המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:לא נעים להגיד, אבל מבחינת אבדיה - זו לאו דווקא בשורה רעה. אם לצורך הדוגמה ירצו להביא סנטר במקומו של בראיינט, הם יצטרכו לוותר על שחקן (כנראה) מאחת העמדות האחרות בסגל. או ע״י שחרור והחתמה של שחקן מהשוק החופשי, או ע״י טרייד.
אבל כן, מבאס בשביל בראיינט.
אחדשיודע כתב:לא נעים להגיד, אבל מבחינת אבדיה - זו לאו דווקא בשורה רעה. אם לצורך הדוגמה ירצו להביא סנטר במקומו של בראיינט, הם יצטרכו לוותר על שחקן (כנראה) מאחת העמדות האחרות בסגל. או ע״י שחרור והחתמה של שחקן מהשוק החופשי, או ע״י טרייד.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:לא נעים להגיד, אבל מבחינת אבדיה - זו לאו דווקא בשורה רעה. אם לצורך הדוגמה ירצו להביא סנטר במקומו של בראיינט, הם יצטרכו לוותר על שחקן (כנראה) מאחת העמדות האחרות בסגל. או ע״י שחרור והחתמה של שחקן מהשוק החופשי, או ע״י טרייד.
אתה מבין יותר ממני בדקויות האלה של NBA , אז תקן אותי אם אני טועה, אבל לדעתי יש מצב שהם יבקשו למחוק את החוזה של בראינט מהסלארי-קאפ, כי הוא לא יחזור העונה
Add Washington to the growing list of teams (BKN and ORL) that will likely apply for a Disabled Player Exception with the loss of Thomas Bryant.
The DPE is valued at $4.2M on Bryant.
Washington is currently $842K below the tax and do not have an open roster spot.
נדמה לי שבהכנה הייתה לו איזו תקרית ברך עם שחקן אחר וזה היה נראה רע בהילוך החוזר אבל איכשהו זה עבר מיד והוא חזר לשחק... אולי זה היה קרע שרק חיכה בפינה...שמואל1 כתב:מכה עצומה לוויזארדס - תומאס בראיינט קרע את הרצועה הצולבת וגמר את העונה!
אחדשיודע כתב:אחדשיודע כתב:לא נעים להגיד, אבל מבחינת אבדיה - זו לאו דווקא בשורה רעה. אם לצורך הדוגמה ירצו להביא סנטר במקומו של בראיינט, הם יצטרכו לוותר על שחקן (כנראה) מאחת העמדות האחרות בסגל. או ע״י שחרור והחתמה של שחקן מהשוק החופשי, או ע״י טרייד.
בעצם... כשאני חושב על זה, אם לא יצליחו לעשות טרייד, לא אתפלא אם יבחרו לשחרר דווקא את הסנטר הלטבי כדי לפנות מקום לשחקן מהשוק החופשי. גם ככה הבחור יושב על חוזה לא מובטח ולא בדיוק תורם. ואגנר אמור לקבל דקות משמעותיות יותר בינתיים.
עידן כתב:כן, נראה לי הרבה יותר סביר שפשוט ישחררו את הבחור הזה שאני לא יודע להגות את שמו, מאשר לעשות טרייד, לא? הוא גם ככה לא משחק.
שמואל1 כתב:מכה עצומה לוויזארדס - תומאס בראיינט קרע את הרצועה הצולבת וגמר את העונה!
felix_r כתב:מה עם השחקן האהוב על טוז'ה אנתוני גיל? למה לא שיתפו אותו אתמול?
עידן כתב:felix_r כתב:מה עם השחקן האהוב על טוז'ה אנתוני גיל? למה לא שיתפו אותו אתמול?
כי המאמן החליט שהוא לא ברמה לנבא, הוא בקושי שיחק העונה באופן כללי
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:מה עם השחקן האהוב על טוז'ה אנתוני גיל? למה לא שיתפו אותו אתמול?
כן באופן כללי אני יודע, אבל למה לא במשחק הקודם כשגם בראיינט נפצע במפתיע
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:מה עם השחקן האהוב על טוז'ה אנתוני גיל? למה לא שיתפו אותו אתמול?
לא ממש הבנתי את הקשר, הם לא משחקים באותה עמדה
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:מה עם השחקן האהוב על טוז'ה אנתוני גיל? למה לא שיתפו אותו אתמול?
לא ממש הבנתי את הקשר, הם לא משחקים באותה עמדה
לא ממש באותה עמדה, זה נכון, כי גיל בשום פנים לא סנטר. אבל וושינגטון סבלה מנחיתות קשה בריבאונד וגיל הוא פורווארד אתלטי שיכול היה לעזור בריבאונד
Shay_uzan כתב:https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=403&docID=358107&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=sport5&utm_content=rss
לא, הערתי להם שיש להם טעות בכתבה, אבל השאר מסכם דיי נכוןעידן כתב:Shay_uzan כתב:https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=403&docID=358107&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=sport5&utm_content=rss
אני לא מבין, יש לז'יז'יץ' סעיף יציאה לנבא מתי שבא לו? למה כתבו בכתבה שהוא שחקן חופשי בדיוק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־10 אורחים