על ידי Jack55 » 01 אפריל 2021, 03:28
בנוגע לזיזיץ כנראה שלא תהייה ברירה והוא יישאר, גם בגלל החוזה התקוע שיש לנו וגם כי קשה לי להאמין שוויציץ' לא ידאג שלפחות אחד משני הקרואטים יקבל הזדמנות לעונה נוספת
בעמדה 4 אני לא יודע עד כמה בוקר זה רעיון שיכול לעבוד, אולי שווה לנסות את מיקי שמסיים חוזה או יאבוסלה מוילרבאן, שניהם אופציות מעולות ואין סיבה שמכבי לא ינסו להחתים את אחד מהם
מקווה מאוד שיצליחו לשים יד גם על ליף בקיץ הזה כי זה יכול להיות גיים צ'יינג'ר משמעותי ביותר לכל הבנייה של הסגל
ומסכים שאם כספי יסכים לקצץ לאיזור ה300K אז בגדול אין סיבה לא להשאיר אותו, זה לא שיש אופציות מלהיבות מדי בשוק הישראלי
ואז קו קדמי כזה :
4 - מיקי, ליף, כספי
5 - זיזיץ, ניבו
בנוגע לקו האחורי אני כבר אמרתי שהגיע הזמן לבנות את הסגל עם שני רכזים זרים, בגלל זה לדעתי להשאיר את ג'ונס לעונה נוספת זאת אופציה מעולה, גם בגלל השכר הטוב וגם כי בעונה שנייה ביורוליג עם התפקיד הנכון בסגל הוא יכול לתרום אפילו יותר.
בנוסף לג'ונס הייתי מנסה להביא לעמדת הרכז הפותח את אחד מבין השלושה הבאים - הנרי, ווקאפ או גוס. שלושתם רכזים מעולים עם ניסיון שיכולים לשחק טוב ליד סקוטי.
ואז יש מקום לעוד 2 זרים אחרונים, את דורסי בעיניי כבר מיצינו וצריך להחליף אותו בסקורר יותר יציב, כרגע אין לי שם ספציפי שלדעתי מתאים אבל אני מקווה שידעו להביא שחקן יציב מוכח, בולדווין זה שם לא רע למשל.
אם בראיינט לא ימשיך (ככה נראה) אז צריך להחתים שחקן בסגנון שלו שיכול לתת דקות גם ב3 וגם ב2, את הכסף הרציני צריך להוציא על 4 ברמה כמו מיקי ועל אחד מבין הרכז\סקורר לקו האחורי.
ואז אפשר להביא בסכום סביר סווינגמן כמו אייזיה קורדינייר שיכול להתברר כגניבה, הוא יכול לשבת בול על הספוט של סווינגמן שינוע בין עמדות 3-2 עם הגנה טובה ואקספולסיביות בהתקפה.
1. גוס, ג'ונס, דיבה
2. ווילבקין, בולדווין, סנדי
3. קורדינייר, זוסמן, בלייזר
4. מיקי, ליף, כספי
5. זיזיץ, ניבו
מיקי וליף יכולים לתת הרבה דקות בעמדה 5 במידה ויש בעיות הגנתיות עם זיזיץ וניבו שווה הימור במקומו של האנטר, ההחלפה הזאת ביניהם תחסוך הרבה כסף ל4 רציני במיוחד אם יצליחו לקצץ בחוזה של כספי.
גם הקו האחורי בנוי מעולה עם שני רכזים זרים שיודעים לנהל את המשחק טוב וסקוטי ובולדווין נשמע כמו שילוב טוב.
הייתי מעדיף במקום בולדווין שחקן סטייל ג'ורדן לויד אבל זה לא ממש ריאלי
ואני מוכן לחיות גם עם אוואנס במקומו של ג'ונס אבל אני אישית הייתי מעדיף להשאיר את ג'ונס