פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מח' 28: מכבי ת"א נגד ולנסיה, חמישי, 21:05

05 מרץ 2021, 00:02

Maccabi18 כתב:צריך למצוא דרך להעיף את ווילבקין למה הוא כבר לא איתנו, הקבוצה משחקת הרבה יותר טוב בלעדיו
לגמרי מסכים

Sent from my SM-G986B using Tapatalk

Re: יורוליג, מח' 28: מכבי ת"א נגד ולנסיה, חמישי, 21:05

05 מרץ 2021, 00:04

עכשיו באים?

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Re: יורוליג, מח' 28: מכבי ת"א נגד ולנסיה, חמישי, 21:05

05 מרץ 2021, 00:09

אני מאוהדי ומאוהבי בראינט וההחתמה שלו אבל זה פשוט לא לפה ולא למכבי.
לא מימש או הביא את מה שחשבתי שיש בו הוא לא עושה משו ספציפי יוצא דופן ולא עשה את הצעד קדימה המתבקש ,הוא מבולגן וחסר אחריות למרות הנראות של שחקן שקט ומבוקר.
בסופו של דבר ראיתי שחקנים באותם טווח מחירים הרבה יותר יציבים יעילים ומוכשרים ממנו שמביאים גיוון .
אם כבר דורסי זה הפוטנציאל סקורר מטורף,קלעי בחסד ,שחקן טיפש בלשון המעטה ,אבל מוכשר שצריך לדעת להישתמש בו ולבדוק שזה לא מקרה נוריס קול של שחקן מוכשר אבל פשוט לקבוצות קטנות כנראה ויש הרבה כאלה שמוכשרים ובקבוצות בינוניות יקלעו 30 ויפסידו או ינצחו אבל אין יותר מידי בקבוצות הללו וזה צריך לעקוב אחרי מקרה דורסי.
לגבי זיזיץ הבחור חזק וזה אני רואה פעם אחר פעם פשוט חזק ,ושומר מצוין סנטרים כמוהו כבדים ואם רואים אותו מול דובליביץ שאני מאוד אוהב אז אומרים זיזיץ יותר טוב .
אני חושב שאם זיזיץ משחק בולנסיה הוא נראה מדהים .
מכבי לא בנויה בשביל לשחק בסגנון אם זיזיץ ,אין לה רכז אין לה שחקנים שקולטים מיסמצים אין לה איטילגנציה וחוכמה פשוט מאוד.
ספרופולוס ממשיך לשחק סגנון שלא מתאים לסגל שלו.
גם ווילביקין נפגע מהשחקנים שמסביבו ומהסגל הקיים שפשוט לא מביא לידי ביטוי את היכולות שלו והכשרון שלו.
בנדר נתתי לו וכולם נתנו לו ימי חסד ורצו שהוא יצליח אבל כיום הוא לא שחקן ברמה הזו ולא מתאים למכבי לא בגישה לא בבשלות שלו הוא מעוקב בהרבה אספקטים של המשחק ושל ההבנה של המשחק.
שחקן כמו בנדר 2.11 שמשחק ככה זה פשוט מתחת לכל ביקורת ,משחק ברכרוכיות בחוסר פיזיות ,שומר בצורה הזויה,הדרך שהוא שומר פוסט אפ ומרים 2 ידיים למעלה כמו ילד בשכונה פעם אחר פעם
ולא מזיז את הרגלים וכוד אם הגובה שלו.
גם ההתקפה שלו באותו אופן כאילו מימיו לא שיחק כדורסל.

לגבי גונס מתגלה ככוכב נולד שפשוט צריך ביטחון ולהיות במגרש וזה פשוט יצא ממנו,הוא קולע חצי מרחק מדהים הוא יודע למקם את השחקן המגן בצורה טובה ,הוא מבין משחק הוא מוסר טוב ואני חושב שככל שירגיש בנוח הוא יביא עוד דברים שיש בו.
אני לא הייתי נחרץ לגביו אבל עושה רושם שיש בו משו אולי טועה.

קלויארו מיותר ופשוט למכבי אין שחקן בעמדה 3 4 והוא פשוט נמצא בספסל במבנה גוף שלפחות בתאוריה יכול לשים גוף חוץ מזה מיותר.

דבר נוסף התרגילים של מכבי לדורסי וווילבקין שיצאו לקבל כדור פשוט בושה מזה ,?הזיה ,שקוף ברמות ומתאים לשכונה ,זה לא מצליח ולא יוצא מזה כלום אף פעם ,אפילו מוביל הכדור לא עושה משו שאולי ההגנה תחשוב שקורה משו אחר,כל מכבי עוצרים מסתכלים וכולם מחכים שווילבקין או דורסי יצאו מלמטה למעלה בצורה מסורבלת שגם החוסם עושה טובה ולא מובן לי למה אין חסימות מדורגות ויציאה של שני שחקנים שרצים מצד לצד אם קלעים כמו ווילבקין ודורסי.

Re: יורוליג, מח' 28: מכבי ת"א נגד ולנסיה, חמישי, 21:05

05 מרץ 2021, 00:11

סוף סוף קצת נחת

Re: יורוליג, מח' 28: מכבי ת

05 מרץ 2021, 00:11

RomanR כתב:עכשיו באים?

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk


הגעתי למסקנה שהמאמן הזה פשוט פחדן.

במשחק הקודם, כשעוד היה לנו סיכוי מתמטי לעלות, הוא פחד להשאיר את וילבקין על הספסל בדקות הסיום, כדי שלא יאשימו אותו אחר כך.

עכשיו, כאשר כבר אין סיכוי לעלות, הוא פתאום משאיר את וילבקין על הספסל, כי גם אם נפסיד בלי וילבקין, זה כבר לא משנה ואף אחד לא יאשים אותו.

Re: יורוליג, מח' 28: מכבי ת"א נגד ולנסיה, חמישי, 21:05

05 מרץ 2021, 01:35

אפשר להגיד יפה שלום לבראיינט. מילא יכולת, אבל כזה חוסר חשק.

Re: יורוליג, מח' 28: מכבי ת"א נגד ולנסיה, חמישי, 21:05

05 מרץ 2021, 01:57

יכול להבין את החוסר חשק בסיטואציה הזאת. בטח בעונה כזאת, ללא אולם מלא שתומך.
צריך לראות איך יסיים את העונה בזירה המקומית.

Re: יורוליג, מח' 28: מכבי ת"א נגד ולנסיה, חמישי, 21:05

06 מרץ 2021, 18:38

אני לא מבין את חוסר החשק.
אני רואה כל שבוע תשוקה ויכולת הרבה יותר טובה בקבוצות אחרות.

Re: יורוליג, מח' 28: מכבי ת"א נגד ולנסיה, חמישי, 21:05

06 מרץ 2021, 23:25

קבוצות אחרות לא נמצאות בסיטואציה/מומנטום של מכבי. תציץ בטבלה. מכבי הגיעה למשחק הזה אחרי 4 הפסדי יורוליג רצופים וכשהסיכויים להעפיל נמוכים מאוד, על סף האפסיים. ואם יש עונה להיות בה חסר חשק, זו זאת. אנושי מאוד.
פרסם תגובה