המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Asf כתב:הדבר שהכי מתסכל אותי זה שאני עדיין לא מצליח להתגבר על המזוכיזם הזה ולהפסיק לראות את המשחקים שלנו ביורוליג.
בימים כתיקונם מאמן היה עף על דבר כזה עוד באותו הערב.ShiriV כתב:אני יודעת שהעונה גמורה כבר מזמן, אבל ראשים חייבים להיערף על הרבע הזה.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
לא אמרתי שצריך להחליף את יאניס.אדגר פו כתב:נחליף עוד אלף מאמנים והכול ישאר אותו דבר.
הלוואי והבעיה היתה רק המאמן. כבר שנים אנחנו רואים שהכל רקוב מהראש. איפה שיש ריקבון לא יכול לצמוח שום דבר טרישמואל1 כתב:בימים כתיקונם מאמן היה עף על דבר כזה עוד באותו הערב.ShiriV כתב:אני יודעת שהעונה גמורה כבר מזמן, אבל ראשים חייבים להיערף על הרבע הזה.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
אדגר פו כתב:הפארטיה הקרואטית מוברגת להנהלה בחיבור לא ידוע אחרת לא מובן מה שהולך כאן.
ואם יאניס משתף עם זה פעולה אז גם הוא אשם במה שקורה, גם הוא צריך ללכת.
בקיצור, לפרק ולהרכיב = הבעייה שמי שירכיב מחדש זה בערך אותם אנשים....
אדגר פו כתב:נכון, גם מאמן חמור וגם קרואטים שצריכים לעוף. כולם.
felix_r כתב:אדגר פו כתב:נכון, גם מאמן חמור וגם קרואטים שצריכים לעוף. כולם.
שוב אתה חוזר לקרואטים? מה הם קשורים בכלל?
felix_r כתב:אדגר פו כתב:הפארטיה הקרואטית מוברגת להנהלה בחיבור לא ידוע אחרת לא מובן מה שהולך כאן.
די נו. יש לך מאמן חמור, שלא יודע מה לעשות עם שחקנים. זאת הקבוצה הכי לא מאומנת שתראה ביורוליג, יורוקאפ וליגת האלופות של פיב"א.
סומבץ כתב:felix_r כתב:אדגר פו כתב:הפארטיה הקרואטית מוברגת להנהלה בחיבור לא ידוע אחרת לא מובן מה שהולך כאן.
די נו. יש לך מאמן חמור, שלא יודע מה לעשות עם שחקנים. זאת הקבוצה הכי לא מאומנת שתראה ביורוליג, יורוקאפ וליגת האלופות של פיב"א.
אז אפשר לעשות סוויץ' יווני בתוך הכדורסל הישראלי. וגם להחליף שניים מהזרים במגי וג'ונסון מאותה קבוצה. מגי וג'ונסון במכבי נשמע טוב. היסטורית, אני מתכוון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, docariel, Google [Bot] ו־21 אורחים