עידן כתב:Shay_uzan כתב:Shay_uzan כתב:20 נקודות, 5 ריבאונדים ו5 אסיסטים (ו2 חטיפות), הוביל את הוויזארדס בכל הפרמטרים במחצית והוא סיים שני בנקודות שלישי בריבאןנדים ושני באסיסטים (המצטיין שלהם? לפי הסטטיסטיקה כן) וכל זה הודות לווגנר שעשה עבירה שהכריחה חילוף ואפשרות להוכיח לברוקס שהוא טועה.
למרות ההחטאות ברבע השלישי (כמו שנאמר פה על ידי אחרים, אני לא אצפה שהוא יקלע כל קליעה שהוא קר) משחק שמוכיח את הטענה שלי, אם הסגנון משחק יהיה טוב דני יצליח או שאבוא בתלונות, אם לא, אז אין על מה לדבר...
להבנתי הוא הצעיר אי פעם בNBA שהשיג +20/+5/+5 (ולהוסיף לזה 0 איבודים).
לא הייתי מתחייב על הנתון הזה
ואת זה אתה רושם בלילה שלאמלו בול הוא השחקן הצעיר ביותר ב-NBA אי פעם שרושם טריפל דאבל
הוא פשוט העביר בצורה שגויה את המידע. אם כבר מביאים נתונים סטטיסטיים שכאלו, רצוי להסתמך על מקור מידע רשמי (להוסיף לינק/ציטוט אם יש) או לפחות לדייק בפרטים, אחרת אין באמת טעם בזה.
הצעיר ביותר שרשם יותר מ-20 נק׳, 5 רב׳ ו-5 אס׳ הוא כמובן שלא. הוא גם לא הצעיר ביותר שרשם 20 נק׳, 5 רב׳, 5 אס׳ ו-0 אב׳.
אם מחפשים בכוח, הוא אולי (ראיתי מקור בצרפתית שמציין זאת - אבל לא טרחתי לוודא) הצעיר ביותר לרשום משחק של לפחות 20 נק׳, 5 רב׳, 5 אס׳, 5 שלשות ו-0 אב׳. אבל זה כבר להתאמץ.
בכל אופן, אני מחכה לדאנק הראשון שלו בליגה. 10 משחקים ולא ראינו אפילו הטבעה אחת.