המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:אני חושב שיש לו חסרונות מקצועיים ברורים, לא ברור החתמה של מי הוא ומה הייתה הציפייה ממנו. אבל הוא גם לא למלם מוחלט והוא לא קנדריק ריי לדעתי.
הימורים כאלו היו מתאימים יותר ביורוליג טרום הליגה של היום עם משחקים קשים פעמיים בשבוע. טייריס רייס ( שאני בכלל לא משווה כמובן לג'ונס ) אולי לא היה מגיע לעולם למה שהגיע אם מכבי שלו הייתה משחקת בליגה של היום.
היום כל שחקן שמגיע צריך לתת תוצרת מיידית כי אחרי חודשיים אתה יכול למצוא את עצמך עם רגל בחוץ, תרתי משמע. לכן שחקן כמו וולטרס מתאים יותר כי הוא כבר שיחק בהצלחה מסויימת ביורוליג, שחקנים כמו ג'ונס, בלי עבר בליגות אירופאיות , אפילו לא ביורוקאפ, לא יכול פתאום, תוך שבועיים, להיות שחקן משמעותי מול ריאל, פנר, צסק"א וכדומה.
חלומות באספמיה.
A.Parker כתב:הוא יודע לתת מסירות טובות אבל לרוב הוא בעיקר תוקע את ההתקפה ומשחק לרוחב. גם אתמול הוא הרג לא מעט התקפות, כולל במעבר.
felix_r כתב:A.Parker כתב:הוא יודע לתת מסירות טובות אבל לרוב הוא בעיקר תוקע את ההתקפה ומשחק לרוחב. גם אתמול הוא הרג לא מעט התקפות, כולל במעבר.
זה קרה כי הוא לא רצה לקחת על עצמו יותר מדי זריקות, וחיפש שחקן שיתפנה. אבל מה? במכבי אין תנועה של שחקנים בהתקפה, כי כולם רגילים שזה חסר טעם, הרי וילבקין במילא יכדרר 20 שניות, ואז או יעיף שלשה או יחדור. אז בשביל מה לעייף את עצמך בריצה על חסימות בנסיון להשתחרר? עדיף לנוח בהתקפה ולצבור כוחות עבור עבודה הגנתית קשה שעוד מעט תגיעה...
Jack55 כתב:סרטון הייליטס שהכנתי עבור כריס ג'ונס
המהלכים הכי טובים שלו במכבי עד כה העונה, תהנו (:
יש פה כמעט את רוב המהלכים שלו מהעונה, אבל לא שמתי מהלכים מהליגה...my man כתב:חסרים פה מובים שלו..ההטעיות שלו זה משהו לבית ספר לכדורסל..
Jack55 כתב:יש פה כמעט את רוב המהלכים שלו מהעונה, אבל לא שמתי מהלכים מהליגה...my man כתב:חסרים פה מובים שלו..ההטעיות שלו זה משהו לבית ספר לכדורסל..
וכן פליקס יפה שקלטת את הקטע עם בראיינט, זה תרגיל גדול שלהם
my man כתב:Jack55 כתב:יש פה כמעט את רוב המהלכים שלו מהעונה, אבל לא שמתי מהלכים מהליגה...my man כתב:חסרים פה מובים שלו..ההטעיות שלו זה משהו לבית ספר לכדורסל..
וכן פליקס יפה שקלטת את הקטע עם בראיינט, זה תרגיל גדול שלהם
יש פה את כל המהלכים שלו מהעונה בהם נקלע סל..היו לו מלא מובים מדהימים שלא נגמרו בהכרח בסל..
אבל בסדר לא מתלונן..אחלה סרטון!
ShiriV כתב:למרות טכניקת הזריקה המזעזעת שלו, ג'ונס הוא אחד הגארדים הכי אלגנטים שיצא לי לראות. הוא כמו חתול שמנמן ומהיר (כן לא כ"כ הגיוני אבל תנסו להבין) והמובים שהוא עושה עם הגוף שלו זה אחד הדברים היפים שראיתי בכדורסל. גם הרומן שלו עם בראיינט.
בקיצור אני אוהבת אותו מה לעשות..
הוא בחור חיובי אבל הייתי שמחה אם הוא היה קצת פחות אפאטי בגישה שלו. יש לו לפעמים רגעים שהוא ממש משחק לאט ובחוסר חשק כזה. לא יודעת אולי זה קשור לסגנון של יאניסשועל כתב:ShiriV כתב:למרות טכניקת הזריקה המזעזעת שלו, ג'ונס הוא אחד הגארדים הכי אלגנטים שיצא לי לראות. הוא כמו חתול שמנמן ומהיר (כן לא כ"כ הגיוני אבל תנסו להבין) והמובים שהוא עושה עם הגוף שלו זה אחד הדברים היפים שראיתי בכדורסל. גם הרומן שלו עם בראיינט.
בקיצור אני אוהבת אותו מה לעשות..
דונצ'יצי'
והוא שחקן נהדר ונראה בחור סופר חיובי
להאריך חוזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים