לעמדת הסנטר המחליף אבל עכשיו שהביאו את שרמאדיני ומחפשים סנטר פיזי הוא לא מתאים לעמדה הזאת
הוא יוכל לתת הגנה חזקה(גם על סנטרים),ריבאונד והוא גם לא נגר
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:הייתם לוקחים את רוני טוריאף לעמדה 4?
הצעתי אותו כבר בעבר לעמדת הסנטר המחליף אבל עכשיו שהביאו את שרמאדיני ומחפשים סנטר פיזי הוא לא מתאים לעמדה הזאת
הוא יוכל לתת הגנה חזקה(גם על סנטרים),ריבאונד והוא גם לא נגר
לא, הוא נבחר לשחקן הכי מסריח באן בי איי, שלא תהיה אווירה מסריחה בחדר הלבשה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים