22 דצמבר 2020, 23:26
שמואל1 כתב:אם הוא לא היה רוצה לחזור ל NBA, הוא פשוט לא היה חוזר. אף אחד לא מכריח אותו. הוא לא צריך לשחק רע בשביל זה.Shay_uzan כתב:מסכם מספיק טוב את דעתיShay_uzan כתב:יש מצב שהוא לא רצה חוזה בNBA אז הוא שיחק כיאלו שחקן רע עד שזה היה מאוחר מידי?
23 דצמבר 2020, 00:13
23 דצמבר 2020, 00:15
23 דצמבר 2020, 00:21
23 דצמבר 2020, 00:29
Weems13 כתב:היה נהדר מתחילת העונה גם בהגנה. פשוט התקשורת פה הסיתה כמו שלא הסיתו מעולם נגד אף שחקן.
זכרו לו את התצוגות מהקדנציה הקודמת שלו פה בגיל 17.
בהגנה הוא מגיע לעזרות בטיימינג הנכון, מכוון את כולם בהגנה, יכול לשמור 1-5, רים פרוטקטור ומשנה זריקות, ואני אפתיע אתכם, הוא עושה את כל אלה יותר טוב ומדויק מאייסי. הגישה שלו גם נראית נהדרת ועם הפן ההתקפי שלו ימשיך להשתפר כמו בצמד המשחקים האחרונים, זה אחלה של 4. רק המשכיות וסבלנות איתו.
23 דצמבר 2020, 00:40
23 דצמבר 2020, 00:49
היה נהדר מתחילת העונה? אחי אנחנו מדברים על אותו ענף ספורט? היה מזעזע, רך כמו חמאה בהגנה ואבוד בהתקפה. במשחקים האחרונים עשה שינוי חד מאד בגישה, נותן גוף, מגוון את את ההתקפה שלו ורץ נכון את המגרש. אני נותן קרדיט ליאניס, לא פחות מלבנדר, בעיקר בפן ההגנתי.Weems13 כתב:היה נהדר מתחילת העונה גם בהגנה. פשוט התקשורת פה הסיתה כמו שלא הסיתו מעולם נגד אף שחקן.
בהגנה הוא מגיע לעזרות בטיימינג הנכון, מכוון את כולם בהגנה, יכול לשמור 1-5, רים פרוטקטור ומשנה זריקות, ואני אפתיע אתכם, הוא עושה את כל אלה יותר טוב ומדויק מאייסי. הגישה שלו גם נראית נהדרת ועם הפן ההתקפי שלו ימשיך להשתפר כמו בצמד המשחקים האחרונים, זה אחלה של 4. רק המשכיות וסבלנות איתו.
23 דצמבר 2020, 01:10
23 דצמבר 2020, 01:55
TAYO כתב:היה נהדר מתחילת העונה? אחי אנחנו מדברים על אותו ענף ספורט? היה מזעזע, רך כמו חמאה בהגנה ואבוד בהתקפה. במשחקים האחרונים עשה שינוי חד מאד בגישה, נותן גוף, מגוון את את ההתקפה שלו ורץ נכון את המגרש. אני נותן קרדיט ליאניס, לא פחות מלבנדר, בעיקר בפן ההגנתי.Weems13 כתב:היה נהדר מתחילת העונה גם בהגנה. פשוט התקשורת פה הסיתה כמו שלא הסיתו מעולם נגד אף שחקן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
23 דצמבר 2020, 01:57
23 דצמבר 2020, 01:57
Weems13 כתב:TAYO כתב:היה נהדר מתחילת העונה? אחי אנחנו מדברים על אותו ענף ספורט? היה מזעזע, רך כמו חמאה בהגנה ואבוד בהתקפה. במשחקים האחרונים עשה שינוי חד מאד בגישה, נותן גוף, מגוון את את ההתקפה שלו ורץ נכון את המגרש. אני נותן קרדיט ליאניס, לא פחות מלבנדר, בעיקר בפן ההגנתי.Weems13 כתב:היה נהדר מתחילת העונה גם בהגנה. פשוט התקשורת פה הסיתה כמו שלא הסיתו מעולם נגד אף שחקן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כוונתי שהיה נהדר בהגנה גם בתחילת העונה. עכשיו מתחילים להתייחס לזה. באיחור קל. בהתקפה הוא מראה שיפור משמעותי.
23 דצמבר 2020, 04:28
23 דצמבר 2020, 13:31
23 דצמבר 2020, 16:42
אחד הבודדים שדווקא כן הצליח למנוע סל מנדוביץ׳ למיטב זכרוניRunner30 כתב:הוא היה רע בהגנה על גארדים.
בהגנה על גבוהים הוא היה לא רע בכלל. בטוח עדיף על זיזיץ׳.
23 דצמבר 2020, 17:58
23 דצמבר 2020, 18:00
23 דצמבר 2020, 18:20
23 דצמבר 2020, 18:56
Weems13 כתב:כל מי שאומר שהיה בדיחה הגנתית בתחילת העונה, אין לו מושג. הקבוצה בכללותה לא תפקדה ורוב החיצים הופנו אליו, שלא בצדק. תפתחו את העיניים ואל תתעוורו מהביקורת המוגזמת ומההסתה שהייתה נגדו
23 דצמבר 2020, 20:19
אחדשיודע כתב:Weems13 כתב:כל מי שאומר שהיה בדיחה הגנתית בתחילת העונה, אין לו מושג. הקבוצה בכללותה לא תפקדה ורוב החיצים הופנו אליו, שלא בצדק. תפתחו את העיניים ואל תתעוורו מהביקורת המוגזמת ומההסתה שהייתה נגדו
אני לא מסכים עם זה. אני נוטה לגבש דעה משל עצמי, ולדעתי הוא היה רע מאוד, כולל בהגנה - לתקופה ארוכה.
המחצית השנייה בצסק״א הייתה היוצאת מן הכלל בתקופה הזאת. שגם אז, לנוכח היריבה כנראה, הגישה שלו הייתה טובה ונכונה.
וגם עכשיו, שוב, יש לו דרך ארוכה. הבחור מראה ניצוצות ובסה״כ יכולה חביבה, אבל עדיין יש לו הרבה לאן להתקדם.
23 דצמבר 2020, 20:25
Weems13 כתב:העזרות שלו בהגנה היו מדוייקת מאז משחק החוץ מול צסקא. שינה זריקות בצבע לאורך כל התקופה, שברובה הייתה תקופה רעה. אלה שכל כך התגעגעו לאייסי לא זוכרים כנראה איזה עול התקפי הוא היה, וכמה שהוא זייף בהגנה למרות שזה היה הטיקט שלו.