עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס2 - מישהו יפריע לרפא לקחת עוד RG?

הודעהעל ידי yiffy » 14 יוני 2012, 19:06

jol9 כתב:האמת שאותי זה לא מצחיק. התנהגות של בהמות של כולם (פרט לציפי ולדדי יעקב).
שחר פאר מראה כמה היא קטנה ולא קולגיאלית.

מקומם של הקופים הוא בגן חיות, לא במגרשי הטניס.

גם אותי זה זעזע. מההיכרות האישית שלי עם שחר זה גם לא מפתיע אותי במיוחד.
מה שכן עצוב זו הכמות הקטנה של מבוגרים אחראים בקהל (רק בסוף היה איזה מישהו שצעק "סתמו ת'פה").
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2012, 19:13

yiffy כתב:
jol9 כתב:האמת שאותי זה לא מצחיק. התנהגות של בהמות של כולם (פרט לציפי ולדדי יעקב).
שחר פאר מראה כמה היא קטנה ולא קולגיאלית.

מקומם של הקופים הוא בגן חיות, לא במגרשי הטניס.

גם אותי זה זעזע. מההיכרות האישית שלי עם שחר זה גם לא מפתיע אותי במיוחד.
מה שכן עצוב זו הכמות הקטנה של מבוגרים אחראים בקהל (רק בסוף היה איזה מישהו שצעק "סתמו ת'פה").

תשמע, מילא שעושים עידוד חזק שמפריע ליריב בדייויס - זה בסדר גמור, מקובל, ואני אפילו אוהב את זה.
אבל זה??? לא חסר הרבה, שאם סרינה או ונוס היו מגיעות לכאן, הקהל היה משמיע נהמות. זאת הרי בושה. שראפובה היא אייקון של טניס
בכל העולם, וזה הפרצוף המכוער של הישראלים בעולם הטניס (ובכלל).

ד"א זה בטוח גם הפריע לציפי, אבל למה שהקהל יתעסק בשטויות האלה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 15 יוני 2012, 14:40

רפא פרק עייפות של עונת חימר שלמה ולא התאמץ יותר מדי בהפסד לקולשרייבר 6:4, 6:3.
רפא היה במשחק הזה כמו שאני בשיחות טלפון עם חמותי לעתיד: אני מוכן לתת הכל כדי שזה ייגמר...

קולשרייבר שחקן חביב. יש לו אחלה סרב לדשא (למרות שעצם ההגשה היא אולי הדבר הכי מוזר שראיתי בסבב עד כה) ובק-הנד יד אחד טוב. לא נראה לי שמומלץ לקבל אותו בסיבובים הראשונים של ווימבי (זכור לי שהוא גם עשה לרפא בעיות בזכייה של 10').
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2012, 15:07

yiffy כתב:רפא פרק עייפות של עונת חימר שלמה ולא התאמץ יותר מדי בהפסד לקולשרייבר 6:4, 6:3.
רפא היה במשחק הזה כמו שאני בשיחות טלפון עם חמותי לעתיד: אני מוכן לתת הכל כדי שזה ייגמר...

קולשרייבר שחקן חביב. יש לו אחלה סרב לדשא (למרות שעצם ההגשה היא אולי הדבר הכי מוזר שראיתי בסבב עד כה) ובק-הנד יד אחד טוב. לא נראה לי שמומלץ לקבל אותו בסיבובים הראשונים של ווימבי (זכור לי שהוא גם עשה לרפא בעיות בזכייה של 10').

קולשרייבר הוא אחד השחקנים המסוכנים ועם זאת המבוזבזים בסבב. מבחינת כשרון הוא שייך לטופ 10 לטעמי או לכל הפחות לטופ 15, אבל הוא מעולם לא היה שם.
לא יודע מה מונע ממנו לעשות את זה.

בדיוק בגלל זה, הוא עוד אחד מבין המוקשים שלא כדאי לקבל בסיבובים הראשונים (בשום טורניר), אבל אני מאמין שאם רפא ייקבל אותו בווימבי בשלב מוקדם, אז
זה ייראה אחרת, עם הרבה יותר עניין ומאמץ מצידו של רפא.

בכל אופן, מדובר בהפסד מתבקש שתיתן לרפא מנוחה קריטית לפני ווימבי, וגם תיתן לו את ההרגשה של הדשא שהוא רצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 15 יוני 2012, 15:15

jol9 כתב:
yiffy כתב:רפא פרק עייפות של עונת חימר שלמה ולא התאמץ יותר מדי בהפסד לקולשרייבר 6:4, 6:3.

קולשרייבר הוא אחד השחקנים המסוכנים ועם זאת המבוזבזים בסבב. מבחינת כשרון הוא שייך לטופ 10 לטעמי או לכל הפחות לטופ 15, אבל הוא מעולם לא היה שם.
לא יודע מה מונע ממנו לעשות את זה.

בדיוק בגלל זה, הוא עוד אחד מבין המוקשים שלא כדאי לקבל בסיבובים הראשונים (בשום טורניר), אבל אני מאמין שאם רפא ייקבל אותו בווימבי בשלב מוקדם, אז
זה ייראה אחרת, עם הרבה יותר עניין ומאמץ מצידו של רפא.

בכל אופן, מדובר בהפסד מתבקש שתיתן לרפא מנוחה קריטית לפני ווימבי, וגם תיתן לו את ההרגשה של הדשא שהוא רצה.

הרושם שלי מהמשחק הזה (חוץ מזה שהוא לא ממש עניין את רפא) זה שיש קושי קל בהתאמה לדשא. יחד עם זאת, הדשא של האלה הרבה יותר מהיר מזה של ווימבי, קח שכנראה שזה לא ממש ישנה.
פדרר הולך לכיוון שובר שיוויון במערכה הראשונה מול ראוניץ'. מה שנחמד במשחקים מולו זה שהם לא מעייפים במיוחד כי המשחקונים עפים די מהר ואין ראלים יותר ארוכים מ-3 על ההגשה שלו וגג 6 על של היריב (שבהם הוא מפסיד).
having said that, הוא בהחלט יכול לנצח.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 15 יוני 2012, 15:25

ופדרר אכן נע לכיוונו של נדאל ומפסיד את המערכה הראשונה.
הסרב של ראוניץ'+דשא=מועמדות מתבקשת לזכייה בווימבי.

מי מהמדורגים שיגריל אותו יצטרך להשאיר את השמפו בתוך המזוודה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2012, 15:33

רפא מספיק מנוסה בשביל לעשות את המעבר על דשא בצורה חלקה. סה"כ בשנים האחרונות הוא תמיד הפסיד מוקדם בטורנירים לפני ווימבי, וזה לא הפריע לו
בווימבי עצמו.
לא חושב שזה קשור למהירות הדשא, אלא פשוט לעייפות טבעית ומצטברת וכמו שאמרתי גם לפני - זה ממש עניין מנטלי. קשה לבוא משיא שהיה לו רק לפני כמה ימים, ולשחק
חזק בטורניר זניח כ"כ...

פדרר מפסיד את המערכה הראשונה, אבל שבירה בתחילת המערכה השניה מבטיחה שוב משחק של שלוש מערכות בינהם.

יפתח, אל תגזים. לראוניץ' אין משחק פרט לסרב שלו. הוא יכול לקחת מערכה בטיי ברייק, אבל אם הוא תופס משחקון הגשה לא משהו (כמו שהיה לו ממש עכשיו), אז
הסיכוי לשבור אותו הוא די גבוה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 15 יוני 2012, 15:43

jol9 כתב:רפא מספיק מנוסה בשביל לעשות את המעבר על דשא בצורה חלקה. סה"כ בשנים האחרונות הוא תמיד הפסיד מוקדם בטורנירים לפני ווימבי, וזה לא הפריע לו
בווימבי עצמו.
לא חושב שזה קשור למהירות הדשא, אלא פשוט לעייפות טבעית ומצטברת וכמו שאמרתי גם לפני - זה ממש עניין מנטלי. קשה לבוא משיא שהיה לו רק לפני כמה ימים, ולשחק
חזק בטורניר זניח כ"כ...

פדרר מפסיד את המערכה הראשונה, אבל שבירה בתחילת המערכה השניה מבטיחה שוב משחק של שלוש מערכות בינהם.

יפתח, אל תגזים. לראוניץ' אין משחק פרט לסרב שלו. הוא יכול לקחת מערכה בטיי ברייק, אבל אם הוא תופס משחקון הגשה לא משהו (כמו שהיה לו ממש עכשיו), אז

זה לא מדויק. יש לו פורוונד פסיכי בגאונד סטוקס ומול שחקנים עם סרב ראשון+סרב שני פחות טובים משל פדרר הוא בהחלט יכול גם לשבור (הוא שבר את פדרר במדריד וכמעט שבר אותו עכשיו).
אין ספק שיש יחס ישר בין אחוז ההגשה הראשונה שלו למידת האיום שהוא מהווה, אבל במשחקים של 5 מערכות לא מן הנמנע שהוא יצליח לכפות שוברי שיוויון 3 פעמים ולנצח בהם.

כשהסרב הראשון שלו נכנס, זה כבר לא ממש משנה איך קוראים לך. גם צ'אק נוריס לא יתמודד עם הסרב הזה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2012, 15:56

yiffy כתב:
jol9 כתב:רפא מספיק מנוסה בשביל לעשות את המעבר על דשא בצורה חלקה. סה"כ בשנים האחרונות הוא תמיד הפסיד מוקדם בטורנירים לפני ווימבי, וזה לא הפריע לו
בווימבי עצמו.
חזק בטורניר זניח כ"כ...

זה לא מדויק. יש לו פורוונד פסיכי בגאונד סטוקס ומול שחקנים עם סרב ראשון+סרב שני פחות טובים משל פדרר הוא בהחלט יכול גם לשבור (הוא שבר את פדרר במדריד וכמעט שבר אותו עכשיו).
אין ספק שיש יחס ישר בין אחוז ההגשה הראשונה שלו למידת האיום שהוא מהווה, אבל במשחקים של 5 מערכות לא מן הנמנע שהוא יצליח לכפות שוברי שיוויון 3 פעמים ולנצח בהם.

כשהסרב הראשון שלו נכנס, זה כבר לא ממש משנה איך קוראים לך. גם צ'אק נוריס לא יתמודד עם הסרב הזה.

הוא בהחלט שחקן טוב ואיום, אבל כמו שהוא יכול לנצח כל אחד, הוא גם יכול להפסיד לשחקנים מדרג שני. סה"כ ההצלחות שלו בסלאמים עד עכשיו, מאוד מוגבלות.
אתה לא הופך מזה למועמדות לזכות בווימבלדון כ"כ בקלות, בטח לא בסבב של היום.
אם תגיד טסונגה וברדיץ' אז בסדר, כי הם כבר היו במעמדים הגבוהים והוכיחו את עצמם, אבל ראוניץ' לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 16:02

לעומת זאת הבק אנד של ראוניץ' נורא, שלי כבר טוב יותר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2012, 16:14

LIAV10 כתב:לעומת זאת הבק אנד של ראוניץ' נורא, שלי כבר טוב יותר..

לא רק.. ברגע שמפעילים עליו קצת לחץ, הוא לא עומד בזה.
כ"כ הרבה משחקונים על האפס, לא היו לרוג'ר מאז ימיו הגדולים ביותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 15 יוני 2012, 16:23

jol9 כתב:

ובכל זאת אנחנו צועדים בצעדי ענק לעבר שובר שיוויון נוסף, כשבמערכה הזו ראוניץ' מציג לראווה גם סרב שני מצויין שעף גבוה גבוה.
אני לא אופטימי לגבי המשחק הזה בכלל...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2012, 16:34

yiffy כתב:
jol9 כתב:

ובכל זאת אנחנו צועדים בצעדי ענק לעבר שובר שיוויון נוסף, כשבמערכה הזו ראוניץ' מציג לראווה גם סרב שני מצויין שעף גבוה גבוה.

כמו במדריד....

נראה לי שפדרר חם על הטורניר הזה, אז תהיה רגוע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 15 יוני 2012, 19:27

jol9 כתב:
yiffy כתב:
jol9 כתב:

כמו במדריד....

נראה לי שפדרר חם על הטורניר הזה, אז תהיה רגוע.

אחרי שגם ברדיך עף, זה באמת נראה שזה הכיוון שאליו זה הולך.
אני מקווה שלא ישרוף יותר מדי אנרגיות על הטורניר הזה.
yiffy
חבר כבוד

Re: שלמה שרף והחלטורה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2012, 21:26

אין לי בעיה עקרונית עם זה שמביאים אנשי ''טלוויזיה'' להיות המנחים כי לרוב אנשי ספורט כמונדב יעקובי או אבי מלר יעשו עבודה טובה בתור פרשנים אבל לא בתור מנחים
עניין של התאמה ובחירה נכונה של המנחים זה כבר משהו אחר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 21:29

שחף כתב:אני חושב שלשיא החלטורה הגענו כשאייל קיציס שידר את גמר ווימבלדון. עכשיו שלום מיכאשווילי מ"מה קשור" משמש על תקן מנחה הפאנל של ערוץ 10 ביורו(באמת מה קשור). כשמתחיייסים לעיתונאות ספורט כאל חלטורה ככה זה נראה.

מה גם שאי אפשר היה לסבול את החוסר אובייקטיביות שלו כאוהד פדרר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 16 יוני 2012, 08:32

LIAV10 כתב:
שחף כתב:אני חושב שלשיא החלטורה הגענו כשאייל קיציס שידר את גמר ווימבלדון. עכשיו שלום מיכאשווילי מ"מה קשור" משמש על תקן מנחה הפאנל של ערוץ 10 ביורו(באמת מה קשור). כשמתחיייסים לעיתונאות ספורט כאל חלטורה ככה זה נראה.

ומצד שני בערוץ 5 יש איזו מגישה אחת (שמה הפרטי ורד אם אני לא טועה) שהיא אוהדת נדאל שרופה וכל הזמן מעודדת את היריבים של פדרר. אני זוכר איך היא התמוגגה כשהוא כמעט הודח ע"י פאיה בשלב הראשון של ווימבלדון לפני שנתיים ואיזה מפח נפש זה היה עבורה שהוא לא עף.

קיצור אין מה להתלונן על חוסר אובייקטיביות של קיציס - יש מי שמאזן.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 08:38

yiffy כתב:
LIAV10 כתב:

ומצד שני בערוץ 5 יש איזו מגישה אחת (שמה הפרטי ורד אם אני לא טועה) שהיא אוהדת נדאל שרופה וכל הזמן מעודדת את היריבים של פדרר. אני זוכר איך היא התמוגגה כשהוא כמעט הודח ע"י פאיה בשלב הראשון של ווימבלדון לפני שנתיים ואיזה מפח נפש זה היה עבורה שהוא לא עף.

יש הבדל בין סיבוב ראשון לבין גמר... עזוב, קיציס הוא באמת מעולה במקצוע שלו, אבל אסור לתת לו לשדר טניס.
אני מאוד אוהב את דדי יעקב. הוא אמנם קצת יבש, אבל הוא אובייקטיבי, לא מתלהם (כמו צורף), מבין את המשחק ברמה הכי גבוהה, רהוט ובסה"כ פרשן טוב.

בהקשר לשדרים/פרשנים - אוהדים, אז לאוהדי פדרר אין על מה להתלונן. 90% מהם אוהדים את פדרר ו80% ממי שאוהד אותו לא מסתיר את זה בשידור.
מציע לך ללמוד רוסית ולשמוע את השידורים של יורוספורט ברוסית... זה אחד הדברים הרעים (לא כולם, יש כמה ספציפיים).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 08:39

יהיה גמר שבו ישתתף לפחות גרמני אחד. נראה עם מי יילך הקהל - המקומי או פדרר שהוא סוג של בן בית שם בהאלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 08:48

yiffy כתב:
LIAV10 כתב:

אני לא עושה פה תחרות בין פדרר ונדאל, פשוט שניהם לא צריכים לקבל במה בענף הזה נקודה..
רוצים לשמוע פרשונים מקצועיים על מה שקורה במגרש ולא מה שבא להם שיקרה..
וצורף הוא לא פתרון לבעיה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים