jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:האמת היא שקשה עדיין להעריך את ההחתמה הזו, מאחר שצריך לראות מה יהיו המהלכים בהמשך ומי יהיה הזר השני בקו האחורי. בסך הכל מדובר בהחתמה שנראית על פניה טובה: שחקן טוב מאוד שעולה מדי שנה, בגיל טוב, עם נתוני פתיחה (אתלטיות, קליעה, אגרסיביות וגיוון) מצויינינם ולא פחות חשוב שהוא מגיע במחיר מצויין שמשאיר מקום לעוד גארד מצויין, בתקווה שזה יהיה לנגפורד.
בואו נאמר שממש לא הייתי מתנגד לקו אחורי שיכלול את היקמן, הלפרין, לנגפורד ולנדסברג, למרות שנראה לי שבלאט יעדיף במקום לנדסברג (או הלפרין, אם ענייני המס לא יסתדרו) רכז טבעי דוגמת אוחיון או רוט.
תראה, יש לך לפחות איזה 10 שחקנים עם פרופיל דומה שמשחקים בליגה שלנו. אתה לא רואה את מכבי קופצת עליהם ככה. פארגו באמת היה גניבה גדולה,
אבל לך תדע מה יהיה עם היקמן.
מצד שני, בלאט הוא מומחה גדול בלהפוך את השחקנים האלה ולהתאים אותם לשיטה שלו.
כמו שאמרת, אם היקמן הוא שחקן מוביל לחמישייה, אז זה מדאיג, אם הוא חלק מפאזל רחב יותר, ומוקצה לו תפקיד משני יותר (לפחות עד שיוכיח את עצמו), אז בהחלט זאת יכולה להיות
החתמה מעניינת וטובה.
הבחור עשה בכל זאת כמה דברים יותר מאשר הזרים הקקיוניים שמגיעים לכאן. הוא היה ה- mvp של הליגה האיטלקית השניה (שהיא בערך ברמה של הליגה הראשונה שלנו בלי מכבי) ובעונה האחרונה הוא עשה צעד קדימה והיה אחד המצטיינים בליגה הראשונה, ולא מאיזו קבוצת תחתית. הוא הוביל את הקבוצה שלו לעונה נהדרת, בה היא עברה גם את קאנטו המצויינת, תוך שהוא מביס את פרקינס במאצ׳ אפ ביניהם. שים לב גם לאחוזי הקליעה הטובים והיציבים שלו לאורך זמן. בסך הכל לא נראה לי שיכולה להיות כאן נפילה גדולה, בטח לא במחיר כזה. בהנחה שיהיה לידו גארד זר ברמה גבוהה (מה שסביר שיקרה לאור שכרו הנמוך), בתקווה שזה יהיה לנגפורד, אז מדובר בהחתמה שיכולה להיות מצויינת. אם מדובר בגארד המוביל של הקו האחורי אז ברור שזה הימור לא סביר.
בסדר, גם קרטר הוא שחקן מצויין שהוביל את אשדוד לגמר הפיינל פור...
הליגה האיטלקית היא לא ליגה כזאת טובה. יותר טובה ממה שהיתה לפני שנתיים-שלוש, אבל עדיין לא איזה שוס גדול.
אני פשוט חושב שיש סיכוי שלידו יגיע עוד שחקן מהסוג הזה, ולא איזה כוכב גדול.
ד"א אם לאנגפורד יישאר, אז אולי דייויד מנסה לעשות כאן סוג חדש של תאומים - שני אמריקאים אתלטיים עם יכולת אישית גבוהה והגנה טובה.
יש הבדל עצום בין ליגת הפח שלנו, לבין הליגה האיטלקית. על אף הירידה באיכות שלה. זה עולם אחר לגמרי.
הוא אחלה שחקן, לא מבין את הדיכאון כאן. אם לאנגפורד ישאר, יש פה צמד שחקנים גארדים אתלטיים אדירים. ה"חיבור" הזה של אידסון זה מוגזם בעניי, הוא ממש לא עשה איזה משהו מיוחד שגרם לפארגו-פרקינס להפוך לצמד קטלני, ולדעתי גם בלעדיו הם היו מעולים. גם הלפרין יכול למלא את המשבצת הזאת של השחקן ה"מחבר", אם יגיע. נראה לי לא רציני, אידסון לא עשה שום דבר ששיפר את הצמד הזה, ואני לא חושב לדוגמא שאם נחליף את אידסון בסמית', אז הצמד הזה לאנגפורד-היקמן יהיה צמד קטלני, בניגוד לשילוב עם סמית' שיכול להיכשל. לא רואה סיבה לכל הפסימיות, סך הכל החתימו גארד נחמד מאוד בזול, שחקן עם פוטנציאל להיות ה"פארגו" הבא, כי מבחינת יכולות משחק ופוטנציאל, הם מאוד דומים. אחרי שכולם התלוננו שאין חתימות ואין אף שמות, החתימו שחקן, ועדיין לא טוב? קצת אופטימיות

.