המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:ליאב, אתה שכונה שאין דברים כאלה....
לורבק אעלק
מתAMסרת כתב:yellowaura כתב:C- מאריץ', שרמדיני
PF- ג'פרסון, אליהו
SF- סמית', פניני
SG- לאנגפורד, היקמן
PG- ג'קסון, אוחיון/הלפרין
ג'קסון בדרך לחתימה ברוסיה ( ככה לפחות פורסם)
אולי זה יהיה המצב:
PG - היקמן, אוחיון
SG - לאנגפורד, הלפרין
yellowaura כתב:מתAMסרת כתב:yellowaura כתב:C- מאריץ', שרמדיני
PF- ג'פרסון, אליהו
SF- סמית', פניני
SG- לאנגפורד, היקמן
אולי זה יהיה המצב:
PG - היקמן, אוחיון
SG - לאנגפורד, הלפרין
לא מתעקש על ג'קסון...הוא לא שחקן על אבל הייתי רוצה לראות שחקן על בעמדת הרכז אחרת נראה עוד עונה אפורה מבחינת סגנון משחק.
yellowaura כתב:מתAMסרת כתב:yellowaura כתב:C- מאריץ', שרמדיני
PF- ג'פרסון, אליהו
SF- סמית', פניני
SG- לאנגפורד, היקמן
אולי זה יהיה המצב:
PG - היקמן, אוחיון
SG - לאנגפורד, הלפרין
לא מתעקש על ג'קסון...הוא לא שחקן על אבל הייתי רוצה לראות שחקן על בעמדת הרכז אחרת נראה עוד עונה אפורה מבחינת סגנון משחק.
LIAV10 כתב:אוקיץ'\ג'קסון 1,500,000$ + אוחיון 550,000$
היקמן 500,000$ + הלפרין 750,000$ + לאנדסברג 500,000$
סמית' 700,000$ + פניני 750,000$
אליהו 1,100,000$ + לורנס רוברטס 700,000$
שרמדיני 900,000$ + לורבק 2,050,000$
(+הורדת מזכורת מאצ'באן ואלי אפילו מכירה)
אני לא יודע איך עושים נטו ברוטו אז נחשתי כדי שייצא בדיוק 10M$ ברוטו..
נראה למישהו הגיוני?
דרך אגב, בבקשה לא לרדת עלי, "חי בסרט", "מפגר", פשוט שיעמם לי אז עשיתי את זה וכמו שכבר אמרתי אין לי מושג איך הולך הברוטו נטו ומה החוזה המדוייק של כל אחד..
מקובי כתב:yellowaura כתב:מתAMסרת כתב:yellowaura כתב:C- מאריץ', שרמדיני
PF- ג'פרסון, אליהו
SF- סמית', פניני
SG- לאנגפורד, היקמן
אולי זה יהיה המצב:
PG - היקמן, אוחיון
SG - לאנגפורד, הלפרין
רגע, פארגו הגיע לכאן מגליל ככה שהוא לא היה שחקן על.
ראית לפני שנתיים עונה אפורה מבחינת ניהול משחק?
אני לא אומר שהיקמן הוא פארגו, אבל אי אפשר לדעת אם היקמן הוא שחקן שיכול להגיע לרמות האלה או לא.
אני שונא שמביעים דעה על שחקן עוד לפני שרואים אותו בכלל. אני זוכר את הבכי שהיה כאן על החתימה של פארגו לפני שנתיים.
סבלנות.
asafb96 כתב:מקאלב במיליון וחצי דולר? באיזה עולם בדיוק? הבחור חתום לעונה הבאה, רק לשחרר אותו מהחוזה יעלה יותר. שלא לדבר על השכר שלו...
גם הסגל של ליאב ממש לא ריאלי. לורבק הולך לקבל לפחות 2-3 מיליון יורו נטו, או שהוא ילך לNBA
yellowaura כתב:asafb96 כתב:מקאלב במיליון וחצי דולר? באיזה עולם בדיוק? הבחור חתום לעונה הבאה, רק לשחרר אותו מהחוזה יעלה יותר. שלא לדבר על השכר שלו...
גם הסגל של ליאב ממש לא ריאלי. לורבק הולך לקבל לפחות 2-3 מיליון יורו נטו, או שהוא ילך לNBA
כמה סעיף השחרור של מקאלב ?
כמה אנשים חשבו שיצליחו להביא את ארויו ? כמה אנשים חשבו שיצליחו להרכיב קבוצה עם שאראס שהגיע בשיאו, וויצ'יץ' ופארקר ?
סה"כ הכוונה שלי שאנשים בפורום מכוונים נמוך.
אין לי בעיות עם היקמן אם הוא מגיע בעמדת מחליף והערך הכספי שלו באירופה מוכיח שלא תופסים ממנו כרכז ברמת יורוליג גבוהה.
הכל יכול להיות אבל מה שאתה אומר שמכבי יכולה לרכוש קבוצה שלמה סוג ז' (שיכול להיות שיתגלו כפארגו הבא) ואין לי זכות להביע דעה אלא רק לאחר תחילת העונה ?
אני לא חושב שאתה צודק... אני חושב שמגיע לאוהדים שחקן שהוא כבר מוכח ולא הימור ואגב אני סומך על מכבי שזה גם יקרה כמו שזה היה העונה עם לאנגפורד.
LIAV10 כתב:דולמן לא לרמות היורוליג וליאור לא היה מספיק טוב כדי לעקוף את בלו ברוטציה, אז תרוץ שהוא בא כולה להשלים את ליאור לכמה דקות לא עובד..
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:דולמן לא לרמות היורוליג וליאור לא היה מספיק טוב כדי לעקוף את בלו ברוטציה, אז תרוץ שהוא בא כולה להשלים את ליאור לכמה דקות לא עובד..
כבר דיברנו על זה שלא ראית אותו פעם אחת משחק בשביל לחוות דעה כלכך ניחרצת , לא ?
הוא כן לרמות יורוליג ואפילו שיחק ביורוליג די טוב עונה אחת...
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2009
העונה ראיתי את כל המשחקים שלו העונה בגלל שהוא שיחק בקבוצה של דאונס והוא מאוד הרשים אותי . יותר ממה שהתלהבתי מהנדריקס בגראנדה למשל...
yzafrir כתב:אני הרבה יותר מאוכזב מהחתמת היקמן מאשר אם דולמן יהיה פה בעמדה 4 יחד עם ליאור...מבחינתי אם זה הרכז הראשון שלנו זה הרבה יותר בינוניות מאשר דולמן בעמדה 4...
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:אני הרבה יותר מאוכזב מהחתמת היקמן מאשר אם דולמן יהיה פה בעמדה 4 יחד עם ליאור...מבחינתי אם זה הרכז הראשון שלנו זה הרבה יותר בינוניות מאשר דולמן בעמדה 4...
כמו שכבר אמרו בת'רד על היקמן, אם זה רק 350K אז הגארד "על" עוד לפנינו, ככה שכנראה יוחתם שחקן מצויין בעמדת הגארד ויחד עם אוחיון, הלפרין ואולי לאנדסברג זה מגובה מכל הצדדים..
לעומת זאת בעמדת הגבוהים אתה יודע בדיוק מה תקבל ואתה יודע שיש שם מוגבליות של תזוזה בין עמדות, דולמן ואליהו יכולים לשחק אך ורק 4, מאריץ' וגרגמל רק 5, כבד מידי, לא יודע משהו שם חסר לי לגמרי, קצת גיוון..
מה גם שאני יותר מאמין בהיקמן מאשר בדולמן..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־44 אורחים