דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V2

הודעהעל ידי עידן » 09 ינואר 2021, 05:05

yarin150 כתב:דני גמור בקבוצה הזאת .
זה או שהם מחליטים לבנות קבוצה מחדש עם צעירים ולעשות טרייד על ביל ווסטברוק ובארטנס
או שהם לא יגיעו לפליאוף וגם לא יבנו עתיד .
במקום דני כבר היתי מבקש טרייד ודופק על השולחן . מקסימום שיחזור למכבי

נו באמת. מקסימום שיחזור למכבי? מה זה השטויות האלו ולמה אתה חושב שהוא ירצה לחזור למכבי?

דני עציץ בהתקפה וזה כבר תלוי בו לשנות את הגישה שלו ולהתאים את עצמו לנבא. מעבר לקבוצה אחרת לא בהכרח יעזור.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ינואר 2021, 05:18

https://giphy.com/gifs/inwLmQIoGYmIvW335y

https://giphy.com/gifs/XEvEMaEwdBw4KOSxta

https://giphy.com/gifs/JTsc0G6Irlmdmlf94u
הקטע שהוא לא באמת עציץ, הוא פשוט מיואש, אלו 3 דוגמאות אבל הוא תמיד נמצא לבד, בעמדה טובה ובאופן אדיוטי אחד השחקנים שלהם פעם אחר פעם הולך לתוך חומת מגנים של 4 שחקנים.
זה לא סגנון משחק שהוא משחק או צריך לשחק כי זה לא כדורסל וכל מי שישחק ככה לעולם לא יצליח בענף.
*תוך כדי שאני כותב הצימורה מנסה לקלוע על 4 מגנים, בזמן הזריקה הוא העיף את הכדור לביל ומה ביל עשה, רץ לאיפה שכל ה4 מגנים נמצאים*
לומר שהוא עציץ ולא אגרסיבי זה קל ומה ששלחתי ממש לא דוגמאות פרטיות ואם הוא עומד בצד זה אחרי שהוא מתוסכל מוות מההתקפות האלה (רואים את זה עליו) וגם במשחק הזה לא לקח לי שניה לראות איך הם פעם אחר פעם זורקים (אם אפשר לקרוא לזה זורקים) על 3 מגנים או יותר שיש יותר מ10 שניות על השעון, הייתי אומר שזה קרה כמה פעמים אבל זה קרה עשרות פעמים במשחק הזה וזה לא כדורסל. אני לא רואה שום סרט שיש איזשהו פורורד שבא מאירופה קולע ככה הוא נהפך ליותר אקטיבי
מתנצל אבל אני גם לא רוצה לראות את דני משחק בסגנון הזה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי toja27 » 09 ינואר 2021, 05:24

ביל מחוייך, עסוק במחיאות כפיים, הבעות פנים שבעות רצון כאילו הקבוצה שלו לא בפיגור 20.
אבל מה מוזר עוד יותר? שהשדרים האמרקאים כל כך מבסוטים ממנו " איזה שחקן" "בביל היה יכול לדרוש טרייד בקיץ אבל לא ביקש וזה ראוי להערכה " "ביל ממשיך לחייך, אם ביל שמח גם אני שמח" וכו'.
זאת לא וושינגטון(אם כי היא דוגמא קיצונית) זאת תרבות הכדורסל שלהם בכללי ואת מה שהם מעריכים.
לאנשים שנולדו שם זה כנראה טבעי, לנו שגדלנו על תרבות כדורסל אחרת זה שונה לגמרי.
המזל שלהם שיש להם כסף והרבה ממנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי עידן » 09 ינואר 2021, 05:26

Shay_uzan כתב:https://giphy.com/gifs/inwLmQIoGYmIvW335y

הקטע שהוא לא באמת עציץ, הוא פשוט מיואש, אלו 3 דוגמאות אבל הוא תמיד נמצא לבד, בעמדה טובה ובאופן אדיוטי אחד השחקנים שלהם פעם אחר פעם הולך לתוך חומת מגנים של 4 שחקנים.
זה לא סגנון משחק שהוא משחק או צריך לשחק כי זה לא כדורסל וכל מי שישחק ככה לעולם לא יצליח בענף.
*תוך כדי שאני כותב הצימורה מנסה לקלוע על 4 מגנים, בזמן הזריקה הוא העיף את הכדור לביל ומה ביל עשה, רץ לאיפה שכל ה4 מגנים נמצאים*
לומר שהוא עציץ ולא אגרסיבי זה קל ומה ששלחתי ממש לא דוגמאות פרטיות ואם הוא עומד בצד זה אחרי שהוא מתוסכל מוות מההתקפות האלה (רואים את זה עליו) וגם במשחק הזה לא לקח לי שניה לראות איך הם פעם אחר פעם זורקים (אם אפשר לקרוא לזה זורקים) על 3 מגנים או יותר שיש יותר מ10 שניות על השעון, הייתי אומר שזה קרה כמה פעמים אבל זה קרה עשרות פעמים במשחק הזה וזה לא כדורסל. אני לא רואה שום סרט שיש איזשהו פורורד שבא מאירופה קולע ככה הוא נהפך ליותר אקטיבי

ברוב הגדול של ההתקפות הוא עציץ. נכון שיש מקרים שבהם הוא עושה תנועה ללא כדור, ואז באמת יוצאים מזה לרוב דברים טובים. הוא פשוט לא עושה את זה מספיק ולא קרוב להיות מספיק.

דני צריך לשנות גישה כי אין לו ברירה. העובדות כרגע שכל הרוקיז שנבחרו מעליו מצליחים למצוא את הנישה שלהם, להשתלב ולייצר מספרים. יש לדני עוד הרבה זמן, אבל להפיל את הכל על הקבוצה שבה הוא משחק לא יקדם אותו לשום מקום.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ינואר 2021, 05:33

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:https://giphy.com/gifs/inwLmQIoGYmIvW335y

ברוב הגדול של ההתקפות הוא עציץ. נכון שיש מקרים שבהם הוא עושה תנועה ללא כדור, ואז באמת יוצאים מזה לרוב דברים טובים. הוא פשוט לא עושה את זה מספיק ולא קרוב להיות מספיק.

דני צריך לשנות גישה כי אין לו ברירה. העובדות כרגע שכל הרוקיז שנבחרו מעליו מצליחים למצוא את הנישה שלהם, להשתלב ולייצר מספרים. יש לדני עוד הרבה זמן, אבל להפיל את הכל על הקבוצה שבה הוא משחק לא יקדם אותו לשום מקום.

גם שהוא עציץ, הוא עומד לבד כי יש 3 שחקנים על השחקן עם הכדור.
אני לא יכול להתלונן על זה כל עוד ההתקפות של וושינגטון זהות כי לא משנה כמה הוא מנסה בחלקים לא קטנים של המשחק, זה לא משנה את הסגנון משחק שלהם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי toja27 » 09 ינואר 2021, 05:38

אבדיה יצתרך לשפר את היכולות כדי להיות יותר רלוונטי לא רק בוושינגטון אלא גם במקומות אחרים, אין לברוח מהעובדה הזאת. וושינגטון היא דוגמא כושלת בנבא, אבל הקבוצות האחרות בנבא לא שונות במהות מוושינגטון-כלומר משחק שמבוסס על יכולת אישית.
החדשות הטובות שיש לו זמן והוא בחור מוכשר . אני מאמין שבעונה הבאה נראה קפיצה משמעותית בעניין הזה.
העונה הזאת לצערנו תראה פחות או יותר כמו המשחקים שהיו עד כה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי עידן » 09 ינואר 2021, 05:46

toja27 כתב:אבדיה יצתרך לשפר את היכולות כדי להיות יותר רלוונטי לא רק בוושינגטון אלא גם במקומות אחרים, אין לברוח מהעובדה הזאת. וושינגטון היא דוגמא כושלת בנבא, אבל הקבוצות האחרות בנבא לא שונות במהות מוושינגטון-כלומר משחק שמבוסס על יכולת אישית.
החדשות הטובות שיש לו זמן והוא בחור מוכשר . אני מאמין שבעונה הבאה נראה קפיצה משמעותית בעניין הזה.
העונה הזאת לצערנו תראה פחות או יותר כמו המשחקים שהיו עד כה.

מדויק
עידן

הודעהעל ידי ShiriV » 09 ינואר 2021, 06:05

הליגה הזאת כל כך מגעילה. קבוצה מנוצחת בצורה משפילה פעם אחר פעם אבל כל זה לא מפריע לביל שיורד מחוייך ומשועשע אחרי כל משחק. הוא הרי את שלו כבר עשה. 101 נקודות בשני משחקים. צ׳ק.
אבדיה, שכמו שכבר אמרו פה בא מתרבות כדורסל אחרת ומקבוצה מנצחת, בחיים לא יוכל להצליח בקבוצה שמשחקת בסגנון של וושינגטון. במשחקים האחרונים הוא נראה כבוי וללא ביטחון לחלוטין, כמו שאמרתי כאילו משלים כבר עם המצב החדש שלו. זה קשה להיות רוקי כמוהו בקבוצה כושלת ולאט לאט זה חודר אליו.
אני כבר באמת שלא יודעת מה השחקן שהוא יוכל לתרום לקבוצה הזאת שהיא עדר עם שני רועים רעים במיוחד. עתיד מעורפל ומתסכל גם לנו.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי עידן » 09 ינואר 2021, 06:10

ShiriV כתב:הליגה הזאת כל כך מגעילה. קבוצה מנוצחת בצורה משפילה פעם אחר פעם אבל כל זה לא מפריע לביל שיורד מחוייך ומשועשע אחרי כל משחק. הוא הרי את שלו כבר עשה. 101 נקודות בשני משחקים. צ׳ק.
אבדיה, שכמו שכבר אמרו פה בא מתרבות כדורסל אחרת ומקבוצה מנצחת, בחיים לא יוכל להצליח בקבוצה שמשחקת בסגנון של וושינגטון. במשחקים האחרונים הוא נראה כבוי וללא ביטחון לחלוטין, כמו שאמרתי כאילו משלים כבר עם המצב החדש שלו. זה קשה להיות רוקי כמוהו בקבוצה כושלת ולאט לאט זה חודר אליו.
אני כבר באמת שלא יודעת מה השחקן שהוא יוכל לתרום לקבוצה הזאת שהיא עדר עם שני רועים רעים במיוחד. עתיד מעורפל ומתסכל גם לנו.

אני מסכים עם כל מה שכתבת, אבל מתסכל ככל שזה יהיה - לדני אסור להשלים עם המצב שלו, אחרת הוא ימצא את עצמו מחוץ לליגה הזו. אם האצ'ימורה הצליח למצוא את הנישה שלו בעונת הרוקי שלו וכמובן גם בעונה הזו, למרות שהקבוצה מחורבנת - אין סיבה שדני שבאמת יש לו כישרון לא ימצא אותה.
עידן

הודעהעל ידי ShiriV » 09 ינואר 2021, 06:41

עידן כתב:
ShiriV כתב:הליגה הזאת כל כך מגעילה. קבוצה מנוצחת בצורה משפילה פעם אחר פעם אבל כל זה לא מפריע לביל שיורד מחוייך ומשועשע אחרי כל משחק. הוא הרי את שלו כבר עשה. 101 נקודות בשני משחקים. צ׳ק.

אני מסכים עם כל מה שכתבת, אבל מתסכל ככל שזה יהיה - לדני אסור להשלים עם המצב שלו, אחרת הוא ימצא את עצמו מחוץ לליגה הזו. אם האצ'ימורה הצליח למצוא את הנישה שלו בעונת הרוקי שלו וכמובן גם בעונה הזו, למרות שהקבוצה מחורבנת - אין סיבה שדני שבאמת יש לו כישרון לא ימצא אותה.

איך שחקן שרוב המשחק שלו מושתת על מהלכים קבוצתיים והנעת כדור ושנובל אם ההתקפה לא עוברת דרכו יוכל למצוא נישה בסגנון סוליסטי של סופרסטארים? זאת תהיה משימה קשה מאוד עבורו ועבור סט היכולות המוגבל שפיתח עד כה. לברוקס אין כרגע מושג איך להשתמש בו.
אני בספק אם הסיטואציה שלו שם תוכל להשתנות בצורה דראסטית גם אם ישפר את הקליעה והאגרסיביות כי הסיכוי שיחפשו אותו יותר בהתקפה הוא עדיין קלוש בגלל אותו סגנון מכוער, מה גם שלדעתי דני לא יוכל להפוך לשחקן שכל תפקידו הוא לייצר נקודות סטייל ברטאנס. זה פשוט לא יקרה ואם כן אז אשמח לאכול את הכובע.
ימים יגידו. מקווה שישרוד שם כי אני כבר הרמתי ידיים.

מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ינואר 2021, 08:17

עידן כתב:

ההבדל הוא שהצימורה זורק יותר מוואסטברוק על 3 מגנים ומעלה, לא שומר וההתקפות שלו לרוב מגיעות לאבדון.
שוב, אם דני רוצה שיתחסו עליו הוא צריך להצטרף למסיבה הזאת שהיא לא כדורסל ולא תקדם אותו לשום מקום וזה לא משהו שהיה מרצה פה אף אחד או משהו שבמנטליות שלו הוא מסוגל לו.
מה שיותר מכעיס אותי שעל כל טעות של החמישיה (גם אם לא קשורה לדני) דני הוא מי שמשלם על זה, כיאלו מבחינת ברוקס הסגנון משחק של השחקנים שלו לגיטימי.
עכשיו יגידו שזה כל הNBA ככה ולא, זה לא נכון ואני אומר את זה כאחד המבקרים הגדולים של הליגה הזאת, נכון אין שום קבוצה שמשחקת קבוצתית בחצי כוח מקבוצת אירופית טופ יורוקאפ ומעלה אבל עד כה, לא ראיתי שום קבוצה שפעם אחר פעם הולכת על יכולת אישית של אחד נגד 3 (אני אחזור ואומר את זה) ומתעלמת מזה שיש 3 שחקנים פנויים בהתקפה כל הזמן, כל הקבוצות שראיתי שמשחקות נגד וושינגטון פשוט מראים להם איך לעשות התקפה גם אם יש כוכבים וזה NBA והם גם מנצלים את העובדה שיש רק שחקן אחד שאכפת לו ומטורטר לשמור על כל החמישיה בזמן שהשאר צופים. לדעתי זה לא נראה שיש שחקן אירופאי שהתחנך לסגנון אירופאי, גדול ככל שיהיה שיכול לשרוד מערכת כזאת.
אין דרך יותר פשוטה לומר את זה, הם לא משחקים כדורסל ואני לא חושב שיש שחקן שצריך לשחק במשחק שלהם רק בשביל טיפה יחס.

ShiriV כתב:
עידן כתב:

איך שחקן שרוב המשחק שלו מושתת על מהלכים קבוצתיים והנעת כדור ושנובל אם ההתקפה לא עוברת דרכו יוכל למצוא נישה בסגנון סוליסטי של סופרסטארים? זאת תהיה משימה קשה מאוד עבורו ועבור סט היכולות המוגבל שפיתח עד כה. לברוקס אין כרגע מושג איך להשתמש בו.
אני בספק אם הסיטואציה שלו שם תוכל להשתנות בצורה דראסטית גם אם ישפר את הקליעה והאגרסיביות כי הסיכוי שיחפשו אותו יותר בהתקפה הוא עדיין קלוש בגלל אותו סגנון מכוער, מה גם שלדעתי דני לא יוכל להפוך לשחקן שכל תפקידו הוא לייצר נקודות סטייל ברטאנס. זה פשוט לא יקרה ואם כן אז אשמח לאכול את הכובע.
ימים יגידו. מקווה שישרוד שם כי אני כבר הרמתי ידיים.

לא הייתי קובע את העתיד שלו על פי שבועיים בNBA בקבוצה כזאת שכוללים משחקים מאוד טובים עד שמשום מה ושינגטון נצחו במשחק שוואלה היה אפשר לצפות בו והמסכנות שלהם היו להפסיק לשחק בדרך שהביאה להם את אחת מ2 הנצחונות היחדיים כי הם ראו שביל יודע לקלוע ככה... המשחקים הראשונים ובטרום עונה הראו שכבר היום הוא שחקן התקפי טוב יותר ממה שהקבוצה מתיחסת עליו בכמה רמות.

אבל יש פה נקודה שהיא מאוד קריטית ואנחנו יודעים שהיא נכונה בגלל שראינו אותו משחק לא מעט עד כה במכבי: "איך שחקן שרוב המשחק שלו מושתת על מהלכים קבוצתיים והנעת כדור ושנובל אם ההתקפה לא עוברת דרכו יוכל למצוא נישה בסגנון סוליסטי". דני הוא שחקן שמשחק קבוצתי, לא רק אבל בעיקר קבוצתי, כמה דוגמאות שהוא עושה מלא בקריירה שלו:הוא ימסור פנימה לסנטר וילך למקום שהוא לא יפריע לסנטר מצד אחד ומצד שני הסנטר יכול להחזיר לו לחדירה או שלשה פנויה. הוא יחדור לצבע כשההגנה לא מרוכזת ויקבל סל קל מתחת לסל והוא גם ידע בדיוק איפה לעמוד שמישהו חודר לצבע בשביל שיוכל למסור לדני ולא להפריע לו להתקפה. הוא מנסה לעשות דברים כאלה והקבוצה שלו צוחקת עליו בפנים כאשר פעם אחר פעם הוא עומד לבד זז לאן שהוא צריך ובסוף מוציאים את הסל הכי קשה או מוסרים לשחקן הכי לא נכון. בקושי יש לו אפשרויות והזדמנויות התקפיות במצב הזה ובאמת אין לי מושג איך הוא צריך ליצור נקודות ככה.

אם יש משהו אחד שהייתי חושב עליו זה שהוא יתחיל לשחק כפוינט פורוורד ולהתעלם מהקבוצה שלו אחרי ריבאונד ולהריץ תרגילין כאשר הוא מרכז בתקווה שזה ישנה את הסגנון המשחק שלהם. אם לא אז הוא צריך לעשות פעם ראשונה משהו שהוא לא עשה כל הקריירה וזה לפנות לסוכן ולהודיע לGM שכל עוד הקבוצה לא משחקת כדורסל לדני אין מה לעשות שם ואיך להתפתח שם ולטובת הקריירה שלו הוא רוצה לעבור בטרייד לקבוצה שמשחקת בסגנון כדורסל שכולל מסירות ולא קבוצה ש"לקחה אותו כהוא הכי טוב שהיה למרות שאין להם מושג איך לשלב אותו בסגנון שלהם" (מה שאותו GM אמר בראיונות אחרי הדראפט) כי הקריירה שלו יותר חשובה מאם ביל יגיע ל70 נקודות ואם ווסטברוק ישיג עוד טריפל דאבל, כי בואו, זאת המטרה היחידה שלהם, לא פלייאוף, לא לפתח את הדור הבא של הקבוצה ולא כלום, רק השגים אישים ואף שחקן שאכפת לו לא צריך לבזבז על זה אנרגיה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ינואר 2021, 08:46

העיקר שברוקס מצא את האשם באיך שהקבוצה שלו נראת... בכל הראיונות שלו הוא רומז שדני הוא הבעיה והוא מאיים שהוא לא יתן לו דקות (לא שדני באמת שיחק היום, 14 דקות וכולן בחצי הראשון). מאמן זוועה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי צ'שר » 09 ינואר 2021, 09:27

כמו שרובכם כותבים פה זה עוד מאוד מוקדם, בואו נראה איך הוא יהיה אחרי 15-20 משחקים.

לדעתי צריך לקחת בחשבון את האופציה שאבדיה פשוט לא מספיק טוב כרגע, בלי קשר לקבוצה שלו. איזו אינדקציה יש לנו שהוא באמת מתאים? הוא לא נתן עונה יציבה וטובה בבוגרים עדיין, וזה הגיוני בהתחשב בגילו. כמה שחקנים שלא הוכיחו את עצמם בעונת בוגרים משמעותית הגיעו לליגה וישר היו טובים מספיק? אולי אני לא זוכר אבל גם אם היו כאלה זה כנראה היוצא מן הכלל.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ינואר 2021, 09:42

צ'שר כתב:כמו שרובכם כותבים פה זה עוד מאוד מוקדם, בואו נראה איך הוא יהיה אחרי 15-20 משחקים.

לדעתי צריך לקחת בחשבון את האופציה שאבדיה פשוט לא מספיק טוב כרגע, בלי קשר לקבוצה שלו. איזו אינדקציה יש לנו שהוא באמת מתאים? הוא לא נתן עונה יציבה וטובה בבוגרים עדיין, וזה הגיוני בהתחשב בגילו. כמה שחקנים שלא הוכיחו את עצמם בעונת בוגרים משמעותית הגיעו לליגה וישר היו טובים מספיק? אולי אני לא זוכר אבל גם אם היו כאלה זה כנראה היוצא מן הכלל.
כל עוד הוא לא מקבל את הכדור שהוא לבד מתחת לסל או שיש לו לבד *חצי מגרש* בזמן שהשחקנים של וושינגטון מוסרים אחד לשני באותו צד ובסוף מחליטים מי יהיה הבן אדם שיזרוק על 3 אנשים זה לא כזה רלוונטי כל עוד הסגנון משחק של אבדיה זה לא לעשות את השטויות האלה.
כי גם אם דני יקלע בשליש יכולת את אותם סלים, זה יהיה יותר טוב מהסיכויי הצלחה של וושינגטון בהתקפות ברגע זה (ושחא נדבר על ההגנה שזה אחד או שניים נגד חמישה).
שדני מקבל את הכדור בצד שההגנה מתרכזת בו כמעט תמיד קורים דברים טובים (היום לו אסיסט לווסטברוק) ובמעט המקרים שבהם הקבוצה שלו חכמה מספיק ודני מקבל את הכדור אחרי תנועה ללא כדור שמשאירה אותו לבד או שהוא מתמקם לבד בצד שאין בו שום שומר, אז הוא תמיד יעשה את מה שטוענים שהוא לא עושה.
אבל היום, לרוב הוא מקבל את הכדור צעד אחרי במרכז קשת השלוש ושם אין לו יכולת באמת יכולת ליצור לעצמו

ובלי קשר לדני: אני מקווה שהGM יתעורר על עצמו ואו יפטר את המאמן או יבנה דרך טריידים קבוצה שתהיה לה מטרה שהיא לא לדאוג לטריפל דאבל לווסטברוק או 40 נקודות לביל כי הצלחה זה לא יביא לשום טווח
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 09 ינואר 2021, 09:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Runner30 » 09 ינואר 2021, 09:44

"דני לא שיחק טוב".
מעניין מה מבחינת הדביל נקרא "לשחק טוב"?
Runner30

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ינואר 2021, 10:12

Runner30 כתב:"דני לא שיחק טוב".
מעניין מה מבחינת הדביל נקרא "לשחק טוב"?
לשחק טוב מבחינת ברוקס: לזרוק רק זריקות לא פנויות, לא לעשות הגנה, לא למסור, לנסות לשבור שיא כלשהו שלא שווה כלום ולעשות הכל כדי להפסיד
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שועל » 09 ינואר 2021, 10:27

צ'שר כתב:כמו שרובכם כותבים פה זה עוד מאוד מוקדם, בואו נראה איך הוא יהיה אחרי 15-20 משחקים.

הוא לחלוטין לא מספיק טוב כרגע.
התנבאתי לא פעם שהיא יחזור מאוד מהר למכבי. לא חשבתי עוד לפני המשחק הראשון שלו שהוא מוכשר מספיק בשביל הליגה הטובה בעולם.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי TAYO » 09 ינואר 2021, 10:29

שועל כתב:

הוא לחלוטין לא מספיק טוב כרגע.
התנבאתי לא פעם שהיא יחזור מאוד מהר למכבי. לא חשבתי עוד לפני המשחק הראשון שלו שהוא מוכשר מספיק בשביל הליגה הטובה בעולם.
הוא יותר טוב כבר עכשיו ממה שכספי אי פעם היה, אין שום סיבה בעולם שלא ישתלב בנבא.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Runner30 » 09 ינואר 2021, 11:05

אפילו במצב היפותטי שירצה לחזור לאירופה, הוא לא יחזור בחיים למכבי.
למכבי אין כסף לשלם לו משכורת, גם אם פדרמן ימכור את הקבוצה לשייך סעודי.
אם כבר, לקבוצה כמו ברסה או ריאל במשכורת עתק.
הפרק שלו במכבי נגמר.

אם כבר הסצנריו הכי גרוע בשבילו הוא להישאר שנתיים בבירה, להתחזק, לפתח מוב או שניים והמשיך להסתובב בnba.
ובכלל הדיון הזה מיותר כרגע.
Runner30

הודעהעל ידי שועל » 09 ינואר 2021, 11:20

על בסיס מה בדיוק? איזו יכולות יוצאות דופן הוא הפגין עד עכשיו? בנוסף, תמיד הסיכוי שמכבי תשלם יותר לשחקן ישראלי גדול יותר.

וברור שעם מזל או עבודה ממש קשה על היכולות שלו הוא יוכל להתברג בליגה ואולי להתפתח לשחק טוב מאוד לאירופה. גם לאופי יש הרבה משקל, למרות שגם בתחום הזה לא נפלתי ממנו במיוחד.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot] ו־8 אורחים