~Box & 1~ כתב:אפתיע ואגיד שזה משחק מאכזב של דני. הקליעה מהשלוש היתה טובה אבל בכל שאר האספקטים יכל לתת הרבה יותר. מנטלית הוא כרגע ב40% יכולת. הוא רואה מול המראה שחקן הרבה פחות טוב ממה שהוא באמת, וכאן שורש הבעיה. הוא נגע היום בערך 20-30 פעמים בכדור שזה יחסית הרבה, שפת הגוף של השחקנים היתה "בוא, קח על עצמך דני", ושוב כמעט תמיד או שמיהר להיפטר מהכדור בלי להוריד אפילו כדור לריצפה, או שעשה פעולות מונוטוניות בלי שום מניפולציה על ההגנה. ברוב הזמן היה פאסיבי ואפילו לא הראה נכונות לבוא לדרוש כדור. מדובר בפספוס ענק כי משחקים כאלה זו ההזמדנות המושלמת לגרום לברוקס לצאת מהקיבעון שלו ולהאמין שהוא יותר מעוד פורוורד. לא חושב שדני הצליח לעשות את זה היום. בכל פעם שאני רואה דברים כאלה אני מיד רוצה לדפוק את הראש בקיר איזה צוות של מאמנים אישיים מטומטמים הקיפו אותו כל השנים האלה. היו כל כך הרבה דקות שטרוי בראון ג'וניור ריכז, תבוא להראות נכונות, תבוא להראות שאתה רוצה לעזור לו ולנהל התקפות, טרוי בראון חיפש את זה, הוא היה צריך עזרה כ"כ הרבה פעמים. ב90% מהזמן דני פשוט עמד בפינה. חירפן אותי כמה הוא חסר ביטחון בעצמו.
אין ספק שחלק מחוסר הביטחון הזה שיש לו נובע בגלל המאמן הדביל שיש לו עכשיו שלא מספיק מעריך את הכישרון שלו (כל פעם מחדש הולך בדקות האחרונות לדויס ברטאנס שנמצא בכושר מחריד על חשבונו). ראיתי את הציטוט שהבאתם ש"דני לא יהיה רכז". פשוט דביל. האם דני מכדרר כמו רכז נמוך? ברור שלא? אבל לשחקן בגובה 2.08 עם אתלטיות כמו של דני יש כל כך הרבה יתרונות פיזיים שמספיק שהשליטה בכדור שלו בסיסית וראיית המשחק שלו תהיה ברמה גבוהה (והיא כזו) בשביל לקבל דקות כרכז ולהשתפשף בתפקיד הזה ולאט לאט לצבור ביטחון ולהדק את הכדרור, ועם הזמן להפוך את זה לטבעי. אם ג'ו אינגלס יכול, בטח ובטח שדני יכול.
יוצא עם תחושת פספוס גדולה מהמשחק הזה. כשהגיע ל13 נקודות נשאר עוד רבע וחצי והיתה לו הזדמנות לרשום משחק באמת מרשים. אבל הוא לא באמת היה שם עד הסוף. החטאת הדאנק היתה סימפטום. אגב דאנקים, מתי הוא כבר ילמד להטביע כמו אמריקאים ולא כמו יגוסלבים? כשהאמריקאים מטביעים הם שומרים על כדור עם היד התומכת ואז כשעולים להטבעה הם אוחזים את הכדור עם שורש כף היד. זה מאפשר הטבעות הרבה יותר יפות לעין. אצל דני כל הטבעה מרגישה פוטנציאל לכדור לברוח מהיד, הוא לא משתמש בשורש כף היד, רק באצבעות. ובכלליות הידיים שלו נוקשות ולא משוחררות. יש כל כך הרבה תכונות אמריקאיות שהוא חייב לסגל לעצמו. הוא 'יגוסלבי' מדי כרגע. זה לא מפתיע כשמורו ורבו זה וליקו פרוביץ'.
הגעתי למצב שאני כבר מחכה לסיכום שלך..תודה.