דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V2

הודעהעל ידי Runner30 » 09 ינואר 2021, 11:35

שועל כתב:על בסיס מה בדיוק? איזו יכולות יוצאות דופן הוא הפגין עד עכשיו? בנוסף, תמיד הסיכוי שמכבי תשלם יותר לשחקן ישראלי גדול יותר.

וברור שעם מזל או עבודה ממש קשה על היכולות שלו הוא יוכל להתברג בליגה ואולי להתפתח לשחק טוב מאוד לאירופה. גם לאופי יש הרבה משקל, למרות שגם בתחום הזה לא נפלתי ממנו במיוחד.

על בסיס זה שהוא יודע לעשות הכל, כולל הגנה. הוא כשרוני, לומד מהר וצעיר יותר מרוב הרוקיז.
מכבי יכולה לשלם "יותר" אולי לכספי, שנמצא לקראת סוף הקריירה אחרי פציעות לא קלות.
וגם זה עם עזרה מספונסר, לכאורה.
Runner30

הודעהעל ידי צ'שר » 09 ינואר 2021, 12:37

Runner30 כתב:
שועל כתב:על בסיס מה בדיוק? איזו יכולות יוצאות דופן הוא הפגין עד עכשיו? בנוסף, תמיד הסיכוי שמכבי תשלם יותר לשחקן ישראלי גדול יותר.

וברור שעם מזל או עבודה ממש קשה על היכולות שלו הוא יוכל להתברג בליגה ואולי להתפתח לשחק טוב מאוד לאירופה. גם לאופי יש הרבה משקל, למרות שגם בתחום הזה לא נפלתי ממנו במיוחד.

על בסיס זה שהוא יודע לעשות הכל, כולל הגנה. הוא כשרוני, לומד מהר וצעיר יותר מרוב הרוקיז.

איך אתה יודע שהוא יכול לעשות הכל? באמת אני שואל. ראינו ממנו דברים יפים בליגה הישראלית שנה שעברה, מצד שני ביורוליג הוא לא התקרב ללהצליח לעשות אותם. זה ששחקן עושה דברים ברמה מסוימת לא אומר שהוא מסוגל לעשות אותם גם ברמה גבוה יותר.

שלא תבין לא נכון, אני לא מזלזל באבדיה. להיות ילד בן 18-19 שמצליח לשחק עם אנשים בוגרים כמו שהוא משחק זה נדיר אצלנו, באמת, אין שום ספק שהוא שחקן ישראלי הרבה הרבה מעל הממוצע. אבל - אין לנו שום אינדקציה לאפשרויות שלו ברמה גבוה יותר ולגמרי יש אפשרות שהוא לא מספיק טוב בשביל יותר מזה בשלב הזה.

גילנארי נניח שזה שחקן שנבחר דומה במיקום בדראפט ודומה בגיל שבו הוא הגיע לליגה היה מצוין בעונה האחרונה שלו ביורוליג, ממש ראו שהוא מעל הרמה גם כשהוא היה בן 18-19. אז הוא הגיע לאן בי איי ולא הפציץ מההתחלה אבל ידעת שפוטנציאל להתמודד בלבל גבוה יש לו וזה באמת קרה בהמשך. אז אצל אבדיה אין לנו בסיס לדעת מה היכולות שלו ברמה הגבוה, ואנחנו לא רואים שהוא מספיק טוב בפועל אז אני חושב שאפשר לקחת בחשבון את העובדה שאולי, שוב כרגע, זה לא מספיק בשביל לעשות יותר ממה שהוא עושה (לפחות לא משמעותית)
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי felix_r » 09 ינואר 2021, 12:55

הרוב פה מאשימים את הקבוצה בחוסר הצלחה של דני. לטעמי זה לא מדויק. הוא עצמו יכול לעשות הרבה יותר.

1) הוא כמעט ולא נע בהתקפה, לא נפתח לקבל מסירה. אתמול ברבע הראשון בפעם היחידה שהוא כן עשה תנועה לצבע, הוא כן קיבל כדור מתחת לסל (ולא משנה שבסוף קיבל גג מת'ייס הגרמני). צריך לזכור, שבסגנון כדורסל האמריקאי (באופן כללי לא רק ב NBA) נהוג מאוד למסור לשחקן שחותך לסל, ופחות לשחקן שמתפנה על קשת השלוש. ואם כבר מדברים על קשת השלוש אז שוב ברבע הראשון, כשוושינגטון עוד ניסתה להניע את הכדור יותר מהרגיל, דני קיבל כדור בפינה, אבל העיף מהר למרות שלא היתה לו זריקה פנויה. שלשות כאלה מהירות על הידיים הוא לא קלע גם בליגת על.

2) הוא צריך ללכת על כדורים החוזרים בהתקפה. נגיד והוא עומד בפינה כרגיל, אבל הכדור נע לצד השני וברור שהשחקן יזרוק משם. אל תמשיך לעמוד כמו עץ בפינה שלך. תחתוך לצבע מהצד החלש של ההגנה (מאחורי הגב של שחקני ההגנה שלא רואים אותך כי הם מסתכלים על השחקן הזורק), ותנסה להשתלט על כדור חוזר במקרה של החטאה. הדבר הזה יתרום גם לדני עצמו וגם לקבוצתו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שועל » 09 ינואר 2021, 13:17

בואו, גם בליגה לא ראינו ממנו גדולות ונצורות.

ברוקס אמר היום שמה שהוא אוהב בו זה שהוא ילד קשוח. ''קשיחות'' זה ה''דירה מוארת'' של הכדורסל. לא מסוג התיאורים שאומרים על שחקן כדורסל טוב. יותר על שחקנים כמו אייסי וקיין.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 ינואר 2021, 14:21

אני מייחל לכך שסקוט ברוקס יפוטר, ווסאברוק וביל יעברו בטרייד והקבוצה תתחיל לבנות מחדש עם הצעירים.
בינתיים, זה פשוט עינוי לצפות בקבוצה הזאת. אנטי כדורסל שאני לא זוכר שראיתי בעבר. ובנוסף לכך דני משחק רע. שוקל לבטל את המנוי שרכשתי למשחקים שלהם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 09 ינואר 2021, 16:18

felix_r כתב:הרוב פה מאשימים את הקבוצה בחוסר הצלחה של דני. לטעמי זה לא מדויק. הוא עצמו יכול לעשות הרבה יותר.

1) הוא כמעט ולא נע בהתקפה, לא נפתח לקבל מסירה. אתמול ברבע הראשון בפעם היחידה שהוא כן עשה תנועה לצבע, הוא כן קיבל כדור מתחת לסל (ולא משנה שבסוף קיבל גג מת'ייס הגרמני). צריך לזכור, שבסגנון כדורסל האמריקאי (באופן כללי לא רק ב NBA) נהוג מאוד למסור לשחקן שחותך לסל, ופחות לשחקן שמתפנה על קשת השלוש. ואם כבר מדברים על קשת השלוש אז שוב ברבע הראשון, כשוושינגטון עוד ניסתה להניע את הכדור יותר מהרגיל, דני קיבל כדור בפינה, אבל העיף מהר למרות שלא היתה לו זריקה פנויה. שלשות כאלה מהירות על הידיים הוא לא קלע גם בליגת על.

2) הוא צריך ללכת על כדורים החוזרים בהתקפה. נגיד והוא עומד בפינה כרגיל, אבל הכדור נע לצד השני וברור שהשחקן יזרוק משם. אל תמשיך לעמוד כמו עץ בפינה שלך. תחתוך לצבע מהצד החלש של ההגנה (מאחורי הגב של שחקני ההגנה שלא רואים אותך כי הם מסתכלים על השחקן הזורק), ותנסה להשתלט על כדור חוזר במקרה של החטאה. הדבר הזה יתרום גם לדני עצמו וגם לקבוצתו.

נכון מאוד. כמו שחזרתי ואמרתי פה כמה פעמים, אי אפשר להפיל הכל על הקבוצה. אתה אומר את הדברים שגם אני אמרתי - הוא חייב לנוע הרבה יותר בלי כדור, וכשהוא עושה את זה, הוא כן משותף ודברים טובים כן קורים.

מסכים איתך מאוד גם לגבי הריבאונד, גם בהגנה וגם בהתקפה. זה לא שהוויזארדס קבוצה שהתברכה בריבאונדרים מעולים בואו ננסח את זה ככה...הוא יכול לעשות מספרים יפים בקטגוריה הזו, אם רק יהיה אגרסיבי יותר.
עידן

הודעהעל ידי toja27 » 09 ינואר 2021, 18:00

צ'שר כתב:
Runner30 כתב:

איך אתה יודע שהוא יכול לעשות הכל? באמת אני שואל. ראינו ממנו דברים יפים בליגה הישראלית שנה שעברה, מצד שני ביורוליג הוא לא התקרב ללהצליח לעשות אותם. זה ששחקן עושה דברים ברמה מסוימת לא אומר שהוא מסוגל לעשות אותם גם ברמה גבוה יותר.

שלא תבין לא נכון, אני לא מזלזל באבדיה. להיות ילד בן 18-19 שמצליח לשחק עם אנשים בוגרים כמו שהוא משחק זה נדיר אצלנו, באמת, אין שום ספק שהוא שחקן ישראלי הרבה הרבה מעל הממוצע. אבל - אין לנו שום אינדקציה לאפשרויות שלו ברמה גבוה יותר ולגמרי יש אפשרות שהוא לא מספיק טוב בשביל יותר מזה בשלב הזה.

גילנארי נניח שזה שחקן שנבחר דומה במיקום בדראפט ודומה בגיל שבו הוא הגיע לליגה היה מצוין בעונה האחרונה שלו ביורוליג, ממש ראו שהוא מעל הרמה גם כשהוא היה בן 18-19. אז הוא הגיע לאן בי איי ולא הפציץ מההתחלה אבל ידעת שפוטנציאל להתמודד בלבל גבוה יש לו וזה באמת קרה בהמשך. אז אצל אבדיה אין לנו בסיס לדעת מה היכולות שלו ברמה הגבוה, ואנחנו לא רואים שהוא מספיק טוב בפועל אז אני חושב שאפשר לקחת בחשבון את העובדה שאולי, שוב כרגע, זה לא מספיק בשביל לעשות יותר ממה שהוא עושה (לפחות לא משמעותית)

היה הבדל בעונה שעברה בין החצי הראשון ולחצי השני אצל אבדיה גם ביורוליג וגם בליגה. אני מזכיר שגם בליגה הישראלית הוא לא נראה משהו בחצי הראשון . בחצי השני של העונה במיוחד לקראת הישורת האחרונה הוא הראה שיפור משמעותי בשני המפעלים. אם אבדיה היה נשאר עוד עונה ביורוליג אני מאמין שהיינו רואים שחקן נבא בהתהוות שמשחק ביורוליג ועונה הבאה כבר לא שם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי גל גל » 09 ינואר 2021, 18:28

לא היה מזיק לאבדיה להישאר עוד עונה ביורוליג אבל הפעם בתור שחקן מרכזי בחמישייה של מכבי
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי ShiriV » 09 ינואר 2021, 19:48

עידן כתב:
felix_r כתב:הרוב פה מאשימים את הקבוצה בחוסר הצלחה של דני. לטעמי זה לא מדויק. הוא עצמו יכול לעשות הרבה יותר.

נכון מאוד. כמו שחזרתי ואמרתי פה כמה פעמים, אי אפשר להפיל הכל על הקבוצה. אתה אומר את הדברים שגם אני אמרתי - הוא חייב לנוע הרבה יותר בלי כדור, וכשהוא עושה את זה, הוא כן משותף ודברים טובים כן קורים.

אבל שאלה, איך דני יכול לנוע ללא כדור בקביעות אם הסגנון של הקבוצה שלו זה "עשו הכל כדי שבסוף ביל או ווסטברוק יזרקו את הכדור על 4 שחקנים"? זה לא יכול לעבוד וכנראה שמה שהמאמן מצפה מדני זה בעיקר לעמוד סביב הקשת ולחכות לפירור מסירה, סגנון שפשוט לא מתאים לו. אין שום תנועה בהתקפה של הוויזארדס וכאן חלק ניכר מהבעיה.
אני בשום אופן לא מורידה אחריות מדני וכנראה שהוא באמת הגיע לשם מוקדם מדי, אבל במקרה שלו אני לא בטוחה שזה מספיק רק להשתפר כשחקן, יש פה גם עניין של התאמה לסגנון של קבוצה (או לסגנון של הNBA בכלל).

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי עידן » 09 ינואר 2021, 20:02

ShiriV כתב:
עידן כתב:

אבל שאלה, איך דני יכול לנוע ללא כדור בקביעות אם הסגנון של הקבוצה שלו זה "עשו הכל כדי שבסוף ביל או ווסטברוק יזרקו את הכדור על 4 שחקנים"? זה לא יכול לעבוד וכנראה שמה שהמאמן מצפה מדני זה בעיקר לעמוד סביב הקשת ולחכות לפירור מסירה, סגנון שפשוט לא מתאים לו. אין שום תנועה בהתקפה של הוויזארדס וכאן חלק ניכר מהבעיה.
אני בשום אופן לא מורידה אחריות מדני וכנראה שהוא באמת הגיע לשם מוקדם מדי, אבל במקרה שלו אני לא בטוחה שזה מספיק רק להשתפר כשחקן, יש פה גם עניין של התאמה לסגנון של קבוצה (או לסגנון של הNBA בכלל).

בהתחשב בכך שגם בריאנט, האצ'ימורה וברטאנס עושים מספרים לא רעים, זה לא רק "ביל או ווסטברוק", גם אם זה נראה ככה. אז גם דני יכול ואפילו צריך.
עידן

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 09 ינואר 2021, 20:47

אחזור ואגיד, אני חש מעט מאוד אשמה כלפי דני שהוא סה"כ ספורטאי מדהים שכל מה שידריכו אותו הוא יגיד אמן ויעשה כדי להפוך לטוב ביותר שיכול.
יש לי לעומת זאת הרבה אשמה כלפי כל הפמלייה המקצועית שהקיפה אותו בשנים האחרונות.

אתם בונים אותו כבר כמה שנים לאן בי איי שידוע שהיא ליגה מבוססת יכולת אישית, באיזה דברים מבחינת יכולת אישית פיתחתם את דני מגיל 17 שהוא עושה היום טוב יותר? לא מדבר על חכמת משחק, לא מדבר על אגרסיביות, אלה דברים שצוברים עם הזמן כשמשחקים במכבי. מדבר נטו על יכולת אישית כרגע. במה שיפרתם אותו בפועל ולא בתיאוריה? איזה כלים התקפיים וליקו פרוביץ' הקנה לו ב3 שנים האלה שדני יכול להגיד לעצמו אני יכול לעשות את זה היום בעיניים עצומות באן בי איי? שלשות פנויות. זהו. פשוט עבודת אימון נוראית.

החלטתם שהוא ישאר במכבי ולא ילך למכללות, סבבה, איפה מציאת האיזון ובניית תוכנית אימונים שתוודא שהוא מצד אחד סופג את המקצוענות והווינריות של לשחק במכבי, אבל במקביל לא לזנוח את פיתוח היכולות האישיות שלו? איך ציפיתם בדיוק שהוא ייצר נקודות באן בי איי שהיא פי כמה יותר מהירה ואתלטית? איפה הראייה של הנולד?

כואב לי בעיקר על דני כי זה ילד שיעשה באמת הכל כדי להצליח. מרגיש לי שקצת פיספסו אותו בשנים האחרונות.

החדשות הטובות הן שהוא עדיין מאוד צעיר ויש לו עוד 2-3 שנים לשדרג משמעותית את היכולות האישיות כשהוא בתוך חוזה הרוקי שלו והקבוצה עדיין מושקעת בו.

רק שזה מבאס כי הכניסה שלו לאן בי איי יכלה להיות הרבה יותר חלקה אם המעטפת המקצועית שלו היתה בונה אותו נכון.

יכול רק לקוות שהקבוצה תמשיך להפסיד ושיעשו טרייד על ביל ו-ווסטברוק וילכו אול אין על בנייה מחודשת סביב דני ושאר הצעירים שם.
גם בהסתכלות אובייקטיבית, לדעתי עם ביל ו-ווסטברוק הם לא יגיעו לשום מקום מעבר לסיבוב 1-2. אלה לא שחקנים שעושים את אלו שסביבם לטובים יותר אלא להיפך. דקה וחצי לסיום ביל כרגיל עם הכדור, הם בפיגור 8 נקודות, מה עושה האידיוט? הולך ל2 נקודות במקום לקחת שלשה מהירה שתשאיר סיכוי לקאמב בק. טייטום החזיר ב2 נקודות מהירות, ואז ביל שוב הלך ל2 נקודות במקום שלשה. העיקר שהוא שוב חצה את רף 40 הנקודות ולעזעזל הניצחון. מקווה שהאוהדים שלהם רואים את זה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ינואר 2021, 21:24

עידן כתב:
ShiriV כתב:
עידן כתב:

בהתחשב בכך שגם בריאנט, האצ'ימורה וברטאנס עושים מספרים לא רעים, זה לא רק "ביל או ווסטברוק", גם אם זה נראה ככה. אז גם דני יכול ואפילו צריך.

כן אבל בחרו אותו בגלל המשחק שלו ולהרוס את המשחק שלו זה לא יועיל לאף אחד
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Runner30 » 09 ינואר 2021, 21:42

גל גל כתב:לא היה מזיק לאבדיה להישאר עוד עונה ביורוליג אבל הפעם בתור שחקן מרכזי בחמישייה של מכבי

לדעתי הפוך.
עוד שנה ביורוליג תחת יאניס הייתה משפרת לו חשיבה קבוצתית (בהגנה והתקפה), מסירה ראיית משחק שאלה דברים שאסור להגיד בקול אם בנבא.
אם כבר, היה הולך לקולג׳ים לפני שנתיים להתרגל למשחק השכונתי.
Runner30

הודעהעל ידי צ'שר » 09 ינואר 2021, 22:09

~Box & 1~ כתב:אחזור ואגיד, אני חש מעט מאוד אשמה כלפי דני שהוא סה"כ ספורטאי מדהים שכל מה שידריכו אותו הוא יגיד אמן ויעשה כדי להפוך לטוב ביותר שיכול.
יש לי לעומת זאת הרבה אשמה כלפי כל הפמלייה המקצועית שהקיפה אותו בשנים האחרונות.

אתם בונים אותו כבר כמה שנים לאן בי איי שידוע שהיא ליגה מבוססת יכולת אישית, באיזה דברים מבחינת יכולת אישית פיתחתם את דני מגיל 17 שהוא עושה היום טוב יותר? לא מדבר על חכמת משחק, לא מדבר על אגרסיביות, אלה דברים שצוברים עם הזמן כשמשחקים במכבי. מדבר נטו על יכולת אישית כרגע. במה שיפרתם אותו בפועל ולא בתיאוריה? איזה כלים התקפיים וליקו פרוביץ' הקנה לו ב3 שנים האלה שדני יכול להגיד לעצמו אני יכול לעשות את זה היום בעיניים עצומות באן בי איי? שלשות פנויות. זהו. פשוט עבודת אימון נוראית.

החלטתם שהוא ישאר במכבי ולא ילך למכללות, סבבה, איפה מציאת האיזון ובניית תוכנית אימונים שתוודא שהוא מצד אחד סופג את המקצוענות והווינריות של לשחק במכבי, אבל במקביל לא לזנוח את פיתוח היכולות האישיות שלו? איך ציפיתם בדיוק שהוא ייצר נקודות באן בי איי שהיא פי כמה יותר מהירה ואתלטית? איפה הראייה של הנולד?

כואב לי בעיקר על דני כי זה ילד שיעשה באמת הכל כדי להצליח. מרגיש לי שקצת פיספסו אותו בשנים האחרונות.

החדשות הטובות הן שהוא עדיין מאוד צעיר ויש לו עוד 2-3 שנים לשדרג משמעותית את היכולות האישיות כשהוא בתוך חוזה הרוקי שלו והקבוצה עדיין מושקעת בו.

רק שזה מבאס כי הכניסה שלו לאן בי איי יכלה להיות הרבה יותר חלקה אם המעטפת המקצועית שלו היתה בונה אותו נכון.

יכול רק לקוות שהקבוצה תמשיך להפסיד ושיעשו טרייד על ביל ו-ווסטברוק וילכו אול אין על בנייה מחודשת סביב דני ושאר הצעירים שם.
גם בהסתכלות אובייקטיבית, לדעתי עם ביל ו-ווסטברוק הם לא יגיעו לשום מקום מעבר לסיבוב 1-2. אלה לא שחקנים שעושים את אלו שסביבם לטובים יותר אלא להיפך. דקה וחצי לסיום ביל כרגיל עם הכדור, הם בפיגור 8 נקודות, מה עושה האידיוט? הולך ל2 נקודות במקום לקחת שלשה מהירה שתשאיר סיכוי לקאמב בק. טייטום החזיר ב2 נקודות מהירות, ואז ביל שוב הלך ל2 נקודות במקום שלשה. העיקר שהוא שוב חצה את רף 40 הנקודות ולעזעזל הניצחון. מקווה שהאוהדים שלהם רואים את זה.

בהנחה ולא היית מעורב בנעשה איתו אני חושב שאין לך שום אפשרות להסיק מסקנות כאלה. הרי אין אתה לא יודע מה עשו או לא עשו איתו, מה תכננו, מה היו המגבלות ונקודת ההתחלה... לאמן ספורטאי זה לא הנדסת מחשבים, אתה לא בהיכרח עושה X ומקבל Y, יש פה המון גורמים ומשתנים ובהרבה מקרים (אם לא ברובם) ההשפעה של מאמן מוגבלת.

אין שום צורך להסיר את האחריות מהשחקן. גם אם צוות האימון סביבו לא היה מספיק טוב האחריות שלו היא לשאול שאלות, לדרוש תשובות ולשנות במידת הצורך... בשורה התחתונה הוא שחקן מקצועי שמקבל שכר על לשחק כדורסל, מותר וראוי לבקר אותו על היכולת שלו בזכות עצמו לטוב ולרע.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי עידן » 09 ינואר 2021, 23:15

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
ShiriV כתב:
עידן כתב:

כן אבל בחרו אותו בגלל המשחק שלו ולהרוס את המשחק שלו זה לא יועיל לאף אחד

בחרו אותו כי הוא היה השחקן הכי מוכשר באותה נקודת זמן בדראפט מבחינתם, וכי הם היו צריכים SF נוסף לסגל שלהם. המטרה של דני היא להוכיח בשנתיים הקרובות שהוא ראוי לבחירה הזו, בכל מחיר. אם הוא לא יעשה את זה, הוא פשוט עלול למצוא את עצמו עם סטטיסטיקה שדומה לבנדר ולהיפלט מהליגה עוד שנתיים על תקן פלופ.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 ינואר 2021, 01:37

ראסל ווסטברוק פצוע ולא ישחק הלילה נגד מיאמי.
ראול נטו יפתח במקומו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 ינואר 2021, 02:22

גם בראדלי ביל בחוץ בעקבות פרוטוקול הבריאות.
זאת ההזדמנות של דני. קדימה ילד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ShiriV » 10 ינואר 2021, 02:24

החדשות הכי טובות שהוויזארדס יכלו לקבל. הזדמנות פז לשאר השחקנים כולל דני כמובן להתבלט ולנסות אשכרה לנצח את המשחק במקום לדאוג לסטטיסטיקה האישית.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 10 ינואר 2021, 02:25

צ'שר כתב:
בהנחה ולא היית מעורב בנעשה איתו אני חושב שאין לך שום אפשרות להסיק מסקנות כאלה. הרי אין אתה לא יודע מה עשו או לא עשו איתו, מה תכננו, מה היו המגבלות ונקודת ההתחלה... לאמן ספורטאי זה לא הנדסת מחשבים, אתה לא בהיכרח עושה X ומקבל Y, יש פה המון גורמים ומשתנים ובהרבה מקרים (אם לא ברובם) ההשפעה של מאמן מוגבלת.

אין שום צורך להסיר את האחריות מהשחקן. גם אם צוות האימון סביבו לא היה מספיק טוב האחריות שלו היא לשאול שאלות, לדרוש תשובות ולשנות במידת הצורך... בשורה התחתונה הוא שחקן מקצועי שמקבל שכר על לשחק כדורסל, מותר וראוי לבקר אותו על היכולת שלו בזכות עצמו לטוב ולרע.

הכישרון הטבעי של דני מספיק גדול כדי להלביש עליו אימונים שיהפכו אותו לכלי התקפי איכותי.
התוצאות בשטח מדברות בעד עצמם, לפחות בשנה האחרונה הסט ההתקפי שלו לא התרחב.

לא מסכים עם הטענה שההשפעה של מאמן מוגבלת. בשביל זה קיים התפקיד הזה, בשביל לקחת פרוספקט מוכשר שאתה רואה בבירור שהוא מוכשר (במשחקי העתודה) ולהפוך אותו להרבה יותר טוב ומלוטש. אחרת אפשר לזרוק את כל תחום האימון לפח. השפעה של מאמן אישי חלש: היא מוגבלת.

ומסכים שלא צריך להסיר ממנו לגמרי אחריות, אבל הוא ילד, בסופו של דבר התפקיד שלו זה לעבוד קשה והתפקיד של המבוגרים האחראיים מעליו היא לבנות לו תוכנית שתביא אותו מוכן לליגה. מכיוון שדני הוא אחד שכן עובד מאוד קשה, אם הוא לא מגיע מוכן זה עליהם.

ובינתיים בעולם מקביל הרוקי טייריס מקסי, בחירה 21 בדראפט, קולע הערב 39 נקודות במדי פילדלפיה :(
~Box & 1~

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 ינואר 2021, 02:35

ShiriV כתב:החדשות הכי טובות שהוויזארדס יכלו לקבל. הזדמנות פז לשאר השחקנים כולל דני כמובן להתבלט ולנסות אשכרה לנצח את המשחק במקום לדאוג לסטטיסטיקה האישית.
נקווה שהצ'ימורה וראול נטו לא יתפרעו יותר מידי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים