דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V3 - סקוט ברוקס לא ימשיך

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V3

הודעהעל ידי עידן » 19 מרץ 2021, 18:44

~Box & 1~ כתב:מעקבדיה מאכיל אותו ש "יופי של משחק של דני" כשהבנאדם מגרד את ה5 זריקות ופסיבי לחלוטין (אני מציין את מעקבדיה כי כספי אמר בפודקאסט שלו שדני צופה בזה), ודני שומע את כל המחמאות האלה ומרגיש שזה בסדר שהוא פסיבי

זה ממש לא נכון. צפיתי ברוב פרקי המעקבדיה, ופיני הרבה מאוד פעמים יוצא נגד הגישה של דני. אחרי המשחק נגד מילווקי הוא נכנס בו חזק כל הפרק: https://www.youtube.com/watch?v=CMQIMYKRBk8

אם דני באמת רואה את זה - מצוין.
עידן

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 19 מרץ 2021, 22:47

עידן כתב:זה ממש לא נכון. צפיתי ברוב פרקי המעקבדיה, ופיני הרבה מאוד פעמים יוצא נגד הגישה של דני. אחרי המשחק נגד מילווקי הוא נכנס בו חזק כל הפרק: https://www.youtube.com/watch?v=CMQIMYKRBk8

לא מסכים. פיני יותר מדי סלחני איתו. צפיתי גם ברוב הפרקים שלו, זה אחלה תוכן כי זה מאפשר לשחזר את המהלכים המרכזיים של דני, אבל הוידאו עצמו הוא יותר קריינות של הפעולות של דני מאשר ניתוח עמוק מה הוא צריך לשפר (הוא מתעמק בעיקר בסטטיסטיקה ובדברים בסיסיים כמו "לקלוע שלשות פנויות") ופיני גם נוטה כל הזמן לרכך את הדברים ולהציג אותם באור הרבה יותר חיובי ממה שהם. מקווה מאוד שדני לא מפנים את המסרים שלו ושל טלפז של "זה לא תלוי בו, מה הוא כבר יכול לעשות כשהוא משחק לצד ביל ו-ווסטברוק" כי בגישה הזו הוא יהיה אחד הרוקיז המאכזבים של מחזור הדראפט הזה.

אגב אני שומע יותר ויותר אוהדי וויזארדס שמשמיעים קולות של אכזבה לגביו. בשורה התחתונה מצפים משחקן בחירה 9 למצוא דרכים לייצר מספרים בכמות דקות שהוא משחק גם אם הוא משחק לצד כוכבים. יש לדני הרבה יותר מדי משחקים של 2, 4 או 6 נקודות בלבד עם יוסג' עלוב בלמעלה מ20 דקות. vהוא צריך להבין שזה מביך במקום לספר לעצמו סיפורים שזה בסדר.
~Box & 1~

הודעהעל ידי עידן » 19 מרץ 2021, 23:02

~Box & 1~ כתב:
עידן כתב:זה ממש לא נכון. צפיתי ברוב פרקי המעקבדיה, ופיני הרבה מאוד פעמים יוצא נגד הגישה של דני. אחרי המשחק נגד מילווקי הוא נכנס בו חזק כל הפרק: https://www.youtube.com/watch?v=CMQIMYKRBk8

לא מסכים. פיני יותר מדי סלחני איתו.

לא הבנתי - מה יש לא להסכים? אנחנו מדברים פה על עובדות - אם פיני אומר שהוא עם "אחוזי Usage נוראיים", "משחק הרבה יותר מידי פאסיבי", "חייב לקחת יותר זריקות ולקלוע אותן באחוזים יותר גבוהים" - איך לכל הרוחות זה סלחני? מה אתה עוד רוצה שהוא יגיד?
עידן

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 19 מרץ 2021, 23:40

עידן כתב:לא הבנתי - מה יש לא להסכים? אנחנו מדברים פה על עובדות - אם פיני אומר שהוא עם "אחוזי Usage נוראיים", "משחק הרבה יותר מידי פאסיבי", "חייב לקחת יותר זריקות ולקלוע אותן באחוזים יותר גבוהים" - איך לכל הרוחות זה סלחני? מה אתה עוד רוצה שהוא יגיד?

נו מה עידן?

הקונטקסט- זה מה שחשוב. הוא אומר שהיוסג' שלו נמוך אבל מפיל את האשמה על כולם חוץ מעל דני. "הרבה יותר מדי פסיבי" הוא אמר עליו רק במשחקים ממש בודדים למרות שזה לא נכון ודני רוב הזמן פסיבי מאוד.

מה הייתי רוצה? שיראה מה הוא צריך לעשות אחרת ולא רק יקריין מה שכולם רואים.

שיגיד "פה הוא היה צריך לנוע לכאן", או "פה רואים בעיה בכדרור", או "פה ופה רואים שהוא מתקשה לעשות תנועות חדות עם הרגליים ושינויי כיוון", "פה הוא יכל לקחת ריבאונד ולדהור", "פה היה לו נתיב שמאלה ובגלל שהוא לא משתמש בשמאל הוא פשוט ויתר על חדירה", או "פה הוא היה חייב לייצר לעצמו זריקה" וכו' וכו'. הוא יותר מדי מסיר אחריות מדני בסרטונים שלו.

משהו שאני כן אוהב אצל פיני זה שרואים שאיכפת לו שדני יצליח. הוא לא רובוט קר כמו שי האוזמן. אבל חסרה לי ביקורת בונה מעמיקה ותקיפה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי עידן » 20 מרץ 2021, 00:01

אז ניאלץ באמת שלא להסכים. לדעתי אין סתירה - הוא לא מסיר אחריות מדני. גם כשהוא אומר שהוא מקבל מעט הזדמנויות, הוא מדגיש שדני צריך לעשות הרבה יותר מהמעט שהוא מקבל, שזה גם פחות או יותר מה שכולנו אומרים פה. לגבי ניתוחים מעבר - בהרבה מקרים הוא כן עוצר את הסרטון ומסביר מה דני היה יכול לעשות אחרת (הוא גם עושה את זה לפעמים לגבי הוויזארדס באופן כללי).

בכל מקרה, אני בכלל לא בטוח שביקורת חריפה יותר תועיל בשלב הזה, גם אם דני יראה אותה. עברה כבר יותר מחצי עונה ואני לפחות לא רואה התקדמות. הוא כנראה לא מסוגל נכון לנקודת הזמן הנוכחית לשנות את הגישה שלו, בין אם בגלל שחסר לו הכישרון ובין אם בגלל מחסום מנטלי או כל בעיה כזו או אחרת.

כל עוד לא יהיה שדרוג מהותי, את העונה הזו הוא כנראה יסיים כאחד מהרוקיז החלשים במחזור שלו (ביחס לכמות הדקות שהוא משחק והמיקום שנבחר בדראפט). נקווה שבעונה הבאה הדברים ייראו אחרת.
עידן

הודעהעל ידי my man » 21 מרץ 2021, 12:48

"לפעמים כשאתה מנסה למסור יותר מדי, אתה מאבד יותר כדורים. זה לא תמיד דבר טוב. אנחנו מנסים למצוא את האיזון הנכון בעניין הזה, אבל מודעים לעובדה שיש לנו סקורר ברמה כל כך כך גבוהה כמו בראד ורכז ברמה כל כך גבוהה כמו ראסל, וזה מאפשר לנו לפעמים לייצר התקפות עם פחות תנועה ופחות מסירות. בראד מייצר הרבה קשיים להגנות".
ס. ברוקס

כל מה שרע בוויזארדס בפרט ובליגה בכלל..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Shay_uzan » 21 מרץ 2021, 23:13

my man כתב:
"לפעמים כשאתה מנסה למסור יותר מדי, אתה מאבד יותר כדורים. זה לא תמיד דבר טוב. אנחנו מנסים למצוא את האיזון הנכון בעניין הזה, אבל מודעים לעובדה שיש לנו סקורר ברמה כל כך כך גבוהה כמו בראד ורכז ברמה כל כך גבוהה כמו ראסל, וזה מאפשר לנו לפעמים לייצר התקפות עם פחות תנועה ופחות מסירות. בראד מייצר הרבה קשיים להגנות".
ס. ברוקס

לפי ההיגיון שלו יוטה סוגרת את הליגה... הא אוי, היא המובילה של בליגה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 מרץ 2021, 23:35

my man כתב:
ס. ברוקס

איזה מאמן פח
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 22 מרץ 2021, 01:08

מי סופר לי כמה משחקים כל חודש נמצאים בערוץ בתשלום...
עד כה כל פעם שאני בודק המשחק ב55...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 22 מרץ 2021, 02:16

שמואל1 כתב:
my man כתב:
ס. ברוקס

איזה מאמן פח
אגב על אותו מטבע, אם עושים הגנה, אז יש סיכוי שיעשו עבירות, אז חבל, אפשר לא לעשות הגנה ולתת לקבוצה היריבה לחדור לסל
אפילו אפשר, למה לזרוק, אם אתה מפספס הלכו הנקודות והקבוצה השניה יכולה לקבל את הכדור
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 מרץ 2021, 02:36

אבדיה חייב ללמוד מתי לבוא לעזרה ומתי להישאר על השחקן שלו. הוא גם משאיר את השחקן שלו חופשי יותר מידי פעמים וגם מאבד כיוון בריבאונד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 מרץ 2021, 02:40

אחדשיודע כתב:אבדיה חייב ללמוד מתי לבוא לעזרה ומתי להישאר על השחקן שלו. הוא גם משאיר את השחקן שלו חופשי יותר מידי פעמים וגם מאבד כיוון בריבאונד.
לא מבין למה הוא מתעקש על העזרות כאילו הוא משחק במכבי תחת ספירופולוס.
שלא יבוא לעזור, כמו שחקן NBA אמיתי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 22 מרץ 2021, 04:01

בחיים לא ראיתי מאמן יותר מטומטם מברוקס...
גורם לי לשנוא את הNBA ברמות חדשות...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Blazergun » 22 מרץ 2021, 04:04

אשכרה המאמן הזה מנסה לקבור אותו - באמת שוושינגטון גורמים לי לשנוא את האן בי איי.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי Shay_uzan » 22 מרץ 2021, 04:07

אף אחד לא שמר עליו ולא מסרו לו (לופז העדיף כדור ביינים באחד המקרים)
הוא ירד בגלל שהוא ניסה לקחת ריבאונד על 3 שחקנים של ברוקלין בזמן ששאר הקבוצה צופה.
איך זה הגיוני שיש מאמן שלא מאמין במסירות! איך? די חלאס אני מקווה שדני ימצא קבוצה אחרת בשבוע הזה כי הקבוצה הזאת היא הכי מסריחה בתולדות הNBA ועם המאמן הכי מגעיל בNBA
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 22 מרץ 2021, 04:16

מאתיוס מנצח את המשחק! פחחחחח לא
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2021, 11:56

די כבר לבכות. אבדיה שיחק 11 דקות ובזמן הזה עשה 18- בפלוס/מינוס, הכי גרוע בקבוצה. מה לעשות שהוא היה חלש וסופסל בצדק?

זה כמובן לא מוריד אחראיות מהמאמן, שסחט כל כך את מטיוז המסכן, עד שזה לא היה מצליח לקלוע גם אם הסל היה בגודל של סנטרל פארק. הרוטציה הקצרה היא כנראה זו שלא נתנה בסוף לוושינגטון לנצח. פשוט לשחקנים כבר לא היה כוח לתת את הפוש האחרון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 22 מרץ 2021, 14:10

שמואל1 כתב:לא מבין למה הוא מתעקש על העזרות כאילו הוא משחק במכבי תחת ספירופולוס.

הוא פשוט טיפש, אין לי הסבר אחר. כבר כמה משחקים שג'ו האריס חוגג עליו מהשלוש והוא ממשיך לעזור בצבע שגם ככה יש בו שחקנים מאשר להיצמד לשחקנים חופשיים שפעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם חוגגים עליו מהשלוש.

על התקפה אין בכלל מה לדבר. הוא כל כך הפסיק להאמין שהוא מסוגל לשים סל שהוא לקח את העציצות שלו למחוזות חדשים.

העיקר שטלפז והחבר'ה ימשיכו להגיד לו שהגישה שלו מצויינת ושהכל בסדר.
~Box & 1~

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 מרץ 2021, 16:05

~Box & 1~ כתב:
שמואל1 כתב:לא מבין למה הוא מתעקש על העזרות כאילו הוא משחק במכבי תחת ספירופולוס.

הוא פשוט טיפש, אין לי הסבר אחר. כבר כמה משחקים שג'ו האריס חוגג עליו מהשלוש והוא ממשיך לעזור בצבע שגם ככה יש בו שחקנים מאשר להיצמד לשחקנים חופשיים שפעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם חוגגים עליו מהשלוש.

על התקפה אין בכלל מה לדבר. הוא כל כך הפסיק להאמין שהוא מסוגל לשים סל שהוא לקח את העציצות שלו למחוזות חדשים.

העיקר שטלפז והחבר'ה ימשיכו להגיד לו שהגישה שלו מצויינת ושהכל בסדר.
שמעתי את הפודקאסט באיחור והזדעזעתי.
דני אמר שמבחינתו לשחק 20 דקות בלי לזרוק לסל זה הישג בפני עצמו.
עם גישה כזאת, גם עוד שנתיים הוא לא יזרוק לסל, ומשם הדרך חזרה לאירופה קצרה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 22 מרץ 2021, 16:32

שמואל1 כתב:שמעתי את הפודקאסט באיחור והזדעזעתי.
דני אמר שמבחינתו לשחק 20 דקות בלי לזרוק לסל זה הישג בפני עצמו.
עם גישה כזאת, גם עוד שנתיים הוא לא יזרוק לסל, ומשם הדרך חזרה לאירופה קצרה.

בדיוק. ואז באים לך כל מיני ירון טלפז, פיני בראל ויואב מודאים שמנתחים את המשחק ומחמיאים לו על זה שהיוסג' שלו עלה מ5% ל11%.
תקראו לי תמים אבל דני שואב לא מעט אינדיקציה מהסיקור הישראלי סביבו. אם הוא רואה שהתקשורת הישראלית מטפטפת לו כל הזמן לראש שהוא בסדר כשהוא נראה זוועה בפועל (וכן, גם במשחקים הטובים שלו הוא רחוק מלהרשים), אין שום סיבה שהוא ישנה משהו בגישה שלו. עיקר הפידבקים שהוא מקבל הם מהקהל הישראלי. בארה"ב הוא כלום.

אמרתי ואמשיך להגיד, לדעתי לדני יש פוטנציאל להיות כוכב, אבל קו התפר בין כוכב לבאסט הוא שברירי מאוד באן בי איי. תשמח מזה שאתה מקבל 20 דקות למשחק גם אם נגעת במהלך הזמן הזה רק 3 פעמים בכדור, והדרך שלך להיות דרגן בנדר הבא מובטחת. לשחקן טוב צריך שתהיה איזושהי גאווה. כבוד עצמי מינימלי של לבוא ולהגיד "סבבה יש פה 2 כוכבים דומיננטיים והכל אבל אני אעשה הכל כדי להראות שאני קיים בכל שנייה שלי על המגרש". מישהו מהקרובים אליו חייב לנער לו את הצורה, הבעיה היא שאני לא סומך בשיט על המעטפת סביבו. לא על הסוכן שלו ובטח לא על המאמן האישי המעופף שלו.
~Box & 1~

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים