17 יוני 2012, 21:44
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:יוני, אתה מתחיל להיות יותר גרוע מיובל....![]()
האמת שלי מספיק להוסיף לרשימת החתומים (והכמעט חתומים) רק עוד שחקן על לקו האחורי (לאנג' או רכז מעולה), וסנטר סביר (לא דורשת את לורבק, מאריץ' זה בהחלט מספיק לי) ואני בהחלט מוכנה להסתפק בזה.
(אני לא חושבת שחייבים להשקיע בעמדה 4 סכומי עתק, ואין לי בעיה לחיות על הימור זול בעמדה הזו מכיוון שיש לנו כבר את אליהו)
לא יודע למה, אבל בקיץ הזה יש לי תחושות לא משהו... מין עירבוב של כל הדברים שאנחנו הכי שונאים. אין החתמות, אין מועמדים, מתחילים לבנות מהסוף, מחתימים הימורים,
וכשמחתימים שחקן טוב, אז זה רק לעונה, בעיות להשאיר את השחקנים שהצליחו בקבוצה, וכו' וכו'...
כמובן שהכל יכול להשתנות, אבל אני אישית לא זוכר קיץ כזה מוזר בשנים האחרונות.
פה צריך להפסיק להיות גרידים
לפעמים נראה כאילו אוהדי מכבי רוצים את הכל
בהתחלה מתלוננים שלא מחתימים
אחרי זה כשמחתימים מתלוננים על אורך החוזה
אני לא אומרת שאין דברים שרוצים ולא מקבלים אבל צריך גם לבחור את הקרבות שלך..מה עדיף, לא להשאיר את השחקן בכלל או להשאיר אותו לשנה? צריך גם להגיד תודה על מה שמקבלים ולא להתלונן רק על מה שלא
אם היו משאירים את לאנגפורד לעונה אחת, אז לא היו לי תלונות. אבל שרמאן הוא לא לאנגפורד. עושה רושם שהוא כן שחקן שיכול להצליח, אבל כשאתה מחתים לעונה אחת, אתה
מוותר למעשה על הסיכוי להשאיר אותו במידה ויצליח.
סה"כ הבאתי כמה דוגמאות לדברים שגורמים לקיץ הזה להיות די עגום עד עכשיו.
17 יוני 2012, 22:00
18 יוני 2012, 05:49
Mta_atic כתב:קודי כתב:טומיץ ווליצ׳קוביץ לא ימשיכו כנראה בריאל. הייתם לוקחים מישהו מהם?
רק בעונה שעברה טומיץ' האריך עד 2014. קצת מוזר שיוותרו עליו, אבל כן, בלי ספק במידה והוא יוצא מריאל הייתי מביא אותו למכבי.
18 יוני 2012, 05:50
18 יוני 2012, 05:56
yarinsaky כתב:גם טומיץ' וגם שרמדיני יצור צמד שרוכים די דומה בתכונות הגופניות שלו בלי כוח ומאסה ועם לא מעט סירבול. מאוד מאוד בעייתי .
אני גם מעריך שהוא עדיין יהיה יקר בשביל מכבי, מיותר ולא לעניין. יכל להיות סביר אם גרגמל לא היה כאן.
עדיף בהרבה ללכת על מאריץ' או וויוקאס.
18 יוני 2012, 06:02
18 יוני 2012, 06:11
18 יוני 2012, 07:15
yarinsaky כתב:לא יודע, אני זוכר אותו לפני שנה בערך ואני זוכר את סופו מפרפר אותו יפה מאוד. גם אז הוא היה נקניק כזה.שמע, אם אתה אומר שאין יותר מדי סנטרים טובים בשוק אתה צודק וטומיץ' הוא בהחלט אחד הסנטרים הבכירים שיש ואפשר אולי להשיג, כאן אין ספק.
אבל תצטרך להביא איזה 4 אתלטי וחזק כזה שהוא גם שומר טוב, נייד וגם קולע.
נקווה שיסגרו עם מאריץ' ואז יהיה יותר קל.
18 יוני 2012, 07:18
18 יוני 2012, 07:57
18 יוני 2012, 08:07
18 יוני 2012, 08:14
refael כתב:רובין בנזינג ? זה הגרמני הזה לא ?
לדעתי הוא יותר 3 מ 4 גם לא נראה לי אחד שמתאים לרמות של מכבי ממה שאני זוכר אותו בנבחרת הגרמנית.
18 יוני 2012, 08:24
18 יוני 2012, 08:37
cannon כתב:מישהו בפורום תפוז מציין כי:
למכבי הוצע בריאן בוטץ' והוא מועמד בתור השחקן לעמדה 4/5 שקולע מבחוץ. אני לא יודע על זה אבל כן שמעתי במהלך הבוקר שני חידושים שגם אותו בחור מזכיר:
מאריץ' קיבל הצעה מוגדלת ממכבי. אני מניח שנשמע על חתימה שלו ביום-יומיים הקרובים.
בלאט מאוד מעוניין ברובין בנזינג לעמדה 4. הוזכר בעבר כשהיה צעיר יותר. יכול להיות פתרון מעולה לשחקן לפני הפריצה הגדולה, עם המון פוטנציאל וקליעה משובחת מבחוץ. לא אופתע אם ינחת פה.
18 יוני 2012, 09:15
yzafrir כתב:cannon כתב:מישהו בפורום תפוז מציין כי:
למכבי הוצע בריאן בוטץ' והוא מועמד בתור השחקן לעמדה 4/5 שקולע מבחוץ. אני לא יודע על זה אבל כן שמעתי במהלך הבוקר שני חידושים שגם אותו בחור מזכיר:
בלאט מאוד מעוניין ברובין בנזינג לעמדה 4. הוזכר בעבר כשהיה צעיר יותר. יכול להיות פתרון מעולה לשחקן לפני הפריצה הגדולה, עם המון פוטנציאל וקליעה משובחת מבחוץ. לא אופתע אם ינחת פה.
מסכים איתך לגבי רובין , אחד הכשרונות הגדולים של גרמניה (יחד עם טיבור פלייס) שאמורים לרשת את נוביצקי .
בנוי מעולה לעמדה 4 מבחינה פיזית ומוריד כדור לריצפה ברמה מעולה כך שיכול לשחק אפילו כ-3 .
יחד עם זאת הוא עדיין הימור וצריך לחשוב אם גם בעמדה הזאת כדאי להמר .
אם כן אז הוא אחלה הימור...
18 יוני 2012, 09:24
מסכים איתך לגבי רובין , אחד הכשרונות הגדולים של גרמניה (יחד עם טיבור פלייס) שאמורים לרשת את נוביצקי .
בנוי מעולה לעמדה 4 מבחינה פיזית ומוריד כדור לריצפה ברמה מעולה כך שיכול לשחק אפילו כ-3 .
18 יוני 2012, 09:54
18 יוני 2012, 10:18
18 יוני 2012, 10:21
18 יוני 2012, 10:24
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:cannon כתב:מישהו בפורום תפוז מציין כי:
אני לא מבין למה אתה מתלהב ממקלונים לעמדה 4..
גם הוא וגם דולמן..
בנזינג אומנם גבוה, אבל פיזית הוא יותר חלש מאליהו, לעמדה 3 בשמחה, 4 בשום אופן לא..