שידור בערוץ הספורט
האנטר, דורסי וקלויארו לא בסגל.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:יש מצב שנשבר פה שיא למספר מפגשים עם אותה קבוצה באותה עונה
אני זוכר לפחות 5 מפגשים בכל המסגרותfelix_r כתב:my man כתב:יש מצב שנשבר פה שיא למספר מפגשים עם אותה קבוצה באותה עונה
לדעתי זו רק הפעם השלישית
BIG sofo כתב:אני חושב שהפועל חיפה תנצח היום...
גל גל כתב:איך היה אוונס ?
גל גל כתב:איך היה אוונס ?
er79 כתב:גל גל כתב:איך היה אוונס ?
סוף סוף הצלחתי לראות אותו במשחק שלם. ממה שאני מתרשם מצפייה הערב, אם תפסנו אותו על 20 נקודות ביום די בינוני שלו, יש פה עם מה לעבוד. הניצוצות ההתקפיים ברורים. לא שטותניק. לא כופה עצמו על המשחק. נטול אגו. משחק פיק אנד רול מצוין כמו בדוח סקאוטינג שראיתי שהכינו עליו לא מזמן ביוטיוב. מוסר מעולה ורואה טוב את חבריו, הבעיה שהם מסיימים רע וזה לא אשמתו. קלע שלשות סבבה לגמרי. היו לו 60 אחוז הערב. גם קלע עונשין טוב. וכל זה בערב די בינוני שלו. הגנתית זה לא נראה הצד היותר חזק שלו. לא ראיתי שהקשה על סקוטי או על כל גארד אחר בהגנה. אבל הוא לא נראה לי גם קונוס. הייתי רוצה לראות אותו גם לוקח יותר על עצמו, פוטנציאלית אבל אני חושב שקילינג אינסטינקט זה משהו שיש לו ואולי עדיין לא התפרץ. הערב זה פחות בלט. סך הכל צריך ושווה לשים עליו את היד לדעתי. אמשיך לעקוב אחריו. הוא מסקרן אותי
A.Parker כתב:er79 כתב:גל גל כתב:איך היה אוונס ?
סוף סוף הצלחתי לראות אותו במשחק שלם. ממה שאני מתרשם מצפייה הערב, אם תפסנו אותו על 20 נקודות ביום די בינוני שלו, יש פה עם מה לעבוד. הניצוצות ההתקפיים ברורים. לא שטותניק. לא כופה עצמו על המשחק. נטול אגו. משחק פיק אנד רול מצוין כמו בדוח סקאוטינג שראיתי שהכינו עליו לא מזמן ביוטיוב. מוסר מעולה ורואה טוב את חבריו, הבעיה שהם מסיימים רע וזה לא אשמתו. קלע שלשות סבבה לגמרי. היו לו 60 אחוז הערב. גם קלע עונשין טוב. וכל זה בערב די בינוני שלו. הגנתית זה לא נראה הצד היותר חזק שלו. לא ראיתי שהקשה על סקוטי או על כל גארד אחר בהגנה. אבל הוא לא נראה לי גם קונוס. הייתי רוצה לראות אותו גם לוקח יותר על עצמו, פוטנציאלית אבל אני חושב שקילינג אינסטינקט זה משהו שיש לו ואולי עדיין לא התפרץ. הערב זה פחות בלט. סך הכל צריך ושווה לשים עליו את היד לדעתי. אמשיך לעקוב אחריו. הוא מסקרן אותי
כמו שאמרת, הוא היה בינוני מאוד הערב. ראיתי משחקים שלו שהוא השתלט לגמרי על המשחק. מה שמבקשים זה שהוא גם קלעי טוב מאוד וגם חודר מעולה. הערב זה פחות הלך.
er79 כתב:A.Parker כתב:er79 כתב:גל גל כתב:איך היה אוונס ?
כמו שאמרת, הוא היה בינוני מאוד הערב. ראיתי משחקים שלו שהוא השתלט לגמרי על המשחק. מה שמבקשים זה שהוא גם קלעי טוב מאוד וגם חודר מעולה. הערב זה פחות הלך.
שזה דווקא מעודד לשמוע את זה כי אתה מבסס את דבריך ממה שאני מתרשם על משחקים שלו שצפית. אני רואה אותו לראשונה במשחק באורך מלא וראיתי דברים טובים שלא ציינת ומאידך לא ראיתי דברים טובים שקיוויתי לראות ממנו כפי שהתייחסתי לכך, שיצא לך לראות ממנו במשחקים אחרים. שוב, זה מעיד על פוטנציאל של שחקן יחסית ורסטילי, לדעתי מכבי תטעה אם לא תבצע עליו מחטף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים