07 פברואר 2021, 22:57
ברוקס מתנהל כיאלו המטרה העיקרית שלו זה לעלות את המניה של השלושה הכוכבים האהובים עליו...~Box & 1~ כתב:ואני חשבתי שהאינטרס של המועדון צריך להיות להעלות את הביטחון לשחקנים הכי מוכשרים שלו, בכללם דני.
ברוקס מתנהל כאילו המטרה העיקרית היא לפתח את שחקני הספסל.
טומי שפארד בובה על חוט שהוא מאפשר לו להתנהל ככה.
07 פברואר 2021, 22:57
אני בטוח שימיו ספורים במועדון.~Box & 1~ כתב:ואני חשבתי שהאינטרס של המועדון צריך להיות להעלות את הביטחון לשחקנים הכי מוכשרים שלו, בכללם דני.
07 פברואר 2021, 22:58
רק שבטוחים שהימים שלו ספורים לא מהשנה אלא גם לפניה ובנתיים מעמדו יציב...שמואל1 כתב:אני בטוח שימיו ספורים במועדון.~Box & 1~ כתב:ואני חשבתי שהאינטרס של המועדון צריך להיות להעלות את הביטחון לשחקנים הכי מוכשרים שלו, בכללם דני.
אני מקווה שגם לביל יימאס והוא ידרוש טרייד.
פיטורים של ברוקס + טרייד זה הסיכוי היחיד של דני להוציא משהו מהעונה הזאת.
07 פברואר 2021, 22:59
07 פברואר 2021, 22:59
מה שקרה בשני המשחקים האחרונים זה שערורייה.Shay_uzan כתב:רק שבטוחים שהימים שלו ספורים לא מהשנה אלא גם לפניה ובנתיים מעמדו יציב...שמואל1 כתב:אני בטוח שימיו ספורים במועדון.~Box & 1~ כתב:ואני חשבתי שהאינטרס של המועדון צריך להיות להעלות את הביטחון לשחקנים הכי מוכשרים שלו, בכללם דני.
07 פברואר 2021, 23:02
07 פברואר 2021, 23:03
07 פברואר 2021, 23:03
שמואל1 כתב:102 נקודות ב 3 רבעים משארלוט. זה שיא השיאים.
07 פברואר 2021, 23:04
~Box & 1~ כתב:אחת הבעיות המרכזיות היא שאין היררכיה ברורה בקבוצה. למעט המועדפים של ברוקס (ווסטברוק, ביל והאצ'ימורה) ברוקס נותן את התחושה לכל אחד שהוא יכול לקבל הרבה דקות. זה יוצר כאוס והרבה חוסר ביטחון כי כל אחד מרגיש שהוא ראוי לדקות. כל שחקן משחק כדי לבלוט במקום לשחק עבור הקבוצה.
שמואל1 כתב:מה שקרה בשני המשחקים האחרונים זה שערורייה.Shay_uzan כתב:רק שבטוחים שהימים שלו ספורים לא מהשנה אלא גם לפניה ובנתיים מעמדו יציב...שמואל1 כתב:אני בטוח שימיו ספורים במועדון.~Box & 1~ כתב:ואני חשבתי שהאינטרס של המועדון צריך להיות להעלות את הביטחון לשחקנים הכי מוכשרים שלו, בכללם דני.
והתמונות מהספסל היום אומרות הכל. המורל ברצפה, השחקנים מתוסכלים. המועדון חייב זעזוע.
רק בגללו! לספסל!my man כתב:שמואל1 כתב:102 נקודות ב 3 רבעים משארלוט. זה שיא השיאים.
זה בגלל דני
07 פברואר 2021, 23:06
נוסיף לזה שאותם שחקנים שמשחקים בשביל לבלוט בקושי מקבלים את הכדור ושזה קורה זה לא במצב טוב (זה אגב אחת הסיבות שלדעתי האחוזים של בראטנס ירדו) ושחקנים יורדים לא בגלל איל שהם משחקים אלא לפי איך הכוכבים משחקים איתם, גם אם הכוכבים משחקים זוועה.~Box & 1~ כתב:אחת הבעיות המרכזיות היא שאין היררכיה ברורה בקבוצה. למעט המועדפים של ברוקס (ווסטברוק, ביל והאצ'ימורה) ברוקס נותן את התחושה לכל אחד שהוא יכול לקבל הרבה דקות. זה יוצר כאוס והרבה חוסר ביטחון כי כל אחד מרגיש שהוא ראוי לדקות. כל שחקן משחק כדי לבלוט במקום לשחק עבור הקבוצה.
07 פברואר 2021, 23:08
07 פברואר 2021, 23:08
כי בול הוא חביב הליגה (דיון משל עצמו) ודני הוא השעיר לעזאזל, זה ההבדלשמואל1 כתב:מדוע לאמלו בול יכול לשחק ב 30 הפרש ודני לא?
איפה הניסיון ללמד את דני ולתת לו לשחק ולהשתפר? בשביל מה זה טוב הסדרת חינוך הזאת משחק שני ברציפות?
07 פברואר 2021, 23:09
07 פברואר 2021, 23:11
07 פברואר 2021, 23:13
שמואל1 כתב:גם בפורום האוהדים של הוויזארדס לא מצליחים להבין מה ברוקס עושה לדני. זה פשוט הזוי.
07 פברואר 2021, 23:14
דני בן 20 ושיחק רק 15 דקות בערב. לא נראה לי שזאת הבעיה.Shay_uzan כתב:כי בול הוא חביב הליגה (דיון משל עצמו) ודני הוא השעיר לעזאזל, זה ההבדלשמואל1 כתב:מדוע לאמלו בול יכול לשחק ב 30 הפרש ודני לא?
איפה הניסיון ללמד את דני ולתת לו לשחק ולהשתפר? בשביל מה זה טוב הסדרת חינוך הזאת משחק שני ברציפות?
אגב לדעתי יש משחק גם מחר
07 פברואר 2021, 23:15
קח דוגמה:my man כתב:שמואל1 כתב:גם בפורום האוהדים של הוויזארדס לא מצליחים להבין מה ברוקס עושה לדני. זה פשוט הזוי.
מה אומרים שם?
07 פברואר 2021, 23:15